Skyram Dvams: zgodba o izumrtju

Dwemerska rasa Skyrim je ena od mnogih elvenskih narodov, ki so živeli na severni celini Tamriel pred približno 4 tisoč leti. Ljudje, celo zanimivi liki, pogosto zamenjujejo globokomorske viline z gnomi. To je ena najpogostejših napačnih predstav o vesolju Gospodarjev Starejših Scrollov. V igri ni nobenih pritlikavcev, ki uporabljajo osi. Dirka Dwemerja iz Skyrima je izginila po izbruhu Rdeče gore, ki je postala konec prve dobe.

Kratek opis dwemerske dirke

Globine vilin so ljudje, ki naseljujejo velika podzemna mesta Skyrim. Ostanki njihovih struktur so še vedno raztreseni po Tamrielu. Edini dokaz o njihovem pojavu je kip. Zahvaljujoč tem strukturam, lahko vemo, da so imeli Dwemers, tako kot drugi vilini, ostre ušesa in visoko rast. Moški so spuščali dolge brade, nekateri predstavniki so izkrivili drede.


Zgodovina dwemers of skyrim

O poreklu in poznejšem življenju globokih vilenj je malo znanega. O življenju starodavne rase je malo dokazov, vendar resno pomagajo pri poskusih, da bi ponovno ustvarili svoje življenje in kulturo.
Podvoji Skyrima, tako kot večina drugih elvenskih ras, izvirajo iz aldmerjev - prednikov vseh županov Nirne. Od prvega ljudstva so se ločili sredi meretske dobe. Čeprav je večina Dwemerjev živela v Skyrimu, je bilo njihovo glavno mesto v Morrowindu in se je imenovalo Wardfengell. V prevodu ta beseda pomeni "City."Močan ščit. “

Religija Dwemerjev

Globine vilini so morda edini ljudje v vesolju, Starejši svitki, ki jih lahko imenujemo ateisti, ki so se vedno razlikovali v svojih mislih in so ob vsaki priložnosti poskušali posmehovati prepričanja drugih ljudstev, kljub temu obstajajo informacije o tem, kje so Dwemers spoštovali Magnusa - enega od treh pra-dedkov Nirna.


Zgodovina izginotja

Škrmljevi škrati so poskušali ustvariti svojega boga, ki je bil v končnem Imeli so račun pri njih, umetno razvit od gospoda ta Lorhan Numidium je bil "božji bog." Tudi med cilji Dwemerjev je bil Skyrim dosežek nesmrtnosti. V teh eksperimentih je bilo vključeno tudi srce. kladivo Separator in nekaj Razrubatel: Stanje z drugimi ljudstvi se je resno poslabšalo, saj so vsi začeli razumeti, kakšno moč najdejo. Kasneje so konflikti sprožili bitko na Rdeči gori, po kateri so vsi izginili. Mnogi verjamejo, da so bili ubiti. Glede na druge teorije je Dwemer Skyrim še vedno uspel pridobiti nesmrtnost, vendar že v zunanji razsežnosti.
Njihovo izginotje je glavna skrivnost Nirne, ki je nihče ni mogel rešiti. V petem delu serije je protagonist spoznal čarovnika, ki je poskušal reproducirati sliko tistih dni. Posledično izgine tudi iz tega sveta.

Kje bi našli Dwemers?

Edini predstavnik te dirke je ostal v Nirni,Znak TES: Morrowind - starec, ki se imenuje Yagrem Bagart, umre zaradi bolezni. Edini način, da pogledate to dirko v Skyrimu, je umiriti Dwemerja. To je ventilator, ki nima nič opraviti z igro.

Sorodne publikacije