Gili MK Cross: lastnik pričevanja, specifikacije, proizvajalec: SYL.ru

Gili MK Cross - avtomobil kitajske proizvodnje. Ta modifikacija je nastala na osnovi limuzine "MK", ​​ki je bila serijsko izdelana od leta 2006. Različica "Cross" je bila prvič predstavljena leta 2010. Avtomobil je bil izdelan štiri leta (mimogrede, ta avtomobil je bil proizveden v mestu Lucao, ki je nedaleč od Šanghaja). V tem obdobju je avto pridobil veliko popularnost v Rusiji. Kakšne so značilnosti avtomobila "Gili MK Cross"? Pregledi lastnikov, pregled in še veliko več, glejte naš članek spodaj.

Oblikovanje

Najprej se avto razlikuje od limuzine z visokim pristankom. Avto ima več off-road videz. Pravzaprav je hatchback višje pasivnosti. Gili MK Cross ima tudi svetlo oranžno barvo. Vendar pa obstajajo različice z drugimi odtenki. Kar se tiče oblikovanja na splošno, se avto ne razlikuje veliko od limuzine. Tu je ista maska ​​hladilnika, odbijač in žarometi.
Mimogrede, slednji začnejo oblakati več kot 50 tisoč kilometrov - pravijo lastniki. Gili MK Cross je opremljen izključno s plastičnimi žarometi. Njihova kakovost ni najboljša, zato je le en izhod - redno poliranje površine. Toda zadnje luči se ne motijo ​​in se ne potijo. Luči dobro, vendar nimajo LED trakov. Barva na telesu ni slaba, v primeru nesreče pa rja začne rasti.

Mere, očistek

Kot so poudarili lastniki, je "Gili MK Cross" - najbolj priljubljena kompaktnaavtomobil v svojem razredu, ki bi imel tako visoko razdaljo (175 centimetrov). To je dovolj za potovanje po temeljnih in zasneženih ruskih cestah.
Hrošči spredaj in zadaj so zelo kompaktni in visoko nameščeni - avtomobil se ne drži robnikov in se preprosto povzpne na ovire. Če govorimo o velikosti telesa, je dolžina avtomobila 4 metre, širina - 17 višin - 145 metrov. S takšnimi dimenzijami je enostavno manevrirati na ozkih ulicah.

Salon

V stojalih ni dodatnih boksov, ki jih tukaj ni potrebno - pristanek je zelo udoben. Vendar pa je prvič, "kitajski" tesno odprla vrata - upoštevajte povratne informacije lastnikov. V "Jill MK Cross" sčasoma se je ta težava izgubila (enako kot kavstični vonj v kabini). S temi slabostmi so morali dopustiti vsi lastniki avtomobila "Jill MK Cross". Izolacija hrupa je presenetljivo prijetna. Kot je navedeno v pregledih, plastika v kabini ne škripajo niti po eni uri.
Kar zadeva oblikovanje notranjosti, je to precej smešno. S pomočjo rdečih vložkov se je proizvajalec odločil, da bo avtomobil "pritrdil". Toda arhitektura torpeda in vse druge podrobnosti so ostale enake. Instrumentna plošča je centrirana. Zanimivo je, da je njen zaslon obrnjen proti vozniku. Toda, kot navajajo lastniki, "Gili MK Cross" nima informativnega ščitnika naprave. In sije svetel dan.

Specifikacije

Avto je opremljen z enim samim motorjem. To je štirivaljni linijski atmosferski volumen enega in pol litra. Največja moč avtomobila je 94 KM.Navor - 128 Nm. Med pomanjkljivostmi povratnih informacij lastnikov so šibek motorni potisk. Za uresničitev polne moči morate zavrteti motor do šest tisoč zavojev.
Ta enota je opremljena z ne-nadomestnim mehanskim menjalnikom za pet korakov. Kot navajajo lastniki avtomobilov, lahko sčasoma prvi in ​​drugi prenos izginejo. Razlog za to je blokirna podložka, ki skoči iz vleke.

Dinamika, poraba

O dinamični vožnji po tem avtomobilu bo treba pozabiti - pravijo lastniki. Pospešek na 100 traja približno 15 sekund. Avto je precej težak - s takšnimi dimenzijami tehta kar 1160 kilogramov. Toda poraba goriva je prijetna: le sedem litrov na sto kilometrov poti v mešanem načinu. Najvišja hitrost je 165 kilometrov na uro. Toda po sto avtomobilov se obnaša zelo počasi.

Stroški

Zadnja kopija je padla s tekočega traku leta 2014. Zato, da bi našli povsem novo "Jill MK Cross" ne bo delovalo. Ti stroji so na voljo le na sekundarnem trgu. Njihova cena je 200-300 tisoč rubljev.
Če res želite novo "Jill MK Cross", lahko vzamete "tri leta" z manj kot trideset tisoč za 350 tisoč rubljev. Kar je všeč, je dobra raven opreme. V bogatem kompletu (kar je veliko na sekundarnem trgu) je kamera:
 • Dve zračni blazini.
 • Klimatska naprava.
 • Radijski snemalnik.
 • Pokrov električnega pogona.
 • Salon umetne kože.
 • Električna okna za vsa vrata.
 • Proizvajalec pri Jill MK Cross je odobril garancijo za obdobje treh let. Vendar pazdaj so vsi modeli že davno leteli iz garancije. Kot ugotavlja pregled, je trgovec pokazal neverjetno ceno na TE. Stroški zamenjave olja in filtrov - približno osem tisoč rubljev. Mnogi so zavrnili garancijo na stopnji nakupa. Navsezadnje je bila zagotovljena samo v primeru tekočega tehničnega pregleda trgovca. V zvezi z rezervnimi deli jih lahko najdete na katerem koli avtomobilskem trgu. Torej, z Jilly, bo malo bolj zapleteno kot z Lado Prioro ali drugo Nasemarki. Toda primanjkljaj rezervnih delov za "MK Cross" ni opaziti - tako pravijo povratne informacije.

  Vzmetenje

  Podvozje je v celoti kopirano na limuzini Gilly MK. Torej, spredaj je neodvisno vzmetenje z vzvodom v obliki črke A in nosilci McPherson. Od zadaj je gred na vijačnih vzmeti in hidravličnih amortizerjih. Ali je kitajska "vzmetenje" na naših cestah dolgo? To vprašanje postavljajo številni vozniki. Lastnikova povratna informacija pravi, da ne povzroča težav, dokler ne doseže 80.000 kilometrov. Nadalje bo morda potrebna zamenjava amortizerjev, tesnil, blokov spredaj, krogličnih ležajev in stabilizacijskih regalov. Vendar pa je v tem crossoverju velik plus - visoka vzdržljivost. Rezervni deli so na ravni ruskih vaz. In vse zamenjajte sami. Vzmetenje je zelo enostavno. Mimogrede, lahko nazaj gred v zbirki kupili za tri tisoč rubljev.
  Kako ta avtomobil vozi po cesti? V obratih hatchback gre v redu. Na poti se samozavestno premika. Toda po 130 kilometrih na uro, avto začne "ujeti progo" -to opazijo lastniki. Najbolj udobna za njeno hitrost - 90 kilometrov na uro. Vzmetenje ima veliko potezo. Toda v močnih jamah se zlomi in sliši se v kabini. Čeprav je off-road verzija, morate biti previdni na udarcih.

  Zaključek

  Torej smo ugotovili, kaj je imel Gili MK Cross za značilnosti, zasnovo in povratne informacije. Od tega avtomobila ne smete pričakovati posebnega avtomobila. Ta avto je bil prvotno osredotočen na proračunski segment. Pred inflacijo na novo "Jill MK Cross" cena je bila okoli 300 tisoč rubljev. To je bil drugi najbolje prodajani avto po donacijah. Zdaj je cena "Gili MK Cross" malo padla. Mnogi raje sprejmejo to "kitajsko" kot alternativo "Kalini" (ki je prav tako izdana v različici "Cross"). Kot je navedeno v pregledih, gre za dva enaka avtomobila. Stroški vzdrževanja so približno enaki.

  Sorodne publikacije