Kako narediti strele v "Minecraft" s pomočjo ukaza

Igre žanra "peskovnik" so priljubljene zaradi dejstva, da lahko igralci v njej dajo svojo domišljijo: preživeti, zgraditi nenavadne strukture itd. Minecraft velja za ustanovitelja tega žanra, ki je še vedno aktualen. Na internetu je veliko modusov, ki izboljšujejo igro z dodajanjem nove vsebine in dodatne funkcionalnosti. Do sedaj je Maincraft sposoben tekmovati s svojimi kolegi. Seveda so bile podobne igre veliko manjše kot prej - to je prispevalo k povečanju občinstva, ki se v njem igra.

Strela v "Minecraftu"

Igra, tako kot v življenju, ima vremenske pojave, vključno s težko nevihto. Vreme nastane naključno, na terenu ni nobenih povezav. Možnosti igre so skoraj neomejene - lahko rečemo, da je vreme odvisno tudi od igralca.


Kako narediti strelo v Minecraftu

Flash igro v igri lahko ustvarite s pomočjo besedila, ki je vneseno v klepet igre. Govorimo dobesedno - poševnica v ekipi. Kako narediti strele v Minecraftu? V igri lahko sprožite udarec strele na dva načina:
  • Morate počakati na nevihte in v ukazu za klepet /vremenske gromove, nato pa skozi presledek v ukaznih oklepajih & lt; & gt; predpisati trajanje udara strele med nevihto. Vrednost je prikazana v sekundah. Na primer: "/vreme grmenje" - strela bo utripala pol minute. Strele na določeni točki, zato mora biti igralec bolj pozoren, da strela ne bi slučajno udarila v hišo. Dodatna nevarnost je blagoslov, ki je pod njimčas nevihte postane minimalen.
  • Pred vprašanjem: "Kako narediti strelo v Minecraftu?" Z drugim ukazom se mora uporabnik prepričati, da ima različico 1.8 ali novejšo. To lahko preverite v glavnem meniju igre. Če želite poklicati zadrgo, morate ponovno uporabiti klepet in napisati naslednji ukaz "/prikliči LightningBolt". V tem primeru udari strela le enkrat.
  • Kadar strela pade v druge znake

    Strele lahko naključno zadenejo vsakega nasprotnika, učinke pa lahko nekateri igralci prijetno presenetijo. Hkrati pa je neposredni udar strele v nasprotnike veliko močnejši, kar precej oteži igro.
  • Če strela preide v navadnega prašiča, potem vas rezultat ne bo čakal in dobili boste novega nasprotnika - prašičjega zombija.
  • V primeru, da se zaletavši v bližini kneza pojavi strela, pred nami bo nabito, modro sijaj, kapitan, ki je sposoben močnejše eksplozije.
  • Kadar strelja civilist, postane čarovnica.
  • Sorodne publikacije