Kako dvigniti denar iz 1xBet? Načini in pogoji

Kakšna radost prinaša zmagovalno stopnjo v pisarni stavnice! Še posebej, ko gre za pravi denar. Vredno je reči, da če se oseba odloči, da bo igrala v BC za pravi denar, se mora najprej registrirati, dati svoj potni list in podatke o plačilu. Ena izmed najbolj priljubljenih pisarn je 1xBet.

Na kratko o stavnici stavnice, 1xBet

Stavnica 1xBet je ena najbolj poštenih in zanesljivih na internetu. Kljub rednemu blokiranju spletnega vira še naprej deluje in daje zmagovalcem svoje igralce. Prav tako ni problemov, kako dvigniti denar s 1xBet. Različni načini zagotavljajo poštene dobitke in nagrade.


Mimogrede, tu je tudi popolnoma uradna stran 1xBet na internetu - "1hSttaba", vendar registracija na njej povzroča nekatere težave, vključno s plačilom 13% davka na znesek dobitkov. Večina igralcev uporablja delovna ogledala.

Stave v BB 1xBet

S prijavo v ta stavni urad dobi igralec dostop do več tisoč športnih stav. Tu so glavni športi (nogomet, košarka, hokej, tenis) in virtualni športi ter skoki in celo dolgi vložki (na primer lahko na začetku sezone stavite na bodočega prvaka tekmovanja). Poleg tega so spletne strani, kot so igralnica, poker, vse vrste slotov na voljo na strani BC. Na splošno obstaja prostor, kjer lahko dobite dober denar.
Kljub temu dajte svoj osebni računČe je le en znesek, bo igralec razbremenjen skrbi, kako dvigniti denar iz 1xBet v primeru uspešne ponudbe. Poleg tega se prevajajo zelo hitro in brez zamud. Ni omejitev glede števila stav in velikosti dobitkov v DP, saj lahko znani igralci zaslužijo dober denar, vodijo ga svet stav in pravočasno izberejo kvote.

Kako pridobiti zmagovalni denar?

Denar od 1xbet je mogoče odšteti na več načinov:
 • bančne kartice (vsi plačilni sistemi so podprti - SVIT, Visa, Maestro, Enthropay);
 • elektronske denarnice (Qiwi, Yandex.Money, Webmoney, kot tudi dopolnitev stanja na računih Wargaming - World of Warships, World of Tanks);
 • mobilna plačila (ki jih podpirajo vsi mobilni operaterji v Rusiji in državah SND);
 • gotovina;
 • plačilni sistemi;
 • Criptours.
 • Poleg tega je treba, da bi čim hitreje umaknili sredstva, potrditi njihove osebne podatke z nalaganjem skenirane kopije potnega lista v njihovo osebno pisarno na mestu BK in v nekaterih primerih fotografijo bančne kartice.


  Edini pogoj je, da preden lahko dvignete denar iz 1xBet na kartico katere koli banke, morate iz njega izpolniti vsaj eno dopolnitev svojega osebnega računa v BC. Podobno tudi druge metode proizvodnje.

  Prenos denarja na bančno kartico

  Za nadaljevanje umika denarnih sredstev na kateri koli bančni kartici, kliknite na gumb "Osebni kabinet" - "dvig sredstev". Po tej operaciji, kako dvigniti denar iz 1xBet, postane jasno z odprtim seznamom razpoložljivih možnosti.
  Nato preprosto izberete ustrezno vrsto kartice za izhod. Med bančnimi sistemi je majhna razlika. Za sistem SVIT morate izpolniti poseben obrazec. Vključuje:
 • vsoto rezultatov;
 • številka kartice in ime lastnika;
 • Podatki o potnem listu imetnika računa;
 • naslov prebivališča in kontaktna telefonska številka.
 • Za prenos sredstev na kartico Visa /MasterCard ni potreben tako dolg postopek. Za kartico Visa morate navesti številko, telefonsko številko in priimek lastnika. Za Maestro - samo številko kartice in njeno veljavnost. Če nekaj ne uspe, lahko vprašate svetovalca, 1xbet, kako dvigniti denar z bančne kartice. Po izpolnitvi predloge boste videli napis: "Zahtevek poslan" in sedaj bo trajalo nekaj časa. Rezultat tega postopka mora biti napis in izjava o uspešnem prenosu sredstev.

  Odstranitev sredstev na elektronskih denarnicah

  Toda morda najbolj optimalen način za dvig denarja iz 1xBet je bil, bo in bo elektronskih denarnic. Ti podatki niso tako zahtevni in imajo zelo dobro hitrost interakcije. Denarnica Qiwi Wallet praviloma zahteva ustvarjanje računa. Poleg tega vlogo prijavitelja v glavnem igra igralec mobilnega telefona, ki se mimogrede uporablja tudi pri identifikaciji uporabnika v pisarni stavnice. Umik sredstev za to elektronsko denarnico se izvede brez provizije.
  Prenos denarja na Yandex.Money je še en priročen način. Provizija je 0%, prevod pa se izvrši zelo hitro.Za prenos sredstev iz stavnega urada v to torbico, se morate registrirati v sistemu "Yandex", na mestu BC pa določiti številko računa. Webmoney je mednarodni elektronski vir, kjer lahko igralec prikaže ne le ruske rublje, ampak tudi drugo valuto. Sistem vključuje več stopenj registracije, ki zagotavlja zanesljivost in odpravlja goljufije. Pred izvlekom morate navesti številko denarnice. Skratka, stavni urad 1xBet je danes eden vodilnih igralcev. Poštenost do igralcev, hitro izplačilo denarja na nekaj deset načinov - vse to je zaveza popularnosti.

  Sorodne publikacije