Specifikacije in opis pralni stroj BEKO WKB 61021 PTMA

Za tiste, ki ne želijo porabiti velike vsote za nakup gospodinjskih aparatov, je priporočljivo, da bodite pozorni na blagovno znamko BEKO. Izdelki tega proizvajalca se razlikujejo po kakovosti in vrednosti. V kategoriji do 15 tisoč rubljev, kupec je povabljen, da bodite pozorni na odličen pralni stroj BEKO WKB 61021 PTMA. Proizvajalec je vse izvedel. Mnenja o tem modelu zvenijo drugače, pozitivna pa so še več. Kaj natančno zadovoljni lastniki, in kakšne trenutke povzročil pritožbo, bo povedal malo kasneje. Zdaj pa začnimo z opisom pralnega stroja iz Turčije.
Opis

Ta model je predstavljen v klasičnem slogu. Ohišje je pobarvano belo. Sprednja plošča ima loputo in kontrolne gumbe. Na običajnem mestu je predal za detergente. Ob njem je vrtljivi gumb, ki omogoča izbiro posebnega programa pranja. Prikaz manjka. Obvestilo o preklopnih načinih se izvaja z LED indikatorji. Nekateri lastniki so bili nezadovoljni s pomanjkanjem prikazovalnika, vendar je bilo med delovanjem navajanje na to nadzorno ploščo precej enostavno. BEKO WKB 61021 PTMA je majhen pralni stroj. Za standardne širine in višine (85 x 60 cm) je globina le 45 cm. Takšne dimenzije vam omogočajo, da napravo namestite v kuhinjski set ali ga postavite v majhno kopalnico. Maksimalna obremenitev - 6 kg Odlično zadružina s 4-5 osebami. Premer lopute-30 cm je dovolj za nalaganje velikih stvari. Boben, nameščen v napravi, je izdelan iz nerjavnega jekla. Na njeni notranji površini so posebna rebra, ki pomagajo vrteti spodnje perilo. Za razvijalci rezervoarjev so izbrali kakovosten material, ki vključuje polimerne zlitine. Zaradi te rešitve je bilo mogoče zmanjšati težo, hkrati pa izboljšati zvočno izolacijo. Buck je izšel močan in zanesljiv, kar pa sploh ni strašen učinek tople vode in detergentov.Razredi učinkovitosti

Skoraj vsi kupci postavljajo visoke zahteve glede kuhalnih plošč po merilu učinkovitosti. Da bi lahko varčevali z električno energijo, je treba izbrati tehniko s razredom, ki ni nižji od A. V tej številki bo BEKO WKB 61021 PTMA izpolnjeval zahteve, saj med obratovanjem porabi le 017 kW * h /kg, kar ustreza razredu A +. S tem modelom lahko lastniki prihranijo tudi vodo. Poraba tega vira je 49 litrov na pranje. Kar se tiče glavnega namena, celo pri nizkih temperaturah popolnoma nasprotujejo stvari z močnim onesnaženjem. In to ni presenetljivo, saj je razred učinkovitosti A.

Spin Mode

Pri opisu značilnosti PTK BEKO WKB 61021 ne moremo biti tiho. Poleg tega so lastniki zelo hvaležni za to merilo. Prej je bilo treba omejiti na največjo hitrost 800 vrtljajev. To ni vedno dovolj za visokokakovostno vrtenje, še posebej, če gre za denim oblačila. V tem modelu proizvajalcapoveča hitrost bobna do povračila v 1000 vrtljajih. Zaradi tega je izhod praktično suh na izhodu.
Tudi v pregledih lastniki pravijo, da lahko po potrebi prilagodite hitrost vrtenja. To je zelo pomembno pri pranju občutljivih tkanin, ki se lahko enostavno poškodujejo.

Govorimo o zaščiti

BEKO WKB 61021 PTMA - inteligentna krmilna naprava. Z drugimi besedami, lahko se imenuje "pametna" naprava. Proizvajalci so uvedli več načinov zaščite. S pomočjo posebnega senzorja enota neodvisno nadzoruje nivo pene. Tudi pralni stroj je programiran za nadzor ravnotežja bobna. Če je teža oblačil na eni strani neenakomerna, potem naprava poskuša neodvisno porazdeliti vsebino. Prav tako razvijalci zagotavljajo zaščito pred uhajanjem. Če je potrebno, lahko napravo zaklenete, da bi omejili dostop do otrok ali nezmožnih oseb.

Značilnosti pralnega stroja BEKO WKB 61021 PTMA

Priročnik, ki je priložen, podrobno opisuje vse samodejne programe. In tako bomo v članku govorili le o osnovni. V arsenalu pralnega stroja je samo 11 načinov pranja. Kateri od njih so uporabniki najpomembnejši? Seveda, tisti, ki ne samo onesnažujejo, ampak tudi skrbijo za stvari. Med njimi so:
  • za volno;
  • občutljive tkanine;
  • otroška oblačila.
  • Pomembno je tudi, da so lastniki dodelili dodatne funkcije. Govorimo o ekonomičnem, hitrem (ekspresnem) in predhodnem pranju, kot tudi o super-izpiranju. Zadnji načinIdealno za alergične ljudi. Lahko se uporablja tudi za umivanje jopičev, odej. Prednost tega načina je, da se izpiranje ne izvaja s hladno, temveč s toplo vodo, zaradi česar prašek sploh ne ostane na stvari.

    Zaključek

    V članku smo obravnavali ne le značilnosti in zmogljivosti pralnega stroja, temveč tudi preglede BEKO WKB 61021 PTMA. Ta naprava je primerna za tiste ljudi, ki nimajo sredstev za nakup dražjih kopij. Seveda bodo morali nekatere funkcije žrtvovati, vendar na splošno naprava popolnoma reproducira glavne naloge. Treba je omeniti, da uporabniki redko opisujejo slabosti tega modela, saj so vse pomanjkljivosti popolnoma upravičene z nizkimi stroški. Vendar pa je treba še povedati eno pomanjkljivost. Mnogim lastnikom ni všeč raven hrupa. Opazili so, da sta ograja in odvod vode zelo glasni. Za tiste, ki nimajo notranjosti v hiši, lahko takšna odtenek postane resen problem.

    Sorodne publikacije