Vojna na "Minecraft" ali kako diverzificirati simulator gradnje

"Maincraft" je bila vedno mirna igra. Pogosto so jo imenovali gradbeni simulator. Vendar pa so ljudski obrtniki poskrbeli za številne spremembe. V igri je prišlo veliko novih vsebin. Torej, v simulatorju gradnje so bili tanki, letala, orožje, atomske bombe in še veliko več. Vojna v "Minecraftu" je postala popolnoma zavedena zarota, ki je bila le naklonjena.

Uniči - ne gradi

Igralec začne z igranjem v Maincraftu veliko časa za gradnjo. Vse se začne z majhno jamo, nato pa iz majhne hiše, nato pa se hiša preuredi v grad ali celo nepremagljiv citadel. Pogosto želijo igralci graditi ne samo doma, ampak tudi za domačine - NPR. Tako nastajajo vsa mesta in naselja. V nekem trenutku, igralec pride na misel, da bo vojna v "Minecraft" videti dobro. Vendar pa je trčenje med dvema nevtralnima vasema praktično nemogoče. Na veselje igralcev, številne spremembe pridejo na pomoč.

\ t Druge spremembe so veliko bolj globalne in širše, saj je zaradi njih v "Minecraftu" mogoče zgraditi celo civilizacijo. V takih načinih lahko vasi in kasnejša mesta celo vstopijo v sindikate in se organizirajo. Igralec ne vstopi v konflikt in poskuša narediti bitke bolj spektakularne,pomoč strankam z utrdbami in opravljanjem nalog ene ali druge frakcije.

Uniči zabavo!

Vse, kar je bilo zgrajeno, se je postopoma zrušilo in zabavno. Včasih je lepo organizirati velike spopade in uničiti cele vasi, ker lahko igrate vlogo zlobnega tiranina ali dobrega zaveznika.

Sprememba

Mod za vojno v "Minecraftu" se lahko izraža ne samo v nastanku samo-razvijajočih se in sovražnih naselij. To je le majhen del takšnih sprememb. Pogosto so v igri dodani ogromni paketi orožja, streliva in oklepov. Najbolj zanimivo je, da vse to lahko uporabimo in NPS. Vendar pa obstaja velik problem, najboljše spremembe takšnega načrta so zelo zahtevne glede značilnosti računalnika in ne bodo pravilno delovale na šibkih osebnih računalnikih.
Modovi dodajajo letalstvo, oklepna vozila, lahek promet, obalne baterije v stolpu, protiletalske sisteme in še veliko več. Z drugimi besedami, v igri je vse, kar je potrebno za vojno. Tudi atomske bombe lahko najdemo v arzenalu. Najbolje je uporabiti takšne modele skupaj z ustreznimi teksturami in replikatorji. Z njihovo pomočjo lahko zgradite prave vojaške bastione, ki bodo izgledale zelo dobro s strani.

Sorodne publikacije