Wolfenstein 2: prenos igre, pregled, sistemske zahteve

Novost igralniške industrije ni tako preprosta, da bi pritegnila pozornost občinstva. Za to, lahko razvijalci gredo za vse, celo uporabite trik in trženje. Ampak v resnici igralci potrebujejo zelo malo: dobra zgodba, premišljena igra in edinstvenost. Prehod Wolfensteina 2 v celoti izpolnjuje ta merila, verjetno zato, ker je igra dobila dobre ocene in postala dostojno nadaljevanje.

Opis

Torej se soočamo z novim projektom ekipe MachineGames, ki jo je izdala še bolj znana družba Bethesda Softworks. Ta računalniška igra se je zdela dobesedno pred nekaj tedni. 27. oktobra 2017 bodo igralci po vsem svetu lahko preizkusili novega strelca v prvi osebi. Projekt je postal takoj na voljo na osebnih računalnikih in priljubljenih igralnih konzolah.Kot je razvidno iz naslova, je igra Darkness 2 nadaljevanje prejšnjega dela. Imenovala se je Wolfenstein: The New Order in se pojavila leta 2014. Predogled Wolfenstein 2: New Colossus je potekal na predstavitvi lani. Ampak on je bil slabše, in razvijalci pokazala le teaser. Toda v začetku leta 2017 je bilo več informacij na razstavi E3. Tam je bil ustvarjalni direktor podjetja razvijalec, opozorilo, da ta del, najverjetneje, ne bo zadnji. Prejšnja izjava je bila, da je serija načrtovana kot trilogija.

Kaj potrebujete?

Kot vedno, so razvijalci uvedli minimalne in priporočene sistemske zahteve za Wolfenstein 2. Prva konfiguracija je že zabavna z imenom "Očka, lahko igram?"imenovano "Jaz sem inkarnacija smrti".


Torej, da bi nekako uživali v igri, boste potrebovali procesor Intel Core i7-3770 ali AMD FX-8350. RAM bo imel na zalogi do 8 GB, pogoni morajo sprostiti 55 GB. Nvidijina grafična kartica ne sme biti šibkejša od GeForce GTX 770, AMD pa ni slabša od Radeon R9290. Priporočene sistemske zahteve Wolfensteina 2 vam bodo omogočile uporabo visokokakovostnih nastavitev pri ločljivosti 1080r in 60 fps. Za to procesor ne bi smel biti šibkejši Intel Core i7-4770 ali AMD FX-9370 in grafična kartica - Nvidia GeForce GTX 1060 ali AMD Radeon RX 470. Vsaj 16 GB RAM-a. V obeh primerih ustreza različici operacijskega sistema Windows 7. V ostalem lahko poskusite uporabiti osebni računalnik z slabšo zmogljivostjo sistema. Morda se boste morali prilagoditi tako, da bo igranje udobno. Za to so razvijalci lahko prilagodili grafične parametre, določili posebne načine za kakovostno sliko.

Spomini

Pregled Wolfensteina 2 se izogne ​​pretežnim spoilerjem. Zato morajo biti bralci pripravljeni razkriti nekaj skrivnosti. To ni zanimivo povedati celotno zgodbo, ampak hoditi na parceli bo moral razumeti na splošno, kaj je to igra.
Zato so glavni dogodki leta 1961 preneseni v Ameriko. Jasno je, da so v drugi svetovni vojni zmago osvojili nacisti. Tu se moramo spomniti, kaj se je prejšnji del končal. V zadnjem boju protagonist dobi kritične poškodbe in v posmrtnem življenju naroči jedrski napad na utrdbo Straße.
zaveznice glavnegaJunak Blaskowitza ga shrani s premestitvijo na podmornico. Tukaj dela operacijo. V trenutkih, ko izgublja zavest, se v njegovem spominu pojavljajo dogodki iz preteklosti. Vsi ti boleči spomini ga prebudijo.

Prehod

Torej smo končno dobili glavno temo članka - prehod Wolfensteina 2. Dejanje ne bo opisano korak za korakom, temveč le površinsko pomoč pri glavnih dogodkih. To bo koristno za izkušene igralce, ki lahko ostanejo na določenih točkah. Torej, kot se spomnimo, se igra začne z uvodnim videom. Tam se spominjamo dogodkov prejšnjega dela. Poleg tega lahko hitro izpolnite nekatere pretekle odločitve in jih ponovno uporabite.

Žrtva

Če ste seznanjeni s prejšnjim delom, potem ne boste presenečeni, da vam bo novi ponudil, da ponovno podarite svojemu zavezniku. Razvijalci nas vrnejo k izbiri med Whitto ali Fergusom. Nekatere bodo kasneje ubili general Skull, ostali pa bodo ostali pri vas. Če preidete Wolfenstein 2, da pustite Vayat živo, potem boste imeli pomočnika pri razbijanju mehanskih ključavnic. Če Ferguson preživi, ​​potem ne boste imeli težav z zaklepanjem električnih tokokrogov elektronskih ključavnic.
Prvič, ta izbira bo vplivala na zbiranje stvari. Drugič, to bo odvisno od načina prehoda. V nekaterih primerih bodo poglavja drugačna. V tem odlomku smo izbrali Vayato. Po tem bo sledila mačja faza, v kateri bo treba sprejeti odločitev. Vendar se rezultat ne bo spremenil.

Obleganje

Pregled Wolfensteina 2 nas spet vrne v zgodovino. Vse se začne z navdušenjempodmornica Kaj morate vedeti za prehod? Hero sedi v invalidskem vozičku, zavija svoje nasprotnike in strelja v njih. Obstajajo dodatne naloge. Podajajo vam informacije o tem, kaj morate storiti posebej. Na primer, ubiti določeno število sovražnikov ali cilj samo v glavo. Vsakič skrbno pregledati območje, tako da ne zamudite zbirateljske predmete. Potem spet čakate na mačji prizor. Po tem morate nadaljevati gibanje po hodniku in aktivirati pasti. To je treba storiti, da bi ubili sovražnike. Ampak ne pozabite, da jih izklopite, tako da ne pade sami. Za deaktiviranje je dovolj, da ustreli v ročico.
Nato se boste morali spoznati s tehniko tihih umorov. Če želite to narediti, morate vzpon na sovražnike od zadaj in kliknite na kolesih miške. Potem bo čez cevi in ​​transporterje dolga pot. Tukaj lahko samostojno razumete, kaj storiti. Na poti bodo pasti. Če natančno pogledate podrobnosti, boste razumeli, kako jih obkrožiti. Po nekaj ugankah se boste znašli na zgornjem nivoju.

Trdnjava

Spet gledamo mačjo fazo igre Wolfenstein 2. Vidimo orožje: možno je vzeti dve avtomati naenkrat. Če želite prodreti v tla, morate odskočiti in pritisniti Ctrl. Isto kombinacijo lahko napadajo nasprotniki.
Ne pozabi vedno gledati v omarice. V njih boste našli koristna orodja za prehod. Potem prideš v sobo z veliko sovražniki. Najprej moramo tiho ubiti policiste. Med umorom bošdobite kode "Enigma". Potem se na poti sestanejo vojaki v obleki. Z njim se je težje boriti kot z običajnimi sovražniki. V bitki uporablja kretene in lasersko orožje. Da bi ga premagali, se je treba izogibati vsem njegovim tehnikam. In potem lahko vzamete orožje in z njim položite naslednjo pot. V tem oddelku čakate na še nekaj bojev z navadnimi vojaki in častniki. Vklopite duhovitost in trik, nato pa na ladji prečkajte Whyata in Zingurja.

Tajni oddelek

Na začetku tega poglavja boste dobili Diesel Corrugated. To orožje vam bo pomagalo spodkopati vrata. Torej pojdite takoj, da bi prekinili vse v vrsti. Ne pozabite vzeti vojaškega dnevnika na eno od polic, potem ko ste našli Fritzovo pismo. Spet nekaj bitk s skupino sovražnikov. Najdemo razglednico Franks, spet se premikamo po ceveh in stopnicah. Našli smo častnika, zlomili vrata in uničili oddajnik. Na koncu misije uporabljamo kupolo.

Komunikacija

To poglavje v odlomku Wolfenstein 2 bo prisililo igralca k klepetu z vsemi, ki se bodo srečali na njegovi poti. Tu se boste naučili veliko o zgodbi in ustvarili splošno sliko dogodkov. Po tem boste opazovali naslednjo etapo mačk in se preselili na Manhattan.

Manhattan

Na tem področju bo treba ponovno opraviti več misij. Prvič, na ulicah izpolnjujejo nekaj sovražnikov, potem ko gredo po podzemni in tam za obravnavo s tekmeci. Ne pozabite, da morate zbrati vse, kar je mogoče, in zbrati ves čas. Vse elemente v igri boste zagotovo potrebovali. Potem se boste spet znašli na ulici.To vas popelje v hišo. Plezanje na samem vrhu, boste našli veliko delo. Niti ne poskušajte takoj odpraviti. Morate našli razbitine skic orožje. Po find dvigalo. Potem prideš v Penthouse. Tudi tu se ukvarjajo že nekaj običajnega, ubij sovražnike in išče uporabne predmete. Po tem boste lahko še enkrat potopite v zgodbo in se naučite nekaj novega.

Roswell

Tu je junak vstopi v kavarno, ko bo do postaje podzemne železnice. Po vseh ovir bo treba porabiti raziskovalcev vlak. Greš z avtom, boš ubil sovražnike in našli skice. Ko v reaktorju lahko izberete več načinov, ki poteka bodisi počasi in skrivnostno, ali aktivni in glasni. Slednji bo moral ubiti in hitro rešiti problem.

Spoznajte pošast

Ta glava s spomini, ki niso posebej želijo govoriti, saj obstaja veliko spojlerji. Glavna stvar - ne smemo pozabiti, da ne zapusti predčasno ravni najbolje pustiti starševsko spalnico lani. Prišel naj bi, kot ste raziskati celotno hišo in vzeli vse karte in skice. Po nekaj dogodkov, ki vas na sodišču, ki bodo krivi. Na koncu te naloge, boste izbrali novo obleko. Poglej vse enake funkcije in ugotoviti, kaj vam bo v pomoč. Poslanstvo stranskih quests smo izpustili, ker je, prvič, ni tako zapleteno, in drugič, ni posebej pomembno. Čeprav kolih, ki ga dobite po njej, bo treba v finalu.
Ker moraš veliko komunicirati z drugimi liki, te lahko moti rusko glasovno pisanje Wolfensteina 2. Včasih pride do udarca njegovih objektivno neuspešnih intonacij in glasov.

New Orleans

Na poti do želenega cilja je treba ponovno uničiti in pobrati. To je verjetno vaša glavna naloga. Ko pridete v New Orleans, morate skrbno pregledati vse stavbe. Našli boste karte, skice, črke itd. Kot kaže praksa, je bitko najlažje držati tiho. Na tej lokaciji boste šli skozi sobe. Vse to vas bo pripeljalo do skladišča. Tukaj boste morali ponovno poiskati zvezde. Na koncu misije, kot vedno, čakate na celo vrsto sovražnikov. Po tem lahko pridete do Hortona. Ta zgodba se tu ne konča. Čaka na robotskega psa in sprehod v Pantserhoundu. Po množičnem ubijanju se bomo lahko vrnili na podmornico.

Climax

Venera bo vrhunec zgodovine. Tukaj lahko naredite kar želite, vendar redno shranite in sledite glavni zgodbi. Če hočeš zaslužiti vse uspehe, lahko poskusiš kopati Hitlerja, potem pa boš ubit. Torej se prepričajte, da ostanete pred časom. Pri navigaciji po Veneri morate zbrati kodo, sličice in kartice. Prav tako ne pozabite na dodatna orodja, ki vam bodo pomagala v trenutni vožnji. To je enostavno storiti, ker je rusko glasovanje Wolfensteina 2, čeprav ni idealno. Po tem, ko moraš hoditi po površini Venere v skrivališču. Sama bit igranja, seveda nese je spremenilo. Edina stvar, ki jo je treba gledati zdaj. Ponovno se moramo premikati po hodnikih, ubijati nasprotnike, iskati skice. Na koncu moraš uničiti veliko žogo, da prideš v sobo skozi cev. Če želite to narediti, uporabite hodulje. Če jih nimate, se morate vrniti nazaj in poiskati igro.

Končno

Zadnja misija ni nič manj zanimiva. Na začetku se vam zdi, da ste nekaj nesmiselnega nadaljevanja zgodovine, toda ko razumete kaj. Samo sledite običajnim igranju, opravite naloge.

Težave

Kot se je izkazalo, ker je bil Wolfenstein 2 sproščen, ni bilo nič narobe, nezadovoljni igralci pa so se začeli pojavljati na forumih, pritožujejo se na napake in druge težave. Najverjetneje je to posledica dejstva, da novi projekt še ni uspel izdati nobenih posodobitev, ki bi odpravile vse napake. Vendar pa so kvalificirani igralci že našli rešitve za nekatere probleme, zato bomo v nadaljevanju preučili, kaj naj naredimo v različnih primerih.

Brez odgovora

Tako Wolfenstein 2 ne začne. Tukaj ste kupili in namestili igro, kliknite na bližnjico in ne vidite nobene reakcije. Če želite začeti, jo lahko poskusite odstraniti in namestiti. Morda je prišlo do zrušitve sistema in ni pravilno shranjen na vašem računalniku. Pomembno je, da je vsaka datoteka igre nameščena v sistemu. Možno je, da se Wolfenstein 2 ne zažene zaradi protivirusnega programa, ki se je odločil blokirati nekatere potrebne datoteke. Zato je pri ponovni namestitvi bolje, da ga onemogočite. Prav tako preverite celovitost predpomnilnika v "Steam". Projekt skušamo zagnati v imenu skrbnika.Ne pozabite, da mora vaš sistem delovati 64-bitno.

Udobna igra

Vsakdo sanja o njej, vendar je daleč od vseh. S sproščanjem projekta so se mnogi igralci začeli pritoževati, da Wolfenstein 2 zamrzne. To težavo je mogoče pripisati zaviranju in nizkim logom. Vse to je včasih mogoče popraviti, včasih pa ga morate prenašati.
Kot že razumete, je igra za PC zelo zahtevna. Tudi izvirni igralni računalnik se s tem ne more spopasti. Tako takoj poglejte možnosti svojega "železa". Vpliv na izboljšanje situacije lahko posodobi grafično kartico, zmanjša grafične parametre, osvobodi sistem iz vseh procesov. Če imate igralni računalnik, poskusite povezati poseben igralni način.

Napake

Toda ta problem z Wolfensteinom 2 žal ni konec. Na primer, včasih se lahko prikaže črni zaslon. Če naletite na to, bodite potrpežljivi in ​​počakajte malo. Morda igra potrebuje čas, da vstane. Nato poskusite igro preklopiti na način okna in nazaj. Nekaterim se priporoča, da "drva" ponovno posodobijo na grafično kartico. Če nič ni pomagalo, potem je najverjetneje vaš procesor zastarel in se ne more soočiti s podobnim projektom. Občasno se pojavijo napake v igri Wolfenstein 2, ko se igra izstreli. To ponavadi pomeni, da viri niso dovolj za ohranjanje dejavnosti. Poskusite onemogočiti vse procese, da boste sprostili RAM. Če imate manj kot 8 GB, je to povsem čudno. Potrebno je kupiti še nekaj modulov, tako da je količina RAM-a vsaj minimalna.

Sklepi

Datum izdaje Wolfensteina 2 - 27. oktober 2017. V samo 2 tednih so igralci že našli veliko hroščev in težav, povezanih s to igro. Kljub temu pa je najpogosteje to nezadovoljstvo povezano s šibkim "železom". Nekateri igralci računalniških iger preprosto zaprejo oči na priporočila razvijalca, kupijo igro in jo namestijo na šibek računalnik.
Če ne pogledate tehničnih težav, potem je ta projekt postal slaven. On je že naredil veliko dobrih recenzij. Slavne igralne izdaje so jo sprejele in izrazile svoje mnenje. Všeč mi je vsa zaplet, ki tudi ni brez greha. Tudi z občutkom za humor ni bilo težav. Dejavnost se je izkazala za aktivno in dinamično. Mnogim je bila všeč priložnost, da neumorno ubijajo sovražnike. No, ni kompromisa glede same igre, da bi čakala. Toda mnogi so bili frustrirani, da je bila zgodba nekako konec. Lahko se dopolni in razširi v tretjem delu. Streljanje na koncu je precej utrujeno in želite miren napredek. Obstajajo mehanske napake, ki povzročajo vprašanja najbolj izkušenih. Kot rezultat, je Wolfenstein 2 na PC soliden projekt, ki zagotovo zasluži pozornost ljubiteljev strelec. Nekateri mačji prizori vas celo prisilijo k razmišljanju o pomenu življenja. Po prehodu boste zagotovo kaj zapomnili in kaj naredili s prijatelji. Pogumna odločitev razvijalcev: da pustijo vse sodobne modne predmete, kot so lutbone, multiplayer in odprti svet - so jih igrali na roki. "Ten" igro ne boste dal, ampak podjetje "devet" je zagotovo zaslužil.

Sorodne publikacije