Podložka Beko WKB 51001 M: Ocene strank

Izbira dobrega pralnega stroja ni enostavna. Trenutno je na trgu veliko modelov različnih proizvajalcev po drugačni ceni. Kljub temu pa vsi ne nosijo hladnih naprav z umetno inteligenco na krovu. In možnost izbire proračuna je zelo težka, saj je med temi stroji ogromna količina izdelkov nizke kakovosti. Torej, kaj naj bi bilo? Obstaja odlična možnost, ki je poceni in ima vse potrebne možnosti - pralni stroj BEKO WKB 51001 M. Mnenja o tem so nepričakovano pozitivni. Zato je vredno razmisliti o tem pralnem stroju podrobneje. Najprej pa nekaj besed o proizvajalcu.

O podjetju POVZETEK

Blagovna znamka SOOKU je turška in obstaja od leta 1997. Vendar se levji delež proizvodnje proizvaja v Rusiji. Kako je mogoče? Zelo preprosto. Leta 2006 je bil v Rusiji lansiran prvi obrat. Podjetje se je vedno ukvarjalo s proizvodnjo gospodinjskih aparatov. To so bili hladilniki, mikrovalovne pečice, pralni stroji in še veliko več. Vendar pa je sčasoma blagovna znamka začela proizvajati in manj celovite izdelke: sušilniki za lase, opekači in drugo. Treba je omeniti, da stvari v podjetju dobro napredujejo. Njihovi izdelki se aktivno prodajajo na ruskem trgu. Hladilniki in pralni stroji so zelo stabilni v povpraševanju. Včasih proizvodnja nima niti časa za sprostitev novih strank. Delež tovarniških porokov nikakor ni nizek. Toda to ne vpliva na priljubljenost. Očitno je, da so vsi izdelki najbolj cenovno dostopni. Vse za prodajo s povsem primernimi cenami. Za znamko ni preplačila. Primertak izdelek je pralni stroj BEKO WKB 51001 M. Pregledi in fotografije bodo predstavljeni malo kasneje. Medtem razmislite o videzu tehnologije.


Videz in oblika

Tako imamo pralni stroj s sprednjo obremenitvijo. To pomeni, da je pred njim osvetljevalnik, ki omogoča dostop do bobna. Narejena je iz debelega stekla. Spojke s telesom stroja imajo visoko kakovostne gumijaste blazinice. Naprava je izdelana iz kovine, prevlečene z debelo plastjo belega emajla. Nadzorna plošča je nekoliko nad osvetljevalnikom. Ob njej je prostor za prah. Na najbolj vidnem mestu je kolo za izbiro programa pranja. Desno od njega so potrebni gumbi za nadzor procesa. Na voljo ni nobenega prikaza časa pranja. Čeprav ga tukaj ne bi motili. Bližje dnu avtomobila (in spet na sprednji strani) je luknja za odvajanje vode. Če potrebujete to možnost. Na splošno je pralni stroj BEKO WKB 51001 M, katerega opis je predstavljen v članku, precej vreden. To je celo čudno, saj naprava pripada proračunskemu segmentu. Vendar bomo nadaljevali. Na drugi strani pa drugi parametri tehnologije.


Mere, teža in konstrukcijske značilnosti

Ta pralni stroj je zelo kompakten. Njena višina je 85 centimetrov, širina 37 in dolžina 60 cm. S takšnimi dimenzijami se prilega v vsako kopalnico. Tudi če je zelo malo krajev. Glede teže je 51 kilogramov. Problematično bo, če se ga lotite sam.Potrebuješ pomoč nekoga drugega. Še posebej pri namestitvi. Veliko oznak modelov drugih proizvajalcev tehta veliko več. In po velikosti niso tako kompaktne. Po drugi strani pa je takšna velikost le plus. Zdaj o drugih oblikovnih značilnostih. Zgornji pokrov pralnega stroja je mogoče odstraniti. To je storjeno posebej na dejstvo, da bo stroj vgrajen v kuhinjo. Tudi karoserija vozila ima delno zaščito pred puščanjem. Noge naprave imajo edinstveno zasnovo, ki zavira vibracije pri visokih vrtljajih. Sam boben je izdelan iz plastike. Toda ni neposrednega razloga. Čeprav se ne bi vmešaval. Tako je pralni stroj BEKO WKB 51001 M (pregledi kupcev, bomo preučili v naslednjih oddelkih) je precej sodoben dizajn, ki zagotavlja njegovo zanesljivost. Kaj pa energetska učinkovitost in druge značilnosti? Poskusimo ugotoviti.

Poraba energije in vode. Raven hrupa

Nadaljujte razstavljanje tega zanimivega pralnega stroja. Kakšna je njena energija? Kako ekonomično je? Treba je opozoriti, da ta enota spada v razred porabe energije A +. To pomeni, da je pri precej visoki specifični moči stroj ekonomičen. V številkah bo to 017 kwt. Zdaj o porabi vode. Za enkratno pranje je le 41 litrov. To je veliko manj kot konkurenca. Za mnoge bo takšno gospodarstvo odločilen dejavnik pri izbiri pralnega stroja. Zdaj o ravni hrupa. V običajnem načinu pranja naprava ne proizvaja glasnih zvokov. Raven hrupa je samo 59 dB.To ni dovolj. Toda, ko se vrtenje obrne, se hrup močno dvigne. Pri visokih hitrostih je že 72 dB. In to je veliko. Tudi preveč. Kljub temu veliko potencialnih kupcev izbere ta pralni stroj. In zdaj upoštevajte glavne tehnične značilnosti naprave.

Glavne specifikacije

Nadaljevanje pogovora o BEKO WKB 51001 M. Pralni stroj, katerega značilnosti trenutno obravnavamo, se lahko pohvali z največjo težo 5 funtov. Ne toliko, glede na to, da je večina tekmecev sposobna več. Največje število obratov na push-up je 1000. To tudi ni rekordna številka. Očitno je ravno s tem nizka stopnja vibracij povezana s stiskanjem. Tudi pralni stroj ima kar 13 programov, otroško ključavnico, možnost nadzora nad nivojem pene, funkcijo hitrega in predpranja, poseben način za volno, možnost izbire temperature in nadzora hitrosti s potiskom navzgor. To je praktično standardni nabor funkcij. Obstaja tudi kontrola ravnotežja in posebni programi za občutljive tkanine, ekonomsko pranje, super-izpiranje. Na splošno ta pralni stroj ustreza skoraj vsem modernim standardom. In stane ne toliko kot analogi drugih proizvajalcev.

Pozitivne povratne informacije lastnikov

Kaj pravijo tisti, ki so že kupili pralni stroj BEKO WKB 51001 M? Povratne informacije uporabnikov so dvoumne. Nekateri ljudje se ne morejo veseliti tako uspešne pridobitve, drugi pa verjamejo, da so preprosto vrgli denar v veter. Poskusimo ugotoviti, kateri so pravi.

Začnimo spozitivne pripombe. Prva stvar, ki je všeč kupci v tem pralnem stroju - cena. In to je res. Trenutno je to najcenejša naprava takšnega načrta od vseh razpoložljivih na trgu. Drugi je veliko število programov za pranje. Značilno je, da proračunske denarnice niso opremljene s tako velikim kompletom. Tretji je razpoložljivost elektronskega nadzora procesa pranja (ena izmed sort umetne inteligence). Drugi lastniki za dostojno število dodatnih funkcij (nadzor nivoja pene, zaklepanje otrok, itd.). Mnogi uporabniki trdijo, da stroj ni skoraj vibrira, ko je centrifuga vklopljena. To je povzročilo tudi navdušene pripombe. Na splošno so funkcionalnost in cena zadovoljni. In zakaj potem žal uporabniki? To je v naslednjem razdelku.

Negativne povratne informacije lastnikov

Zakaj si BEKO WKB 51001 M ne more privoščiti tako cenovno dostopnega in funkcionalnega pralnega stroja? Negativne povratne informacije se nanašajo na proces same naprave. Torej, na primer, lastniki ne marajo dejstva, da po pralnem stroju ne proizvaja nobenih zvokov. Ugotoviti moramo, da je že končala. To je dejansko zelo neprijetno. Tudi mnogi so bili razburjeni zaradi pomanjkanja zaslona. Ni jasno, katera faza pranja trenutno poteka. Najslabše pa je, da ko se prevrne, se avto grmi kot reaktivni motor. In od tega ne grem nikamor. Prav tako lastniki zagotovo ne marajo dela stroja v ekonomičnem načinu. Iz neznanega razloga ni prihrankov. To so vse negativne ocene. Ni veliko zaza tako smešen denar. Lahko bi bilo še slabše.

Zaključek

Zato smo demontirali proračunski pralni stroj z čelnim nakladalnikom BEKO WKB 51001 M. Lastniki te naprave jasno pojasnjujejo, da ima več prednosti kot slabosti. Toda glavna atrakcija je cena. Res je smešna.

Sorodne publikacije