Kako "Alyxpress" obnoviti geslo, če stranka pozabil?

Položaj z izgubo gesla je v današnjem svetu uporabnikov interneta precej običajen. In včasih je ta naloga zelo akutna. Zakaj? Pogosto se na različnih računih spletnega mesta ne shranjujejo le sredstva, ampak tudi naročila, ki jih je stranka že izdala in čaka na njihovo dostavo. Eno od teh mest trgovanja je Alyexpress. Ohranjanje gesla in s tem tudi računa na tej strani je izjemno pomembno. Poglejmo vprašanje, kako "Alyxpress" obnoviti geslo, če ga izgubimo in kaj je treba storiti, da ga ne bi izgubili.


Podatki o trgovanju Aliexpress

Trenutno se število prodaj na Aliexpress stalno povečuje. Kaj je pojasnjeno? Po eni strani, nizki stroški blaga, in na drugi strani - možnost brezplačne dostave. Zato je vrednost vašega računa na tem spletnem mestu precej velika. Vendar pa se vprašanje "Kako" Aliexpress ", da si opomore geslo" pojavlja precej pogosto. To je tudi posledica našega nepopolnega spomina in pomanjkanja ustreznosti za tako pomembne informacije.

Ponastavitev gesla Alyexpress

V primeru, da kupec te trgovalne platforme ni shranil gesla, ki ga je predhodno izumil in si ga zapomni internetni brskalnik, lahko pride do težav z geslom. Ta stran je lahko večkrat obiskal, ne da bi zaprosil za geslo, toda po brisanju nekaterih datotek ti zapisi izginejo in stranka mora omeniti geslo. Rešitev vprašanjakot na "Alyxpress" za obnovitev gesla, pravzaprav to ni tako zapleteno. Poleg polja za vnos gesla je napis: »Ste pozabili geslo?«. Ko ga pritisnete, vas sistem pozove, da vnesete e-poštni naslov, na katerega boste prejeli digitalno sporočilo, ki ga boste morali vnesti v predlagano polje. Na ta način dobite odgovor na vprašanje, kako "Alyxpress" obnoviti geslo.


Mobilna aplikacija "Alyxpress"

Mnogi uporabniki namestijo mobilno aplikacijo, ki jim omogoča nakup izdelkov na tej trgovalni platformi. Toda problem z gesli lahko nastane tudi s takšno pritožbo na spletno stran. In potem kupec mora rešiti problem, kako obnoviti geslo "Aliexpress" prek telefona.
Toda v takšnem okrevanju ni velike razlike. Edini problem je, če je kupec pozabil geslo tudi na lastno pošto. Toda v tem primeru obstaja tehnična podporna služba, ki se obrne na kupca in odgovori na njena vprašanja in dobi dostop do svojega računa.

Sorodne publikacije