Samsung Galaxy S6 pametni telefon: lastnik pregledi

Samsung je že dolgo vodilna v segmentu mobilnih naprav. Hkrati pa družba ni slabša od položajev v boju za trg za svojega glavnega konkurenta - ameriške korporacije Apple. V zadnjih letih so zlobne jezike pogosto obtoževali Samsungov plagiat. Vodilni v Galaxy Galaxy S4 in S5 sta vizualni podobnosti pripisali Appleovim velikanskim izdelkom, da ne omenjamo zadolževanja nekaterih "čipov" v žlezi. Seveda je korejska družba popolnoma zavrnila takšne sumnje. Mnogim uporabnikom je Samsung očital pomanjkanje kakršnih koli novosti v videzu svojih mobilnih naprav. Vsakdo je že dolgo utrujen od monotonega dizajna in plastične torbice.

Marca 2015 je bil napovedan naslednji vodilni korejski proizvajalec Galaxy S6 (model SM-G920F). Ali se je podjetje ob razvoju nove naprave obtožilo plagiranja in povratnih informacij od nezadovoljnih uporabnikov? Poskusimo ugotoviti!


Oblika in enostavnost uporabe: prvi vtisi

En pogled na novo napravo je dovolj zanesljiv: Samsung je uspel ustvariti pametni telefon z zanimivim, svežim dizajnom. Zajeto povratno informacijo o Samsung Galaxy S6 potrjuje to dejstvo. Kakšna je razlika med novim voditeljem od starejših bratov? Najprej materiali telesa. Samsung je končno dal svojemu vodilnemu kovinskemu kovčku. Morda so pripombe uporabnikov naredile svoja dejanja, precej presenečena, zakaj korejska korporacija uporablja samo plastiko za proizvodnjovodilnih. Ne samo prednji, ampak tudi zadnji del pripomočka je zdaj zaprt z zaščitnim steklom Gorilla četrtega razreda.
Oblika telesa se je spremenila, postala je hujša. Telefon je zelo priročen za držanje v roki. Res je, da zaradi uporabe stekla gadget in si prizadeva, da zdrsne iz prstov. Telo novega vodilnega Samsunga je neprenosljivo, baterije ni mogoče zamenjati. Nekateri morda menijo, da je slabost, vendar je zaradi takega koraka mogoče doseči rekordno majhno debelino pripomočka - le 68 mm. Ostale dimenzije naprave: širina - 705 mm, dolžina - 1434 mm.

Skoraj celotna sprednja plošča naprave (kot v vseh modernih pametnih telefonih) zavzema zaslon. Nad njim je govorni govornik, kamera in standardni sklop senzorjev (osvetlitev in približevanje). Pod zaslonom je strojni gumb "DOMOUSE", povezan s senzorjem prstnih odtisov. Tipke na dotik "Menu" in "Back" se potegnejo na levo in desno od njega. Na zgornjem robu je infrardeči vmesnik in mikrofon, uporabljen pri snemanju videa. Na dnu so glavni zvočniki, mikrofon, priključek za priključitev stereo slušalk in USB 2.0 priključek, na levi strani pa je gumb za vklop in reža za SIM kartico nano formata, na desni - glasnost »rocker«. Na zadnji strani so glavna kamera in LED bliskavica. Oko fotoaparata je nekoliko zunaj telesa. Na žalost v novem pametnem telefonu, za razliko od prejšnjega, ni zaščite pred vdorom vode. Recall: Samsung Galaxy S5 ima zaščito pred vodo in prahom v skladu s standardom IP67.Pojav Samsung Galaxy S6 za preglede na internetu, všeč ciljno občinstvo. Res je, da je podjetje naredilo veliko dela na napakah. Telefon izgleda privlačno, vendar je strog in popoln.
Oblikovanje je v redu in kaj se je spremenilo? Poglejmo zdaj.

Začnimo s kompletom: kaj je v škatli?

Paket dostave je precej standard. Vključuje naslednje položaje:
 • pametni telefon;
 • žične slušalke;
 • napajalnik;
 • USB kabel;
 • Zaponka za odpiranje reže za kartico SIM.
 • Pri nakupu tako dragih pripomočkov bi seveda želel dobiti nekaj dodatnega dodatka v denarnici, vendar se pričakovanja niso uresničila. Zadovoljen je s tem, kar je.

  Zaslon

  Zaslon novega vodilnega plovila se je izkazal za preprosto super. To lahko rečemo o kakovosti slike in dovoljenju. Tradicionalno se uporablja matrika Super AMOLED. Diagonala zaslona je 51 palcev, ločljivost je qHD ali 2560x1444 slikovnih pik. V času izdaje Samsung Galaxy S6, praktično noben pametni telefon se lahko pohvali podobnih značilnosti zaslona.
  V zvezi s tem, glede na povratne informacije lastnika, je Samsung Galaxy S6 celo presegel pričakovanja svojih privržencev.

  Procesor in učinkovitost

  Samsung se je v svojem novem vodilnem modelu odločil zavrniti uporabo čipov Qualcomm Shapdragon 810 zaradi številnih objektivnih razlogov (pregrevanje, velika poraba energije). . Grafični pospeševalnik - Mali-T760. LPDDR4 RAM je 3 GB. Sintetičnotesti učinkovitosti Samsung Galaxy S6 in pregledi lastnikov pripomočka zagotavljajo eno: v času sprostitve delovanja te naprave ni bil enak.

  Izbirate lahko med 3264 in 128 GB vgrajenega pomnilnika. Podpora za pomnilniško kartico microSD ni na voljo. Nekateri uporabniki bodo menili, da je to pomanjkljivost. Čeprav, glede na ocene, Samsung Galaxy S6 G920F s 32 GB pomnilnika na krovu je zelo primerna za veliko uporabnikov. Napredni brat vodilnega proizvajalca z zaobljenim zaslonom, Samsung Galaxy S6 Edge 32Gb, katerega pregledi so večinoma zajeti, je prav tako v veliko povpraševanje, kljub relativno majhni količini vgrajenega spomina.

  Optični moduli

  Glavna kamera ima ločljivost 16 milijonov slikovnih pik, obrnjena spredaj - 5 milijonov slikovnih pik.
  V zvezi z optično komponento pravijo, da nič slabega ne bo uspelo - s tem parametrom je vodilni v popolnem redu. Glavna kamera ima veliko prednastavljenih nastavitev za fotografiranje, obstaja način PRO, ki uporabniku omogoča ročno izbiro nastavitev za snemanje. Fotoaparat lahko snema tudi videoposnetke z ločljivostjo 4 K.
  Sprednja kamera je odlična za sephi. Kakovost slik ni. Oba fotoaparata lahko snemata HDR način.

  Komunikacijske zmogljivosti

  Za komunikacijo v pametnem telefonu je na voljo ena reža za kartico SIM za nano velikost. Samsung Galaxy S6 podpira 4G (LTE) omrežja. Pametni telefon Samsung Galaxy S6, ki ga lastnik pregleda, v času izdaje lahko ponudi vse možne brezžične vmesnike. Tukaj dobite Wi-Fi MIMO na 5 GHz, Bluetooth 4.1. Obstaja NFC podpora. Navigacijski sistem za pametne telefoneDeluje z GPS in GLONASS. Sateliti so zelo hitri, medtem ko se gibljejo po avtu, povezava ostane stabilna. Delo vseh komunikacijskih sistemov ustreza vodilni ravni.

  Operacijski sistem in firmware Samsung

  Ko je pametni telefon prišel ven, je bil nameščen Android Lollipop različice 502. Malo kasneje je bilo mogoče nadgraditi na različico 5.1. Android pametni telefon deluje v simbiozi z lastniškim "bisernim" Samsung TouchWizom. V tej lupini je veliko uporabnih rešitev, ki zelo olajšajo delo s pametnim telefonom. Na zaklenjenem zaslonu lahko vidite trenutni čas, vremensko napoved in celo število sprejetih korakov. Na poti so prikazana zadnja sporočila. Velik plus je dejstvo, da je Samsung Galaxy S632gb, po pregledih, sprva prikrajšan za kup nepotrebnih aplikacij. Zdaj uporabnik izbere, katere programe bo uporabil.

  Značilnosti Samsung Galaxy S6

  Glavna značilnost novega pripomočka, v primerjavi s prejšnjim vodilnim modelom Galaxy S5, se lahko šteje za zavrnitev uporabe zaščitnega ohišja, odpornega proti prahu. Zahvaljujoč tej rešitvi se je novi Samsung Galaxy S6 SM G920F, glede na ljubitelje blagovne znamke, izkazal za srčkan, tanek in zanimiv. Res je, da pomanjkanje takšne zaščite, nekateri uporabniki dal model v minus, vendar, pošteno, večina kupcev ne izberejo pametni telefon za ta kazalnik. Na vrhu telefona je IR vmesnik. S posebno aplikacijo se lahko preprosto spremeni v nekakšen daljinski upravljalnik. Nastavite lahko pripomoček, s katerim lahko nadzorujete kogaTV ali predpona iz obsežne programske baze podatkov. Samsung Galaxy S6 G920F je v skladu s pregledi zelo izboljšal delo optičnega bralnika prstnih odtisov. Zahvaljujoč zamenjavi kapacitivnega senzorja skener za senzorično preverjanje pristnosti poteka hitro in brez težav.

  Baterijski in samostojni test

  Vodilni v podjetju je dobil baterijo 2550 MGA. Sprememba Samsung Galaxy S6 Edge, glede na preglede, je opremljen z nekoliko večjo zmogljivostjo baterije, 2600 mAh. Na prvi pogled je ta količina očitno premajhna za vodilno raven pametnih telefonov. Očitno je bila zmogljivost baterije popuščena kompaktnim dimenzijam ohišja pripomočka in "slim" zasnovi. Koliko bo v resnici živel pametni telefon s tako baterijo? Zdi se, da upanje v dolgo življenjsko dobo baterije ni vredno truda. Na srečo pa to ni tako. Povprečen uporabnik s standardno enotno obremenitvijo lahko pripomoček razširi na 2 dni. Pametni telefon je prikazal naslednji čas delovanja v različnih funkcionalnih načinih:
 • Gledanje video posnetkov - 11 ur.
 • Spletanje po internetu - približno 9 ur.
 • Način pogovora - do 17 ur.
 • Indikatorji niso impresivni, vendar se morate spomniti, kako uspešen je pametni telefon in kakšni so drugi parametri za otroke. Uporaba večje baterije bi neizogibno privedla do povečanih dimenzij ohišja. Zaradi teh okoliščin je moral Samsung kompromis. In kompromis je ta: čeprav je baterija in majhna zmogljivost, vendar pametni telefon podpira funkcijo brezžičnega hitrega polnjenja. Po navedbah proizvajalca, v pol ureS pomočjo brezžičnega polnilnika lahko življenjsko dobo baterije podaljšate na 30 odstotkov.

  Kakšen je rezultat?

  Z gotovostjo lahko rečemo, da Samsung Galaxy S6 - še en uspešen izdelek podjetja, upravičeno zasluži naziv vodilne. Prejšnji pametni telefon S5 izgubi za naslednika s skoraj vsemi parametri. Torej, novice nimajo zaščite pred vlago, ali je to pomembno za končnega uporabnika naprave? Obstajajo vprašanja o pripomočku za baterije, vendar podpora za hitro polnjenje naredi to nianco manj pomembno v ozadju drugih nespornih lastnosti Samsung Galaxy S6. Pregledi lastnikov pametnega telefona, večinoma pozitivni, kažejo toplo dobrodošlico ciljni publiki nove naprave, kljub zgoraj omenjenim pomanjkljivostim. Na uspešnosti v času objave, pametni telefon ni imel dostojne tekmece. V prvih tednih po prodaji je pametni telefon celo "premaknil" vodilni Apple - iPhone 7. Posledično so ljubitelji blagovne znamke Samsung prejeli "več pametnega telefona, kot je bilo pričakovano, in korejsko podjetje je znova dokazalo svetu, da po potrebi upoštevajte napake preteklosti in ustvarite pravo mojstrovino.

  Sorodne publikacije