Dunlop Winter Maxx SJ8 Pnevmatike: Mnenja lastnikov

Če podrobno preučite osnovne zgodovinske izume človeštva, potem lahko vidite takšen vzorec - pogosto jih sploh niso naredili pri vseh strokovnih znanstvenikih določenega območja. Dunlopove pnevmatike za avtomobile, na primer, niso ustvarile oblikovalca, niti avtomobilista, ampak navadnega veterinarja Johna Boyda Dunlopa. Njegovo ime se imenuje svetovno znano podjetje za avtomobilske pnevmatike. Prva avtomobilska pnevmatika je bila pnevmatska in se je pojavila leta 1888.

Od takrat je blagovna znamka Dunlop prenehala izboljševati svoje izdelke in dokazovati svojo kakovost številnim zmagam na dirkah Formule 1. Za prebivalce Rusije v letu 2007, je bil predstavnik podjetja odprt v Moskvi, se imenuje "Dunlop pnevmatike CIS" LLC.

Dunlop Winter Maxx SJ8

Kolesne dvojice Dunlop Winter Maxx SJ8 so pnevmatike zimske ne-kože in novost britanskega proizvajalca, hčerinskega podjetja Goodyear Corporation. Tako kot njegov predhodnik, je ta model zasnovan za crossoverje, SUV-je in podobna vrhunska vozila. Ena od pomembnih prednosti tega modela je njegova univerzalna uporabnost. Ta model lahko kupite za več kot 30 različnih velikosti koles s kolesi 15-19 palca. Veliko voznikov pusti povratne informacije o Dunlop Winter Maxx SJ8.


Izboljšane kakovosti spajanja na zimskih tleh

Zahvaljujoč podatkom, pridobljenim na podlagi socioloških raziskav, je bilo mogoče preveriti, da je večina uporabnikovPrejšnji model je bil popolnoma zadovoljen s svojo kakovostjo. Hkrati pa so na pregledu Dunlopovega zimskega Maxx SJ8 na voljo informacije, da ima pnevmatika odlične cestne nerede in težave pri vožnji po snegu in ledu.
V zvezi s tem je novi model postal še boljši. To je predvsem posledica uporabe nove tehnologije 4D Nano Design. Gre za vrsto novih tehničnih rešitev, ki veljajo za vse komponente pnevmatike - od tekalne plasti do gume. Glavni pokazatelj učinkovitosti je bila zavora na ledu, ki je bila za 11% krajša od pnevmatik Grandtrek SJ7, ki so precej dobri za vožnjo po snegu.

Povečano število lamel

Prednost pnevmatik Winter Maxx SJ8 je dosežena s povečanjem števila lamel. Britanski razvijalci so lahko štirikrat povečali gostoto vzorca. V tem primeru so lamele postale še daljše in njihove meje ostrejše. Zaradi njihove prisotnosti je boljši oprijem na vodni film na zamrznjeni površini. To potrjujejo pozitivne ocene pnevmatik Dunlop Winter Maxx SJ8.

T-utori

Še ena novost v tem modelu so bili utori v obliki črke T. Nahajajo se v blokih tekalne plasti v sredini. Zagotavljajo večjo kakovost vlečne sklopke v vzdolžni smeri, kar omogoča natančnejše in hitrejše izvajanje ukazov voznika. Mnenja lastnikov Dunlopovega zimskega Maxx SJ8 kažejo, da je vozniku lažje voziti med vožnjo po zasneženih cestah.

Visoko zmogljivi drenažni sistem

Posebna pozornostRazvijalci Winter Maxx SJ8 so bili opremljeni z ohlapnostjo in boljšim akvaplaningom. Za to so bili drenažni kanali, ki so locirani vzdolžno v središču tekalne plasti, izdelani v cik-cak obliki. To omogoča, da se vlaga hitreje kopiči, konstruktivna rešitev pa omogoča, da se pnevmatike hitreje znebijo velike količine zbrane vode. Poleg tega takšna zasnova zagotavlja oprostitev velikih mas iztaljenega snega. Zimske pnevmatike Maxx SJ8 zagotavljajo idealno nerede v cestnem prometu tudi v najbolj nevarnih vremenskih razmerah, kar dokazujejo pregledi Dunlop Winter Maxx SJ8.

Značilnosti

Glavne značilnosti pnevmatik Dunlop Winter Maxx SJ8, ki vključujejo pozitivne ocene Dunlopovih zimskih Maxx SJ8:
 • Idealne lastnosti spajanja na zimskih cestah z uporabo tehnologije 4D Nanj Design (niz tehničnih izboljšav za vse brez izjeme sestavnih delov avtobusa).
 • Posebna izvedba v obliki črke V smernega dezena tekalne plasti, ki izboljša upravljanje avtomobila pod vsemi pogoji na cesti.
 • Število lamel se je povečalo za štirikrat, povečana dolžina in ostrina robov pa daje idealni sklopki na ledu, brez uporabe konic, dodaten hrup.
 • Zaradi pojavljanja vdolbin v obliki črke T, ki se nahajajo v osrednjem delu tekalne plasti, se pojavijo dobre lastnosti vlečne sklopke.
 • Izboljšana zmogljivost za akvaplaning in zmanjšanje moči zaradi videza cik-cak drenažnih žlebov, zaradi katerih je pospešeno odvzemanje odvode in snega.
 • Pozitivne značilnosti

  Glavne prednosti te vrste zimskih pnevmatik so:
 • Nizki stroški.
 • Visokokakovostna gumijasta pnevmatika.
 • Med vožnjo ni hrupa.
 • Idealen oprijem s cestno tkanino tudi pri visoki hitrosti.
 • Pozitiven odziv na Dunlop Winter Maxx SJ8100 R je potrjen.

  Pomanjkljivosti pnevmatike

  Najpogosteje negativne povratne informacije iz pnevmatik Dunlop Winter Maxx SJ8 razkrivajo le dve pomanjkljivosti:
 • Pri vožnji po ledenih delih proge je povprečna hitrost nizka.
 • Povprečna zavorna pot pri vožnji po čistem ledu.
 • Splošni pogled lastnikov avtomobilskih pnevmatik

  Zimske pnevmatike te britanske znamke so precej blage in imajo dober rezultat zaviranja skozi šuštanje snega. Vendar pa je pri zaviranju na ledu slika povsem drugačna. Pri vožnji po ledu prekritem cestnem odseku se hitrost avtomobila bistveno zmanjša. To pravijo zimske pnevmatike Dunlop Winter Maxx SJ8. Tudi vozniki so nezadovoljni z zavoro na ledu, čeprav se je njegova dolžina zmanjšala za 11% kot v prejšnjem modelu. Visok odstotek voznikov ugotavlja tudi visoko odpornost na obrabo pnevmatik. To se zlasti odraža v obrabi stranskih sten in tekalne plasti. To je posledica prisotnosti tehnologije 4D Nano Design. Zaradi njegove uporabe v pnevmatikah se je pojavil edinstven vzorec tekalne plasti, ki vam omogoča obvladovanje vseh nevarnosti zimske ceste.

  Poleg tega je voznikom všeč potek stabilnosti pnevmatik. Vsi zavoji pnevmatike preidejo brez drsenjamalo upočasni avto. Pnevmatike se odlično obnašajo tako na valjani cesti kot v ohlapnem snegu.

  Guma Dunlop: pregledi

  Na podlagi številnih pregledov lastnikov avtomobilov in strokovnih raziskav so Dunlopove pnevmatike prejele 4 točke od 5. Dunlopove pnevmatike izpolnjujejo vse bistvene zahteve in merila. za pnevmatike določenega razreda. Pnevmatike ekonomičnega razreda so enostavne za uporabo in imajo mehko teksturo. Na suhem cestnem platnu so samozavestni in dobro zavrti. Vendar pa na mokri površini poslabša ravnanje, ki pokvari celoten vtis pnevmatik blagovne znamke.
  Športna različica pnevmatike Dunlop je precej prepričana v hitrost, vendar njena uporaba za dnevno jahanje ni zaželena. Med vožnjo pnevmatike ustvarjajo veliko hrupa in se hitro obrabijo. To je zaradi njihove togosti in posebne sestave gume, ki se uporablja posebej za vožnjo pri visokih hitrostih. Pnevmatike za vse terene imajo visoke ravni hrupa, čeprav se to šteje za normo za pnevmatike tega razreda. Prav tako ni zelo dobra zmogljivost pri vožnji mokre gline in vode. Ena glavnih prednosti Dunlopovih pnevmatik je njihova cena, tako da so uporabniki na račun nižjih finančnih stroškov pripravljeni prenesti svoje majhne pomanjkljivosti.

  Cene za Dunlopove pnevmatike

  Opozorilo o avtomobilistih Dunlop SP Winter Maxx SJ8 tudi opazi njihovo vrednost. Najcenejše Dunlopove pnevmatike s premerom 13 palcev imajo minimalno začetno ceno 1.600 rubljev. Kupite lahko pnevmatike športnega razreda za 15-palčne pogoneza 2400 rubljev. Vendar pa lahko najdete in cenejši, na primer, model pnevmatik SP Sport 9000 je mogoče kupiti za 2000 rubljev. Povprečna cena za pnevmatike za vožnjo po neuradni cesti se giblje v višini 6.000 rubljev. Najnižja cena za SUV kolo, 17 palcev v premeru, je 5300 rubljev. 15-palčna platišča za crossover bodo stala vsaj 3000 rubljev na pnevmatiko. Treba je omeniti, da so vse navedene približne cene realne pri nakupih v spletnih trgovinah. Cene v trgovinah na drobno so lahko višje.
  Zimska različica pnevmatik bo stala malo več. Torej, minimalna cena za pnevmatiko premera 13 je 1800 rubljev, kot za zimske off-road pnevmatike brez pnevmatik, potem je najnižja cena za pnevmatike 15 palcev 3000 rubljev. Japonska znamka Dunlopove pnevmatike so tako priljubljene kot blagovne znamke Bridgestone ali Continental, medtem ko je kakovost gume še vedno nekoliko slabša od vodilnih na trgu. Danes je glavna prednost pnevmatik "Dunlop" njihova nizka cena. Na področju kakovosti podvozja bodo na voljo izboljšave, za nove pnevmatike boste izvedeli izpuste. Upamo, da vam je bil članek koristen in da ste dobili popolno sliko pnevmatik.

  Sorodne publikacije