Sony KDL-32WD603: pregledi, priporočila, specifikacije, delovanje in konfiguracija

Televizorji so že dolgo sestavni del notranjosti večine stanovanj in hiš. Nekateri ljudje radi gledajo televizijske oddaje v živo, drugi uporabljajo satelitske in kabelske digitalne oddaje. V nekaterih primerih se televizorji preprosto uporabljajo kot velik monitor za gledanje filmov. Večina televizorjev je kupljenih z minimalnimi zahtevami: kakovostna slika in nizka cena - kar se pričakuje od nakupa uporabnikov. To je točno to, kar te poizvedbe pomenijo pri Sony KDL-32WD603, ki vam bodo pomagale razumeti njene prednosti in slabosti. Za začetek pa se morate seznaniti s podrobnostmi in glavnimi značilnostmi tega modela.

Kratke informacije o televizorju

Sony KDL-32WD603 lahko z nizkimi stroški še vedno združuje številne prednosti, ki so del dražjih modelov. Panel ima sistem SmartTV, ki vam omogoča, da ga uporabljate kot multimedijski center brez potrebe po priključitvi dodatne opreme, kot je IPTV konzola ali stacionarni računalnik. Čeprav je hitrost njegovega dela razmeroma nizka, je še vedno dovolj za udobno gledanje videoposnetkov na Youtube ali filmih prek posebnih storitev.


Videz

Proizvajalec ni otežil oblikovanja in povečal stroškov, da bi bil bolj privlačen. TV je klasičen pravokotnik s precej širokim okvirjem okoli matrice.Kot uporabniki pogosto pravijo v pregledih o Sony Bravia KDL-32WD603, ti okvirji ne izgledajo nevidno, vendar se popolnoma ujemajo s celotnim konceptom izdelka. Posebnost je noga, ki naredi svojo luč. Izvaja se v obliki majhne kovinske piramide, obrnjene proti stabilnosti. Hkrati pa je zaradi votle strukture dovolj lahka in se lahko nahaja tudi na majhni polici, kar olajša namestitev televizorja v stanovanje.


Vsebina paketa

Tovarniška škatla vsebuje vse, kar potrebujete za prvo namestitev in priključitev televizorja Sony KDL-32WD603. Poleg LCD zaslona in njegovega stojala, znotraj paketa, bo uporabnik našel daljinski upravljalnik, skupaj z ustreznimi elementi moči, adapterjem za povezavo centimetrov in težo - 49 kilogramov brez stojala. Tako se lahko z lahkoto obesi na steno, zaradi česar je na voljo poceni zapenjalo, namenjeno za majhno težo devysa. Mat mat, ki vam omogoča enostavno pregledovanje prenosov brez motenja bleščanja in odboja, ki ga povzročajo elementi sobne osvetlitve ali sončne svetlobe. Ločljivost po sodobnih standardih je nizka - samo 1366x768 slikovnih pik. Glede na povratne informacije, značilnosti Sony KDL-32WD603 barvni prenos in koti gledanja, ker, kot že omenjeno, da razmisli o podrobnosti slike pri nizki ločljivosti nima smisla. Zahvaljujoč laboratorijskim meritvam je mogoče ugotoviti, da ima plošča čudovito naravno paleto, odstopanja od danega odtenka pa ne presegajo 4.element. Ta kazalnik zadošča za to, da je matrika dovolj kakovostna za proračunski model. S svetlostjo so majhne težave in morda ni dovolj, da bi dobili neposredno sončno svetlobo. V svojih ocenah lastniki televizorjev Sony KDL-32WD603 pravijo, da se bo pri močni svetlobi slika zdela tudi neumna. Obstajajo težave z vidnimi koti - slika kot celota ostaja naravna, a črna barva dobi dodatno svetlost in postane svetlo siva. Zato je najbolje, da televizor postavite pod maksimalno pravim kotom.

Video zaslon

Video signal, ki ga sprejemajo zunanji vhodi, je zelo kakovosten. Reakcijski čas matrike je le 42 milisekund, kar omogoča, da sliko prenesete brez vidnih odlitkov, slika ostane gladka in jasna. Zaradi nizke ločljivosti prenosa signalov, večine naprav, vključno z računalniki in prenosnimi računalniki, ni mogoče imenovati nove. V tem primeru ni nujno, da se slika prenaša z ločljivostjo 1366x768. Vgrajen sistem za obdelavo signalov je mogoče pretvoriti v .push (funkcija () {Ya.Context.AdvManager.render (blockSettings3)}), e = b.getElementsByTagName ("script") , d = b.createElement ("script") ), d.type = "text /javascript", d.src = "//an.yandex.ru/system/context.js", d.async =! 0e.parentNode.insertBefore (d, e)} (to , to.dokument, "yandexContextAsyncCallbacks");

Predvajanje medijev

Zahvaljujoč vgrajenemu sistemu SmartTV in prisotnosti priključka za priključitev naprav USB lahko televizor predvaja uporabniške datoteke, posnete na različnih medijih. Podpira večino sodobnih formatov, vključno z MP4 inMKV Vendar pa, kot je navedeno v pregledih na Sony KDL-32WD603 LED, uspešnost "železa" ni dovolj za nemoteno predvajanje video posnetkov z ločljivostjo 4K ali FullHD. Zato je za udobno gledanje brez mikrofliza priporočljivo, da uporabite datoteke, katerih dovoljenje ustreza ločljivosti same TV-matrike. Poleg videa z vgrajenim predvajalnikom si lahko ogledate fotografije, vključno z diaprojekcijo z majhnim naborom učinkov, in predvajate glasbene datoteke.

Set pristanišč za povezovalne naprave

Ker ta model spada v kategorijo proračunske tehnologije, nima tako velikega števila priključkov. In še dovolj za povezavo

Posebej je treba omeniti možnost namestitve modulov v CI-standard. Takšne naprave so zahtevane, glede na izjave nekaterih lastnikov v svojih pregledih Sony KDL-32WD603 in vam omogočajo, da razširite funkcionalnost tako, da »poučite« televizor za delo s prej neznanimi formati, na primer, da neposredno sprejema satelitski TV signal brez zunanjega sprejemnika.

Prva nastavitev in nadzor

Za nastavitev televizorja in nadzor preklapljanja funkcij je zagotovljen enostaven, vendar priročen in funkcionalen daljinski upravljalnik. Vmesnik samega televizorja je zastarel in na prvi pogled ni preprost. To je posledica dejstva, da proizvajalec uporablja sistem SmartTV, ki je bil razvit že dolgo časa, brez najnovejših posodobitev. Vendar se lahko hitro navadite nanj. Daljinski upravljalnik se ne dotikain druge ugodnosti, ki bi olajšale vnos podatkov. Zato, če se bo naprava aktivno uporabljala pri spletnem deskanju in pregledovanju videoposnetkov, izkušeni uporabniki v svojih pregledih Sony KDL-32WD603 LCD TV priporočajo nakup dodatne tipkovnice in miške za pospešitev nabora črk in številk med iskanjem želene vsebine.

Brezžične tehnologije

Televizor lahko priključite na svetovno omrežje, ne samo s kablom. Omogoča Wi-Fi brezžično tehnologijo, ki je med testiranjem pokazala precej dobre rezultate glede hitrosti in kakovosti sprejema signala. Uporablja se lahko samo za povezavo z usmerjevalnikom. Tehnologija brezžičnega prenosa slik iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika prek Wi-Fi Directa iz neznanih razlogov proizvajalec ne namesti v vdelani programski opremi, čeprav je tehnična podlaga za njeno uporabo. Vendar pa je zaradi Wi-Fi povezave mogoče uporabljati posebne tipkovnice in podloge za miške, ki ne bodo imele enega od razpoložljivih vrat USB.

Dodatne funkcije

Med zanimivimi značilnostmi je možnost snemanja televizijskih oddaj na zunanjih medijih, bodisi flash pogonov ali zunanjih trdih diskov. Ta funkcija je lahko koristna za tiste, ki so se navadili gledati določene programe, vendar je ne morejo opraviti pravočasno iz več razlogov, in kanal ne razkrije svojega zapisa odprtemu dostopu. Z vklopom snemanja se lahko kasneje vrnete v pogled in ne zamudite priljubljene TV-oddaje. V pregledih oSony KDL-32WD603 LED TV pravi, da obstaja načrtovalec v meniju, ki vam omogoča, da nastavite snemanje za določen čas.

Pozitivni vidiki modela

Da bi razumeli, koliko je ta model primeren za nakup, je treba skrbno pregledati preglede tistih, ki so ga že prej kupili in jih nekaj časa uporabljali v normalnih življenjskih pogojih. Mnenja o Sony KDL-32WD603 LED TV najpogosteje omenjajo naslednje pozitivne trenutke:
 • Nizki stroški. Takšna TV si lahko privošči veliko, saj je med modeli s podobnimi značilnostmi na voljo po najboljši ceni.
 • Dobra kakovost slike. Kljub nizki ločljivosti slike ima televizor lep barvni prenos, ki omogoča pregledovanje videa udobno in prijetno.
 • Razpoložljivost SmartTV. Ta možnost vam omogoča uporabo internetnih virov brez priključitve dodatne opreme. Glede na Sony KDL-32WD603 preglede, je še posebej priročno, da uporabite to funkcijo za gledanje video posnetkov na Youtube - za ta TV, je dovolj uspešnosti.
 • Nizka poraba energije. Zaradi prisotnosti LED osvetlitve se televizor izkaže za veliko bolj ekonomičnega kot različica z osvetlitvijo ozadja ali plazma televizorjem.
 • Majhna teža. Zahvaljujoč enostavnosti naprave je mogoče ploščo brez težav namestiti tudi na ne zelo močno steno, na primer iz suhozidov, s posebnimi pritrdilnimi elementi.
 • Sposobnost predvajanja videoposnetkov iz bliskovnega pogona. Veliko uporabnikov naocene o Sony KDL-32WD603 upoštevajte, da ta možnost vam omogoča enostavno namestitev televizorja za otroke, brez strahu, da bodo naleteli na Youtube ali nepravilno oglaševanje na preprostem TV kanalu.
 • Zunanje napajanje. V primeru padca napetosti in izhoda tega elementa ni potrebno razstavljati same plošče in dragih popravil v servisnem centru.
 • Negativni trenutki

  Obstaja model brez pomanjkljivosti, ki so ga nekateri uporabniki poudarili v svojem opozorilu. Glavna pomanjkljivost, po mnenju mnogih, je nezmožnost namestitve dodatnih aplikacij. Vgrajeni sistem blagovne znamke SmartTV preprosto nima trgovine, zato funkcionalnosti ni mogoče razširiti. Zadovoljiti se morate z glavnim programom, ki je nameščen v tovarni proizvajalca. Poleg tega zmogljivost CPE včasih ni dovolj za delo s to programsko opremo. Torej, ko odprete spletno stran z vgrajenim brskalnikom, so včasih precej opazne erozije, hitrost nekaterih strani pa sploh ne dopušča veliko želje. Nekateri uporabniki v ocenah o Sony KDL-32WD603 TV pravijo, da plošča ni povsem udobna, saj ima simetrično pravokotno obliko in jo lahko zamešate z zatemnjeno svetlobo. Od dodatnih trenutkov, ki jih ne moremo opisati kot polne minuse, je najbolj sploščen sploščen zvok vgrajenih zvočnikov. Zvok se lahko imenuje tiho, preprosto nima glasnosti in širših in izrazitih frekvenc. V drugem, terjatve do TV, z računom njegove vrednosti ni opaziti. Model priporočamo za nakupki ni preveč izbirčen do slike, ampak tudi želi dobiti poceni in prijetno delovanje naprave. Nekateri opozarjajo, da je ta televizor idealen za uporabo v veliki kuhinji.

  Sorodne publikacije