"Pocket kraje" v "Skyrim": opis in črpanje

"Pocket kraje" v "Skyrim" - spretnost, ki je izjemno priljubljena. Pomaga, da meče stvari in jih ukrade. Ta spretnost olajša prehod nekaj nalog. Igralci tega ne smejo pozabiti. Kaj naj se spomnim o kraji žepa? Kako jih prenesti?

Opis

"Pocket kraje" v "Skyrim" je spretnost, ki se nanaša na specialnega lopova. Pomaga brez težav povleči ljudi iz inventarja stvari. Dobro izčrpano znanje vam omogoča, da brez težav ukradete različne predmete na visoki ravni neposredno iz žepov.
Na rast veščin vplivajo nekateri kamni. Namreč - lopov in ljubimec. Velikih in težkih predmetov preprosto ne bodo ukradli. Za to morate pridobiti specializirane veščine.

Črpanje

Kako črpati žepne tatvine v Skyrimu? To je mogoče storiti drugače. Igralec se lahko prikrade žrtev in jih neopazno ukrade. Neuspehom grozi prijetje. Uspešno krajo dobi spretnost, kmalu pa se lahko igralec sooči z razbojniki. Najemajo ukraden NIP.


Druga različica črpalke je namenjena specializiranim mentorjem. Za denar lahko igralec poveča raven spretnosti. Pomembno: vstop v Guild of Thieves bistveno pospešuje postopek uvajanja lopov. Igralec lahko izboljša spretnosti žepne kraje s pomočjo branja nekaterih knjig. Uspeh uporabe skylasa se povečuje ne le s črpanjem, temveč tudifascinacijo oklepa. Sprva, v bosmerih, Hajitejih in Argonih, je višina žepnih tatvin višja za 5 enot. To je treba upoštevati pri ustvarjanju znaka.

Koda za črpanje

Hitro prenesite spretnost žepnega tatu, ki pomaga pri goljufiji. V Skyrim-u se lahko žepne tatvine izboljšajo s pomočjo igralne konzole. To naredite tako:
  • Zaženite igro in kliknite gumb "~".
  • Tiskanje v AdvSkill Pickpocket.
  • Za presledkom navedite količino izkušenj, ki so bile dodane spretnosti.
  • Potrdite dejanje.
  • Sorodne publikacije