Mafija: Mesto izgubljenega neba: Goljufije in trener

Mafija: Mesto izgubljenega neba - kultna začetna igra nič. Akcija tretje osebe na odprtem svetu z zanimivo zgodbo o mafiji - podobni projekti še ne toliko. In kvalitativne in zaostritev med njimi in manj. "Mafia" leta 2001 je res klasika, in veliko igralcev vseh starosti so opravili igro ne ducat krat. V tem članku si bomo ogledali Mafijo: Mesto izgubljenega neba in druge vrste taksistov.

Vnos skupnih kod

Igra podpira tako navadne goljufije, ki jih lahko vnesete z ukazom v konzoli, kot tudi trenerje, ki tečejo skupaj z oknom igre. V slednjem primeru se zmožnosti in funkcije ne aktivirajo s tipkanjem ukazov, temveč s pritiskom na določene tipke, kot je določeno v navodilih.


Najprej preučimo običajne mafijske goljufije: Mesto izgubljenega neba. Kode morda ne bodo delovale v nekaterih različicah igre, vendar jo lahko preverite le eksperimentalno. Pogosto se uspešnost potrdi v različicah v angleščini in ko je vtipkana v velikih črkah. Za vnos besedila morate aktivirati konzolo po meri. V večini iger je odgovor Tilda, v Mafiji pa morate uporabiti kombinacijo Shift + ~. Nato morate ukaz vpisati z velikimi črkami. Tu se igra ne more pohvaliti s tako raznolikostjo, kot je na primer kateri koli del serije GTA. V Mafiji: Mesto izgubljenega neba, obstajata samo dve kodi, ki ju je mogoče vnesti na ta način:
 • omogočiti nesmrtnost (ali Božji način, kot se pogosto imenuje igralec).vnesite ukaz BADGANGSTERS in za aktiviranje pritisnite tipko Enter;
 • Če želite dobiti vse orožje v vašem inventarju, kot tudi polno strelivo za vsako pištolo, uporabite naslednjo kodo na Mafiji: Mesto izgubljenega neba - DEADGUNS in ponovno pritisnite Enter, da aktivirate akcijo.
 • Na žalost tako ne boste več imeli koristi. Vendar ta možnost ne konča hekanja - še vedno imate izdajalce.


  Uporaba trenerja

  Trener se praktično ne razlikuje od mafijske goljufije: Mesto izgubljenega neba, vendar vključuje več funkcij in zmogljivosti. Poleg standardne nesmrtnosti in dopolnjevanja streliva, ki ga je mogoče dobiti z običajnimi kodami, so vam na voljo in zanimivejše spremembe. Ti programi delujejo tudi z angleškimi različicami igre. Izvršljivo datoteko morate kopirati v korenski imenik mafije, jo zagnati in nato vklopiti samo igro. Aktiviranje vsake sposobnosti ustreza ločenemu ključu. V večini primerov se uporabljajo gumbi numerične tipkovnice NumPad (vseh udeležencev ni mogoče izreči, ker jih je veliko). Največji trener vključuje 11 ekip. Med njimi so polno življenje, kartuše, pomanjkanje polnjenja, ubijanje sovražnikov z enim strelom, neskončni denar, hitri avtomobili in obnova prvotnih vrednosti, pomanjkanje avtomobilov, neskončno gorivo, 100-odstotna natančnost in sprememba dneva. Vse Mafia Cheat Sheets: Mesto izgubljenega neba so vključeni z enim pritiskom na tipko. Prekinitev se ponovis pritiskom na

  Zaključek

  Če vas več ne zanima prenašanje izvirne "mafije", potem se poskusite zabavati s goljufijami. Edina stvar, ki je lahko ovira, je ruska različica igre, pa tudi mafijska moda: Mesto izgubljenega neba. Skupaj s spremembami trenerjeva uspešnost in druge spremembe v igranju tretjih oseb niso zagotovljene.

  Sorodne publikacije