Virtualna kartica Webmoney: naročilo, registracija in prejem

Danes virtualne kartice ponujajo ne samo bančne institucije, ampak tudi elektronski plačilni sistemi. Takšna plačilna orodja so postala priljubljena med prebivalstvom, saj so cenovno dostopna in zelo enostavna za uporabo. Ta članek vsebuje pomembne informacije o samem konceptu virtualnega zemljevida in kako ga ustvariti.

Posebnost plačilnega instrumenta

Značilnost virtualne bančne kartice WebMoney je, da ni izdana na fizičnem mediju. Zato uporabnikom ni treba naročiti dostave po kurirju ali pa jo prevzeti sami. Vsi potrebni podatki bodo poslani tako v sms sporočilih kot tudi na interni pošti storitve. Te informacije so potrebne za nadaljnje transakcije prek plačilnega sistema.


Izdaja virtualne bančne kartice WebMoney traja nekaj minut. Polnjenje kartice poteka le v rubljih. Če lastnik plača denar v drugi valuti, bo prišlo do samodejne konverzije. Med glavnimi prednostmi virtualne bančne kartice je mogoče razlikovati:
 • plačilo na tujih platformah za trgovanje;
 • sprejem hitrih kartic;
 • zanesljivost;
 • To orodje ima tudi svoje slabosti. Uporabniki ne morejo dvigniti sredstev iz virtualne kartice na bankomatu. Elektronski mediji se lahko uporabljajo samo za plačevanje prek spleta. Prav tako lastniki ne morejo postati anonimniprenos denarja, saj je treba pri vsakem opravljanju transakcije potrditi skeniranje potnega lista in uradno potrdilo.


  Pogoji

  Uporabniki ne bodo imeli težav pri ustvarjanju bančne kartice v sistemu WebMoney. To storite tako, da skenirate potni list in potrdite identiteto. Plačilni instrument se izda takoj po izpolnitvi teh pogojev. Virtualno kartico lahko povežete s PayPalom. Strošek izdaje kartice je 50 rubljev. Pomembno je vedeti, da sistem ob polnjenju računa zaračuna pristojbino v višini 1% skupnega zneska. Če lastnik virtualne bančne kartice WebMoney prenese sredstva s kartice na kartico, sistem obdrži provizijo v višini 3%. Za servisiranje in aktiviranje kartice ni potrebno dodatno plačilo. Virtualna kartica velja 1 leto, potem pa jo morate ponovno izdati.

  Kako ustvariti virtualno kartico WebMoney?

  Plačilno orodje lahko ustvarite za nekaj klikov. Uporabniki lahko dostopajo do kartice.web.money za virtualni plačilni instrument. Ko ste prestali preprost postopek odobritve, pojdite v razdelek "Moje kartice /naročilo" in kliknite gumb "Naročilo". Med seznamom razpoložljivih izdelkov morate izbrati najprimernejšo možnost. Potem morate potrditi soglasje za obdelavo osebnih podatkov. Potem samo plačajte za izdajo.
  Nekaj ​​minut kasneje se pošlje številka mobilnega telefona s potrebnimi informacijami in podrobnostmi o virtualni kartici. ObračunavanjeOrodja ni treba aktivirati, tako da jo lahko lastnik takoj uporabi. Sistem omogoča ustvarjanje virtualnih kartic MasterCard in Visa. Postopek ustvarjanja teh plačilnih orodij je podoben izdaji navadne virtualne kartice. Sistem omogoča izdajo virtualne kartice Visa WebMoney za mesec, tri in eno leto.

  Načela upravljanja

  Načelo virtualne bančne kartice WebMoney se malo razlikuje od običajne plastične kartice, zato jo je enostavno upravljati. Po plačilu in prejemu rekvizitov se bo plačilni instrument pojavil na seznamu kartic in denarnic. Lastnik lahko opravlja transakcije v svoji pisarni. Uporabniki lahko izdajo največ 5 plačilnih sredstev. Ta funkcija se lahko odpusti v primerih, ko kupec dvomi v varnost trgovalne platforme.
  Pomembno je vedeti, da uporaba virtualnega zemljevida vključuje nekatere omejitve. Uporabnik ne more deponirati ali porabiti več kot 15.000 rubljev na dan. V tem primeru sistem zagotavlja mesečno omejitev 40.000 rubljev za odpis in obnavljanje.

  Kako ustvariti virtualni zemljevid WebMoney v Krim?

  Ko se je Krim pridružil Ruski federaciji, so vse ukrajinske banke zaprle svoje dejavnosti. Mnogi so morali sprejeti izgubo plačila s kartice na kartico, pa tudi pomanjkanje podpore za kartice Visa in MasterCard. Krimski uporabniki niso bili rezidenti Ruske federacije, zato niso mogli plačevati prek sistema WebMoney. Danes lahko državljani Krim v celoti sodelujejospletna valuta Če želite to narediti, je dovolj, da spremenite nastavitve v državi in ​​priložite skeniranje ruskemu potnemu listu.

  Ocene uporabnikov

  Da bi oblikovali objektivno mnenje o virtualni bančni kartici WebMoney, se lahko naučite povratnih informacij o dejanskih uporabnikih. Lastniki govorijo o enostavnem postopku za ustvarjanje tega plačilnega instrumenta. Številni pregledi virtualnega zemljevida WebMoney vključujejo informacije, da lahko lastniki virtualnih kartic sodelujejo v spletnih dražbah, kupujejo vstopnice, rezervirajo hotelske sobe in plačajo različne storitve. To plačilno orodje je mogoče povezati s PayPalom, kot tudi plačljivo v AppStore, Google Play, Ebay, Amazon, itd. Virtualna kartica je prejela številne pozitivne ocene spletnih nakupovalcev.
  Nekateri uporabniki pravijo, da se kartica ne sme polniti v tuji valuti, ker ta postopek vključuje zaračunavanje dodatne pristojbine. Lastniki opozoriti na glavno pomanjkljivost - kartico stroški včasih dražji od običajnega umika sredstev na bančni račun. Sistem WebMoney opozarja na iztek kartice in potrebo po dvigu denarja.

  Sklepna ugotovitev

  Virtualna kartica WebMoney omogoča plačevanje prek spleta. Nedvomna prednost plačilnega instrumenta je visoka stopnja zanesljivosti in odsotnost ključavnic.
  Oceneuporabniki poročajo o odlični zaščiti navideznega zemljevida, zato lastniki ne smejo skrbeti za prihranek denarja. Pomembna pomanjkljivost je pomanjkanje sposobnosti, da bi virtualno kartico dopolnili neposredno z bankomata.

  Sorodne publikacije