Računalniška igra Fallout 4 - kode za vire: beton, les, tekstil, jeklo

Chit v računalniških igrah je izjemno razširjen pojav. Razvijalci jih uporabljajo za preizkušanje različnih iger, ne da bi porabili več deset ur. Nekateri razvijalci odstranijo goljufije iz igre ali blokirajo dostop do njih, vendar jih v večini primerov lahko uporabite skoraj popolnoma brezplačno. Ta članek bo razpravljal o goljufijah za Fallout 4 o kodah za vire. Ugotovili boste, kdo goljufa v tej igri, kako jih je treba uporabiti, zakaj potrebujete sredstva v igranju vlog in kako jih doseči hitro in učinkovito. Če poznate kode za vire za Fallout 4, boste v tej igri lahko uspeli hitro in brez težav, zato se morate zagotovo seznaniti s tem gradivom.


Kaj je ta igra?

V Falloutu 4 igrajo zelo pomembne vloge kodeksi virov, zato bodo dobili pomemben del tega članka. Vendar pa ni treba takoj hiteti na to težko temo, bolje je začeti od samega začetka in govoriti o vsem, kar je v redu. Zato, preden se naučite kode za vire za Fallout 4, morate razmisliti, kaj sploh predstavlja projekt. Fallout 4 je igranje vlog, ki je nadaljevanje uspešne serije računalniških iger na post-apokaliptičnih temah. Delujete kot preživeli v jedrski katastrofi, človeku, ki mora rešiti številne svoje lastne in socialne probleme in rešiti svet pred tem, da ga ne ubijejo. Kot pri drugih igranjih vlog,tu moraš preučiti velik odprt svet, napolniti svoj značaj, ga narediti močnejšo in močnejšo ter sprejeti težke odločitve, ki bodo vplivale na razvoj dogodkov v bližnjem svetu. Kot lahko vidite, je težka naloga na vaših ramenih, vendar je igranje zelo razburljivo, zaplete ujamejo, v igri pa je veliko stvari, ki jih morate raziskati, in zagotovo vas bodo prosile in zabavale.


Vendar se postavlja vprašanje: kaj je s sredstvi? Zakaj so potrebne v igranju vlog? Izkazalo se je, da je njihova vloga v igri zelo pomembna in zdaj boste izvedeli vse o njej.

Viri v igri

Če želite vedeti kodo za beton za Fallout 4, boste verjetno že vedeli, kako pomembni so lahko viri v tej igri. Dejstvo je, da imate v četrtem delu serije priložnost, da zgradite lastno naselje, v katerem lahko zberete druge preživele, ki tvorijo svojo post-apokaliptično skupnost. Lahko zgradite različne zgradbe, okrepite zaščito svojega naselja, ga nosite z ograjo za zaščito pred razbojniki in mutanti, in tako naprej. Za vse to potrebujete sredstva, zato njihovega pomena ne smemo podcenjevati. Vendar pa boste morda potrebovali tudi sredstva za ustvarjanje in izboljšanje oklepov in orožja, namesto da bi porabili denar za njihov nakup. Tudi to je zelo pomemben element igre, zato zagotovo ne pozabite, da morate zbrati vire in shraniti celotno igro.
Zdaj, ko veste, zakaj potrebujete sredstva, je čas, da greste na glavno temo članka, ki je šifrirna koda za Fallout 4.

Kaj so te kode?

Fallout 4 goljufije so tiste, ki vam bodo pomagale pri spopadanju s težkimi mesti v igri, ki jih sicer ne morete doseči. Dejstvo je, da goljufija zagotavlja določene priložnosti, spretnosti, smuči in predmete, ki jih ni mogoče pridobiti na pošten način. Kot ste morda že razumeli, je uporaba goljufa nepoštena metoda, samo ime prihaja iz angleške besede cheat, kar pomeni "zavajati". Če govorimo o tehnični strani vprašanja, potem je vse preprosto. Klepeti so zbirka črk in številk, ki jih morate vnesti v igro, da bi dobili eno ali drugo temo, določeno sposobnost in tako naprej. Vendar pa ima vsaka igra svoje značilnosti vnašanja goljufivih kod in način, kako jih uporabljate v eni igri, se lahko izkaže za nesmiselno za drugo. V skladu s tem boste v tem članku natančno povedali, kako morate vnesti kode v Falloutu 4.

Kako jih uporabljati?

Če želite uporabiti kode, vam nihče ne prepoveduje. Seveda, z aktiviranimi goljufa ne boste mogli dobiti uradnih dosežkov in vaš napredek ne bo vključen v splošno statistiko, zato morate resno razmisliti, preden vnesete kode, saj bo njihov učinek nepopravljiv. Če vas internetna statistika ne zanima, lahko varno uporabljate goljufije, saj vam bodo omogočile, da boste iz igre dobili veliko več zabave. Ampak za to morate natančno vedeti, kako jih potrebujejouporabiti Izkazalo se je, da je vse preprosto. Na srečo, v Fallout 4, goljufija mora biti natipkana na popolnoma enak način kot v večini računalniških iger. To naredite s pomočjo posebne igralne konzole, ki jo lahko prikličete s pritiskom na tipko "~". Takoj, ko kliknete na ta gumb, se na zaslonu pojavi okno s črto, ki jo morate vnesti v polje za goljufanje. Vnesite ga lepo, brez napak, sicer ne bo delovalo. Ko končate, pritisnite tipko Enter in poglejte, kaj se pojavi v oknu. Če ste storili nekaj narobe, boste lahko videli sporočilo o napaki in ustrezno popravili, kaj ste storili narobe. Zaprite konzolo in uživajte v novih zmogljivostih, močnem orožju, kozarcih spretnosti, ki jih lahko razdelite sami, in tako naprej.

Osnovne kode

Zdaj, ko veste, kako v to igro vstopiti goljufija, je čas, da si ogledate osnovne kode, ki jih igralci uporabljajo čim pogosteje. Najbolj priljubljena koda je tgm. Znaku daje možnost, da prenese poljubno število predmetov, ne da bi ga omejili na omejitev teže. Vendar pa je veliko pomembnejše, da je ta znak nesmrten. Če vnesete cheat tmm 1, lahko vidite vse označevalce in ključne točke na zemljevidu sveta, tudi če niste bili tam. Če nato enoto zamenjate z ničlo, lahko skrijete vse oznake, razen tistih, ki ste jih že odprli. Še ena zelo uporabna koda, ki vam omogoča, da greste skozi celo najtežje dele igre, je ubiti. Kako bi lahko uganili poznavalceAngleščina, ta goljufija vam omogoča, da enostavno ročaj vse sovražnike, saj bo vsak od njih umrl od enega od vaših udarcev. Z združevanjem te kode z goljufijo v nesmrtnost, boste lahko svoj lik spremenili v nevzdržen stroj za ubijanje.

Branje za predmete

Seveda morate več povedati o virih goljufij. Natančneje, to je goljufija, da bi dobili vse predmete, vključno z viri, tako da bo za vas neverjetno koristno, saj boste z njim lahko dobili tako beton kot oklep in močne topove. Toda kaj je ta goljufija? Izgleda takole: player.additem, vendar ne pozabite, da ne daje ničesar samega. Po samem goljufanju morate napisati kodo predmeta, ki ga želite dobiti, kot tudi zahtevano število. In potem se postavlja vprašanje: kje dobite kodo predmeta? Gre za to zdaj in o njem bomo razpravljali.

Kako pridobiti sredstva?

Torej veste točno, kakšen goljufij morate uporabiti za pridobitev sredstev. Vendar pa to ni drevo kodo za Fallout 4, to je samo ukaz, ki vam omogoča, da dobite kateri koli element v igri. V skladu s tem morate vedeti, kaj točno želite. Številka za drevo je na primer 000731a3. Torej, če želite deset drevesnih enot, potem morate vnesti player.additem 000731a310. Za pridobitev bakra namesto drevesa morate uporabiti identifikator 0006907c in za zlato - 000AEC62. Tako v igri ni kode Fallout 4 za tekstil. Da dobiš tkanine, ki jih potrebuješuporabljajte goljufije za objekte, tako da jih združite z identifikatorjem 000aec5f.

Dostava sredstev po sklopih

Za tiste, ki ljubijo kompaktnost, obstajajo tudi drugi identifikatorji, ki vam bodo omogočili, da dobite sredstva ne po delih, temveč po sklopih, kar je veliko bolj učinkovita metoda. Na primer, če boste takoj dobili 25 enot svinca, lahko uporabite različne šifre svinca v Falloutu 4. Lahko pa vnesete identifikator kovine same ali uporabite ID 001EC149, ki vam bo dala celotno količino 25 enot naenkrat. Vendar pa tega ne morete storiti z vsemi viri. Na primer, ne boste mogli pretvoriti Fallout 4 kode v jeklo, zato boste morali uporabiti standardni ID 000731a4.

Nadomestna koda

Če želite, lahko uporabite alternativni igralec, ki ne dodaja izbranih elementov in virov v vaš inventar, temveč jih preprosto pomikate v bližini mesta, kjer ste. To je lahko priročno v nekaterih situacijah, na primer, ko v inventarju ni več prostora, ampak morate ustvariti veliko zalogo enega ali drugega vira.

Sorodne publikacije