Različni načini za odkrivanje vašega Steam Id

Mnogi uporabniki uporabljajo Steam. Toda veliko je le tega, kar povzroča veliko vprašanj. Na primer, kako izvedeti svoj id Steam. V tem članku bomo podrobno razpravljali o tem, kako dobiti ta edinstveni identifikator, kjer se uporablja, in ali ga je treba shraniti pod sedmimi ključavnicami, tako kot drugi avtentikatorji, kot je IP-naslov. Te informacije vam lahko koristijo, če se borite v klanskih vojnah, pogosto igrate na strežnikih igre Counter Strike 1.6 in izvajate tudi precej aktivne igre.


Kako izvedeti vaš Steam id? Zakaj je potreben

Na začetku članka je bilo rečeno, da je Steam id tesno povezan s Counter Strike 1.6, vendar se iz tega razloga ta identifikator uporablja? Odgovor je precej preprost: v zgornji igri so strežniki, ki so v okviru Counter Strike zelo razviti, ker imajo lastnega admin, ki lahko neverjetno močno spremeni igro. Obstajajo moderatorji, ki imajo navadne igralce. Vse deluje zelo natančno, dokler eden od ljudi ne začne ustvarjati nesmisel, na primer, da uporabi prepovedano programsko opremo - za branje.
Neželeno osebo morate izključiti iz strežnika in blokirati njegov IP naslov, vendar čas teče in gre nazaj samo s spremembo svojega naslova. Steam id je blokiran za pomoč - to je poseben avtentikator identitete, ki se izda enkrat, lahko pa ga tudi kasneje spremenite. Če oseba igra licencirano kopijo igre, ne bo moglače ne izvede določene vrste manipulacije.


Včasih moraš vrniti osebo na strežnik, naj se obnaša na neprimeren način. Nato uporabite tudi id. Navodila za iskanje vašega Steam ID-ja:
 • Aktivirajte uradno aplikacijo Steam.
 • Pojdite na svoj osebni profil in z desno miškino tipko kliknite na avatar in izberite zadnji element "Ogled izvorne kode"
 • Preden boste našli veliko različnih oznak HTML, se bo pojavila beležnica. Med njimi morate najti svoj id. To storite tako, da pritisnete CTRL + F in skupaj vnesete Steamid. Najdena vrstica označuje znak enake na vašem idu, ki je v narekovajih.
 • Po opravljanju teh dejavnosti lahko varno pošljete svoj Steam id svojim prijateljem in drugim ljudem, ki ga potrebujejo za nekakšen namen.

  Storitve za iskanje Steam id

  Če ne želite kopati, potem posebne storitve, ki vam lahko takoj dajo ID vašega računa, pridejo na izhod, spet. Ta metoda nima nobenih posledic, saj je s pomočjo id mogoče prepovedati in razpršiti na strežniku. Nič več. No, bodisi ga določite v pasici na nekem forumu. Navodila za iskanje ID s pomočjo iskalnika Steam id. Izvedite naslednje korake.
 • Pojdite na iskalnik Steam id. Vpišite svoj naslov na stran Steam. Ne zamenjujte se. To sta dva različna koncepta. Naslov lahko vzamete v svojem brskalniku, če se prijavite prek njega.
 • Počakajte nekaj minut, potem boste dobili svoj edinstveni Steam id.
 • StoritevPrimerna je za tiste, ki želijo dobiti svoj ID, na primer iz telefona, ko ni mogoče normalno pogledati izvorne kode strani.

  Kaj je Steam id changer?

  Kot je navedeno zgoraj, obstajajo posebne storitve, ki lahko spremenijo vaš ID. To je tudi zelo preprosto, vendar nekateri uporabniki ne vedo, kako to narediti, zato bo tema spodaj podrobno izpostavila temo.
  Kako spremeniti svoj Steam id v Counter Strike 1.6:
 • Namestite Steam id changer iz mesta, ki mu zaupate.
 • Pojdi na igro, nato pa aktiviraj konzolo. Tam bi moralo biti že zapisano, da je program aktiviran in deluje pravilno.
 • Steam_random_id 1/0 - Ta ukaz vključuje program ali se izklopi (1 - omogoči, 0 - izklopi).
 • Steam_set_id je želeni id. Nastavite svoj osebni ID. Navodila o tem, kako ugotoviti svoj ID in ga uporabiti, so na vrhu članka.
 • Dostop do zaklenjenih strežnikov je brez težav.
 • Tak preprost način je mogoče uporabiti le v Counter Strike 1.6, vendar se namesto tega lažje upravljate z aplikacijo.

  V zaključku

  Upamo, da vam je članek o tem, kako ugotoviti svoj Steam ID, pomagal in še več težav pri njegovem iskanju in kasnejši zamenjavi. Priporočamo vam, da prenesete iz zadnje točke programa samo iz zanesljivih virov.

  Sorodne publikacije