Kako shraniti sliko iz "AliExpress": navodila in priporočila

"AliExpress" je kitajska spletna trgovina, ki jo je slednja našla neverjetno priljubljeno.

Priljubljenost strani "AliExpress"

Ni nobenih skrivnosti za uspeh strani: cene so nižje od razpoložljivih in širok. Mnogi uporabniki porabijo ure, da gledajo računalnik pri izbiri stvari, ker oči res pobegnejo iz velikega izbora. Včasih je kakovost izdelka vprašljiva, vendar tudi zaradi tega politika politike zagotavlja varnost nakupa in številne ukrepe za ustavitev dejavnosti goljufov in prodajalcev goljufov. Edina stvar, ki lahko zmede, je dolga dostava. Vendar so zadovoljni kupci že dolgo ugotovili, da so pričakovanja upravičena.


"AliExpress" je glavni kraj za nakup poceni blaga za trgovce na drobno in maloprodajne stranke. Na splošno je vmesnik spletnega mesta lahko razumljiv. Mobilna različica omogoča nakupovanje povsod. Toda v času dela z mesta v bližini kupcev še vedno obstajajo številne težave, na primer, da shranite sliko iz "AliExpress". O tem bomo govorili podrobneje.

Zakaj shraniti slike iz "AliExpress"?

Pri izbiri izdelka morajo uporabniki shraniti sliko s spletnega mesta "AliExpress". Recimo, da pokažejo možen nakup prijateljem ali sorodnikom. Seveda lahko povezavo vedno kopirate, vendar to ni vedno priročno. Torej so povezave v tej spletni trgovini pogosto "izgorele", kar pomeni, da prenehajo veljati. Potem se slika shranilahko pomaga najti takšen izdelek. Ali pa želite vprašati za pogled izdelka, tako da ga prikažete naročnikom ali prijateljem na eni od družabnih omrežij, kjer je uporaba neposrednih povezav prepovedana ali pa ni možnosti za ustvarjanje besedilnih sporočil. Na koncu morda preprosto ne boste imeli povezave z internetom in element morate nujno prikazati (zlasti v primeru trgovcev). Nato je treba shraniti sliko.


Vendar politika spletnega mesta preneha nalagati fotografije s spletnega mesta, morda poslovodstvo skuša zaščititi pravice prodajalcev z edinstvenim blagom. V vsakem primeru pa način shranjevanja slik z desno tipko miške tukaj ne deluje. Med prenosom slike iz AliExpress? Izhod je.

Kako shraniti sliko iz AliExpress?

Začnimo morda z najmanj praktičnimi načini, vendar še vedno obstajajo. Možno jih je uporabiti popolnoma brez drugih ali na zahtevo uporabnika. Če želite to narediti, morate za nekaj časa onemogočiti J avascript. Po prenosu vseh potrebnih datotek iz "AliExpress" je priporočljivo, da se delo tega modula obnovi za pravilno delovanje drugih mest. Različni brskalniki imajo različne načine za izklop J avascript. Za brskalnik "Google Chrome", "Yandex.Brauser" ali "Mil.Ru" v iskalnem nizu morate vnesti (lahko kopirate od tukaj in prilepite) naslednje: chrome: //settings /content # javascript. Nato v ustreznem stolpcu izklopite izvajanje JavaScripta. V operi se ta modul izklopi nekoliko drugače. Pojdite na nastavitve ali vnesitenaslovna vrstica - nastavitve opera: //. Nato izklopite Javascript v meniju »Spletna mesta«. Če imate še en brskalnik, morate v njegovih nastavitvah "pretresti" in poiskati možnost, da onemogočite ta modul (ta možnost mora biti prisotna v vseh brskalnikih). Ko shranite vse potrebne nastavitve, lahko slike iz desne tipke miške "AliExpress" shranite brez prekinitve. Ali obstajajo še kakšne druge možnosti? Kako uporabiti AliExpress za kopiranje slike na druge načine?

Drugi načini za shranjevanje slik

Uporabnikom je bila prej na voljo lažji način shranjevanja slik. Želeno sliko lahko povlečete na stran naslovne vrstice, vendar od zadnjega časa metoda ni delovala učinkovito. Ampak ne pozabite na en majhen trik, ki vam omogoča, da shranite slike popolnoma iz vseh virov. Ta metoda omogoča študentom ali ljubiteljem, da "kradejo" slike z drugih mest, kjer je politika prepovedana za shranjevanje. To je preprost posnetek zaslona. Uporabite lahko tipko PrintScrin (Fn + PrtScr za prenosnike) ali prenesete poseben pripomoček za ustvarjanje posnetkov zaslona, ​​kar bo še dodatno olajšalo ta del dela. S takimi programi lahko takoj izberete potrebno območje zaslona (v našem primeru je to slika iz "AliExpress") in jo shranite na izbrano mesto. Če uporabljate računalnik in programsko opremo, lahko kodo slike najdete tako, da pogledate izvorno kodo strani. Prav tako je treba omeniti, da v mobilni aplikaciji shranjevanje slik niČe se iz brskalnika preklopite na mobilno različico, lahko prenesete slike in uporabljate računalnik. Kako shraniti sliko iz "AliExpress", smo ugotovili. Pravzaprav ni nič zapletenega.

Iskanje slike na "AliExpress"

Ko ste že shranili sliko, lahko najdete podobne izdelke na njej. V ta namen iskalnik »Google« zagotavlja ustrezno funkcijo, imenovano »iskanje slik«. Praviloma so izdelki iz "AliExpress" na prvih mestih v rezultatih iskanja, lahko pa izbrišete druge vire, če vnesete v aplikacijsko mesto: aliexpress.com. Zdaj veste, kako shraniti sliko iz "AliExpress", dobrega nakupovanja in dobre volje!

Sorodne publikacije