Telefon Micromax: pregledi uporabnikov

Če kupite telefon Micromax, vam bodo povratne informacije lastnika pomagale določiti model. Blagovna znamka sama po sebi ni zelo priljubljena med domačim kupcem, vendar zaradi dejstva, da podjetje proizvaja poceni naprave, je povpraševanje po teh pripomočkih še vedno tam. Pripombe na ta izdelek niso vedno pozitivne. Obstajajo tudi tisti, ki imajo očitno negativen značaj. Toda za zaščito telefonov indijske blagovne znamke je vredno reči, da nizki stroški vam omogočajo, da v celoti pokrijejo obstoječe slabosti. Glavna stvar je, da razvijalci podjetja poskušajo zadovoljiti zahteve kupcev, tako da je v segmentu proračuna vedno dovolj naprav, ki jih lahko izberete. Oglejmo si nekaj modelov tega proizvajalca, pa tudi preglede o njih.

Splošno

Vsak Micromax telefon (preberite preglede spodnjih modelov) na trgu mobilnih naprav najprej tekmuje s kitajskimi pripomočki na začetni ravni. Zaradi tega razvijalci redno uporabljajo sodobno tehnologijo, zaradi katere je indijska naprava privlačna za kupca. Funkcionalnost številnih telefonov seveda ustreza začetni ravni, vendar se je linija že začela pojavljati in tisti, ki lahko zahtevajo srednji segment. Zadnji vključujejo serijo Canvas. V modelu z indeksom 2 je proizvajalec uporabil dober optični modul visoke ločljivosti (13 Mp), visoko kakovosten zaslon, zaščiten s Corning Gorilla Glass 5, ki kaže odlične rezultate tudi na ulici v sončnem vremenu,3050 mAh baterijo, čipov MediaTek MT6737 (4 jedra, 1300 MHz) in trije GB RAM-a. Definitivno, takšne značilnosti so precej privlačne, še posebej, če menite, da se gadget proda v povprečju za 7 tisoč UAH.


Veliko pozornosti je namenjeno razvijalcem podjetja in kakovosti zbiranja. Vsi telefoni so vredni, da se imenujejo najbolj zanesljivi. Za uporabnike ni komentarjev. Izdelke te blagovne znamke odlikuje optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.

Različne misli o Micromaxu D320 Bolt

Phone Reviews "Micromax Bolt D320" dobiva tako pozitivno kot negativno. Zadnji uporabniki so pozorni na precej šibko baterijo, katere zmogljivost je le 1600 mAh, fotoaparat z nizko ločljivostjo (0332 Mp), velikost pomnilnika (512 GB RAM, 4 GB ROM), tihi zvočnik.

Toda ta model ima po mnenju uporabnikov tudi prednosti. Prvič, lastniki se razlikujejo - komunikacijske priložnosti. Naprava podpira 3G in Wi-Fi. Kot je za slednje, internet deluje v redu, odmori praktično ne zgodi. Na naslovu navigacijskega modula je bilo slišati veliko vrednih ocen. Z GPS-om lahko natančno določite lokacijo. Bluetooth je na voljo za skupno rabo datotek. Tudi pripombe o zanesljivosti primera - ko se razpoke ne pojavijo. Ni prask in vrzeli, kar kaže na visoko kakovost zbirke. Napravo upravljamo s četrtim "Android". Kot procesor se uporablja model MT6572M, ki ga je izdal znani proizvajalec MediaTek. Hitrost ura žice doseže 1200 MHz. Za delovne proceseustrezajo dvema računalniškima jederoma. Če v resnici ne boste morali naložiti pametnega telefona, bo deloval precej pametno.
Glede na te značilnosti je mogoče jasno sklepati: Micromax D320 Bolt - tipičen proračun, katerega stroški znašajo približno 3800 rubljev.

Pregledi telefona "Micromax X913"

Telefoni s preprostimi gumbi so tudi v modelni paleti te blagovne znamke. Na primer, Micromax X913. Kdo se lahko zanima za ta model? Seveda, starejši ljudje. Meni v napravi je jasen. Zaslon, kot za pripomoček za gumbe, je dovolj velik. Njegova diagonala je 28 ?. Enojedrni procesor, vendar je za tak telefon dovolj. Razvijalci so integrirali 32 MB pomnilnika. Seveda, to bo zelo majhno za shranjevanje glasbe in drugih datotek, tako da lahko namestite bliskovni pogon, ki je do 16 GB, in to skladišče bo dovolj za vse uporabnike. Če menite, da so povratne informacije o telefonu "Micromax X913", potem ni nobene težave s povezavo. Zaradi tega mnogi kupci izberejo ta model kot drugo opremo, ki naj bi se uporabljala le za klice. Prednosti vključujejo baterijo 1650 MAG. V varčnem načinu zagotavlja do 6 dni dela.

Ta model je dokaj preprost, zato v njem ni dostopa do interneta. Vmesniki imajo samo vrata microUSB in Bluetooth. Kamera je zelo šibka. Uporabniki v pregledih zagotovijo, da ni popolnoma primeren za snemanje, saj je dovoljenje modula samo 03 MP. Nedvomna prednost, po mnenju lastnikov, je podpora dveh genov,vendar bodo delovali izmenično, ker je v napravi vgrajen samo en radijski modul. Plačati za tako klicatelja bo povprečno 1500 rubljev.

Ocene modelov Micromax Q392

Ta model pripada segmentu naprav, katerih stroški ne presegajo 7000 UAH. V povprečju je cena 8000-8500 rubljev. Za ta denar proizvajalec ponuja standardni Android pametni telefon, ki deluje na Androidu 5.1. Ocene telefona "Micromax Q392" so negativne in pozitivne. Zadnji lastniki se osredotočajo na zmogljivo baterijo (4000 mage), dober 5-palčni zaslon, pametno delo, ki ga zagotavlja čip MT6580. Razvijalci so namestili dva gigabajta RAM-a. Veliko dobrih recenzij o zvokih dinamike, oziroma o zvoku. Povsem dovolj je, da klica ne zamudite niti na hrupnem mestu. Glavno kamero lahko dodamo prednostim. Matrika ima 8 megapikslov. Proizvajalec uporablja samodejno ostrenje in bliskavico. Z dobro razsvetljavo so fotografije precej dobre kakovosti, vendar zvečer na fotografiji še vedno lahko razmišljate o digitalnem hrupu in zamegljenosti. Zasnova velja tudi za ugodnosti. Na splošno je pametni telefon precej eleganten. Upravljajte jih udobno, zahvaljujoč majhnosti in zaobljenim robom.
V negativnih ocenah lastniki govorijo o majhni količini notranjega pomnilnika - 8 GB. Na voljo je samo približno 5 GB. Prav tako so uporabniki opazili, da je v tej blagovni znamki veliko tovarniških napak. Na primer, sesutje nastavitev pri izbiri sim kartice, problem z zvočnikom(obstajajo hrupi tretjih oseb in razpoke), nenamerne spremembe volumna. Tudi senzorja ni mogoče imenovati idealnega - v mrazu preneha delovati ali zamrzne dolgo časa. Zrelost hrbtne plošče je nekritična pomanjkljivost, vendar še vedno nekoliko uniči celoten vtis telefona.

Micromax Q380 Platno Spark: pregledi

Naslednje na tem seznamu bomo obravnavali kot telefon "Mikrovax KU 380". Mnenja o tem modelu kažejo, da je proizvajalec lahko ohranil optimalno ravnovesje med ceno in strojno opremo. Na napravi je nameščen peti Android. Obstajata dve reži za bakterije, ki delujejo izmenično. Diagonala zaslona - 47 °. Matrika je izdelana iz IPS tehnologije. Uporabljena Gorilla Glass 3. Kamera ni slaba. Glavni modul z 8 milijoni slikovnih pik je dopolnjen z LED bliskavico. Obstaja samodejno ostrenje. Snemanje videa poteka v kakovosti HD. Spodnji del telefona je senzor z ločljivostjo 2 milijona slikovnih pik, ki je najbolj primeren za klepet po Skype in drugih podobnih aplikacijah. Slike tega fotoaparata so zadovoljive. V zvezi s platformo, MediaTek MT6582M zagotavlja dostojno delovanje, kot za napravo s ceno 5-6 tisoč rubljev. V pripombah lastniki pravijo, da se vsakodnevne naloge opravljajo brez izjeme. Na žalost velikost pomnilnika ni zelo velika. Na primer, vgrajeno je samo 8 GB, za sodobnega uporabnika pa ne bo dovolj. Čeprav pripomoček podpira zunanje pogone, je majhna količina integriranega pomnilnika glavna tema negativnih ocen. Ne srečni lastniki in spomin. Vpametni razvijalci so namestili le en gigabajt. Številni komentarji so prav tako slišali na bateriji. Sodobna mobilna naprava z napajanjem 2000 mAh povzroča nekaj neprijetnosti v obliki pogostih polnjenj. Kot alternativo se lastnikom svetuje uporaba prenosne baterije.

Micromax A107: Mnenje kupcev

Pametni telefon "Mikromax A 107" je bil zelo privlačen. V pregledih telefonov te blagovne znamke lahko pogosto opazite pozitivna čustva lastnikov do samega oblikovanja. Toda kar se tiče tehničnih lastnosti, ustrezajo začetni ravni. Največje pritožbe je povzročila šibka strojna platforma, ki jo predstavlja kitajski čip MT6582M, ki ob nalaganju lahko pospeši do 1300 MHz. Eden gigabajt OPERATIVNEGA pomnilnika ni dovolj za delo s težkimi aplikacijami, zato lahko varno sklepate: pametni telefon je primeren samo za mehke uporabnike. To dokazuje tudi količina vgrajenega pomnilnika. Lastniki zagotavljajo: 8GB je absolutno ni dovolj, še posebej, če upoštevate eno pomembno točko. Po namestitvi operacijskega sistema, in na krovu te naprave, Android 5 razvijalci zapustil uporabnik prostega pomnilnika ne več kot 5 GB. Seveda, to brez flash pogon ne bo delovalo. To je nekritični minus, toda precej oprijemljiv za tiste, ki vzpostavijo veliko iger, prenašajo glasbo, filme in druge programe. Baterija je bila tudi slaba stran pametnega telefona. Ima 2000 MAG baterijo, ki je v skladu s sodobnimi standardizelo malo. Pri povprečni obremenitvi dela v kombiniranem načinu lahko računate le na 20-24 ur.

Kaj mislijo uporabniki o Micromaxu X940

V asortimanu indijske blagovne znamke je zanimiv telefon z gumbom "Mikrovax X940". Mnenja o tem so precej dobri, saj je opremljen z zmogljivo baterijo. Najpogosteje jo izberejo ljudje, ki naprave ne morejo redno polniti. Zamislite si, da v stanju pripravljenosti telefon deluje približno mesec dni. Baterije za 3000 čarovnic so dovolj za 16 ur pogovora. Uporabnikom je sodobni polnilnik ocenjen z vtičem za mikro USB. Naprava kaže dobre rezultate pri delu. Lastniki so opazili, da procesor MT6261 odlično izpolnjuje zastavljene naloge. Pregledi se nanašajo tudi na pomanjkljivosti. Ti vključujejo majhno količino pomnilnika in šibko kamero. Plačati za tak model bo imel približno 2 tisoč rubljev.

Mnenja kupcev o Micromaxu X2400

Poglejmo še en gumb za telefon "Micromax 2400". Mnenja o njem v večini primerov so pozitivna. Glede na značilnosti naprave je skoraj enaka, kot je opisano zgoraj. Edini, ima baterijo z zmogljivostjo 200 mAh manj kot Micromax X940. Uporabniki so opazili prisotnost reže za flash kartico. Lep vtis je ustvaril lep zaslon. To je majhna velikost, vendar je slika prikazana kvalitativno. Na žalost telefon nima dostopa do interneta. V komentarjih lastniki pravijo, da je ta naprava primerna le kot preprosto narečje.

Ocene oMicromax E313 Canvas Xpress 2

Ta model lahko varno imenujemo vodilni. Skupaj za 9900 rubljev je uporabniku ponujen funkcionalni pametni telefon pod nadzorom petega »Android«. 5-palčni zaslon zagotavlja HD-kakovost. Mnenja telefona "Micromax E313" posebej poudarjajo odlično kamero. V jedru zadaj proizvajalec uporablja 13-milijona slikovnih pik modul. 8-jedrni MT6592M procesor deluje pri 1400 MHz. Vse to so moči pametnega telefona, menijo lastniki. Ampak za slabosti, ki jih pripisujejo baterijo 2500 mag, 2-megapixel sprednje kamere, 8-gigabajt vgrajeno shranjevanje.

Mnenje uporabnikov o Micromax A093 Canvas Fire

Še en lep model indijskega proizvajalca. Lahko ga kupite za 5500 rubljev. Mnenja telefona "Micromax A093" se razlikujejo. Vendar je treba opozoriti, da se negativna nanaša predvsem na majhno količino vgrajenega pomnilnika (4 GB), skromen mobilni telefon (512 MB), baterijo 1750 čarovnikov.

Zaključek

Zato je bil v članku obravnavani različni modeli pogonov. Namenjeni so svojemu kupcu. Za tiste, ki potrebujejo preprost delovni konj, je priporočljivo, da bodite pozorni na telefone z mikrofonom. Uporabniški pregledi so precej dobri glede njih. Ti modeli v celoti utemeljujejo svojo vrednost. Obstajajo izbor pametnih telefonov. So opremljeni z najnovejšo modo? Seveda, ne. Toda preden začnete kritizirati razvijalce, morate pogledati ceno. Upoštevajte, da vsi zgoraj opisani telefoni popolnoma upravičujejo vsak porabljen rubelj.

Sorodne publikacije