Hladilnik BEKO CS 325000: opis, značilnosti in ocene

Če vprašate najemodajalca, katera naprava je najbolj potrebna v kuhinji, bodo vsi rekli v enem glasu - hladilnik. Brez tega ni mogoče shraniti niti izdelkov niti gotovih obrokov. Izberite najbolj privlačen model - brez težav. Izbor v trgovinah je resnično odličen. Težko je reči, kateri od njih je boljši in kaj slabši. Vse bo odvisno od želja kupca. Veliko ljudi preučuje preglede lastnikov hladilnikov različnih blagovnih znamk pred nakupom. Za tiste, ki si ne morejo privoščiti vrhunske opreme, priporočamo, da bodite pozorni na blagovno znamko BEKO. Segment proračuna je zelo privlačen model. Hladilnik BEKO CS 325000 je zelo uporabniku prijazen. Izvaja inovativne tehnologije. Nedvomna prednost je, da operativne značilnosti modela v celoti ustrezajo stroškom (do 20 tisoč rubljev). Torej, poglejmo podrobneje njene značilnosti.

Opis

V Rusiji se zahtevajo visokokakovostni hladilniki z nižjo lego zamrzovalnega predela. To je shema, ki se izvaja v BEKO CS 325000. Zunaj je enota izdelana v klasičnem slogu. Ročaji kamer (v hladilniku - spodaj, v zamrzovalniku - na vrhu) - notranji. Vrata hladilnika imajo prvotno obliko - na desni in levi strani so značilne rezine, zaradi katerih so videti volumetrične.


Glede na dimenzije se ta model lahko imenuje kompakten. Na višini 158 cm je njegova širina le 54Glej, vendar je standardna globina 60 cm. Takšne velikosti vam omogočajo namestitev hladilnika tudi v majhnih kuhinjah. Prav tako je pomembno, da so razvijalci predvideli možnost, da presežejo vrata na različnih straneh. Kot smo že omenili, je spodaj zamrzovalna komora hladilnika BEKO CS 325000, hladilnik pa na vrhu. V zadnjih nameščenih policah kaljenega stekla. Štirje so. Če je potrebno, lahko polico prilagodite po višini, kar omogoča kompetentno uporabo prostora v hladilniku.

V predalu za zamrzovanje sta samo dva predala. Izdelane so iz plastike. Zahvaljujoč prozorni površini, brez odpiranja, je enostavno videti, kaj je notri. Racionalno vključevanje in prostor na vratih. Tu so tri police. Uporabljajo se za shranjevanje pločevink, steklenic, jajc in drugih izdelkov.

Značilnosti BEKO CS 325000

Izbira hladilnika je potrebna ne le za zunanjo zasnovo, temveč tudi za značilnosti. Poglejmo osnovne parametre:
 • Učinkovitost naprave ustreza razredu A. Poraba na leto - 285 kWt.
 • Skupna prostornina - 224 litrov (175 litrov - hladilna komora, 49 litrov - zamrzovalnik).
 • Hrup motorja ne presega 41 dB.
 • Obstajajo obrazci za shranjevanje jajc in led za led.
 • Stroj deluje pravilno, če je temperatura okolice od + 10 ° C do + 32 ° C (razred SN).
 • Vrsta odmrzovanja hladilne komore - kapalno, zamrzovalno - ročno.
 • Ko je napajanje izklopljeno, se hladi shrani do 16 ur.
 • Udan zamrzne 4 kg izdelkov.
 • Možnost "super zamrznitve".
 • Krmilna plošča - elektromehanska.
 • Kompresor deluje na izobutanu (R600a).
 • BEKO CS 325000: pregledi

  Splošni vtis tega modela je na splošno pozitiven. Lastniki so ugotovili številne koristi. Vodja tega seznama je z vsemi sredstvi privlačna cena. Glede na to, da ta naprava popolnoma izpolnjuje zastavljene naloge, so stroški v višini 16000-20000 rubljev popolnoma upravičeni. Prav tako je treba omeniti možnost samoregulacije temperaturnega režima. Možno je izbrati med 1 in 5 ° C. Največja zmrzovalna točka zamrzovalnika je -18 ° C in to ni slabo za cenovno ugoden hladilnik. Kompaktne dimenzije so prednost in pomanjkljivost. Nekateri lastniki niso zadovoljni z dimenzijami zamrzovalnika. Dejansko je malce majhna. Vendar, če območje kuhinje ne dovoljuje, da namestite velik hladilnik, potem lahko sprejmete to pomanjkljivost. Nekateri pregledi so govorili o peresih. So kvalitativne narave, vendar jih ljudje z nadpovprečnim povišanjem ne bodo dosegli.

  Zaključek

  Če povzamemo opis modela BEKO CS 325000, lahko rečemo, da je ta enota - primerna kopija proračunskega segmenta. Seveda, ljudje z veliko izobilju verjetno ne bodo pozorni na to, ampak za družine s srednjimi dohodki in za tiste, ki živijo v majhnih stanovanjih - idealna možnost. Pomembno je omeniti, da kljub majhnosti zamrzovalnika, pomanjkanju No Frost, lahko ta model po pravici imenujemo zanesljiv, praktičen in visokokakovosten.

  Sorodne publikacije