Samsung Galaxy Ace Plus S7500: specifikacije, opis in mnenja

Samsungovi telefoni so zelo povprašeni po domačem kupcu. Na trg vsako leto prihajajo novi modeli. Izpolnjujejo vse sodobne zahteve. Mladi so z veseljem pridobili te naprave in uživali v inovativnem razvoju. Vendar pa obstaja tudi kategorija uporabnikov, ki imajo raje pripomočke, tako rekoč, "enostavnejši", zato ni presenetljivo, da ima Samsung Galaxy Ace Plus GT-S7500, ki je prišel v prodajo leta 2012, še veliko za uporabo.


Treba je omeniti, da ni vsaka oseba pripravljena preiti na velike pametne telefone, tudi ob upoštevanju njihove široke funkcionalnosti. Model je primeren za to kategorijo. Ali ima še vedno druge prednosti razen kompaktnih dimenzij? Razumimo.

Oblikovanje

Zunaj je Samsung Galaxy Ace Plus S7500 nekoliko drugačen od podobnih pripomočkov. Zaobljeni obrazi se harmonično ujemajo s celotnim oblikovanjem oblikovalcev. Zahvaljujoč kromiranemu okvirju na sprednji plošči, naprava izgleda precej spektakularno. Sijajna površina hrbtne platnice je nekoliko zmedla kupce, saj je družba že imela modele mat plastične mase. Ta možnost je praktična, ne zbira prstnih odtisov in ni sledov mehanskih poškodb. Toda sijajni mora biti izredno natančen, da lahko uporabite pokrov za zaščito ohišja pred praskami. Če govorimo o skupščini, potem ni nobenih pripomb. Zadnji pokrov se ne upogiba, nič ne zdrsi ali zdrobi. Iz ocen strankIz tega sledi, da so dimenzije naprave nedvomna prednost. Obsegajo 1145 x 625 x 112 mm. V primerjavi s prejšnjimi modeli se je indeks debeline nekoliko zmanjšal, višina pa se je povečala. Poenostavljena oblika telesa vam omogoča, da telefon upravljate z eno roko, ne da bi pri tem občutili nelagodje. Teža naprave - samo 114 str Pri dolgih pogovorih utrujenost ne pride. Če uporabljate pametni telefon brez pokrova, morate biti zelo urejeni, saj je sijoča ​​površina zadnjega pokrova precej spolzka.


Sprednja plošča je standardna. Senzor bližine na dotik se nahaja nad zaslonom na dotik, ki samodejno zaklene zaslon in zvočnik. O najnovejših uporabnikih se pozitivno odzivajo. Glasnost je dobra, govor sogovornika se sliši čitljivo. Pod zaslonom je nadzorna plošča z enim mehanskim gumbom, centriran in dvema senzorjema. Obstaja osvetlitev ozadja, ki olajša uporabo telefona. Ni dovolj svetla, odtenek je bel. Na vrhu je standardni priključek za slušalke, mikrofon na nasprotni strani in vrata USB. Na stranskih straneh so tipke za glasnost (levo) in zaklep naprave (desno). Na hrbtni strani pametnega telefona je stereo zvočnik, bliskavica in objektiv kamere. Slednji deluje nekoliko nad celotno linijo ohišja, kar lahko poškoduje površino zaščitnega stekla optike.

Zaslon

Med pregledovanjem pametnega telefona Samsung Galaxy Ace Plus S7500 ni mogoče prezreti značilnosti zaslona. Prav ta element je pomemben kriterijveliko kupcev. Model uporablja 365-palčni zaslon. Okvir je v črnem okvirju. Na straneh je tanek, le v zgornjem in spodnjem delu. Ločljivost, s katero je prikazana slika na zaslonu, je kritično majhna. Ostane enak kot njegov predhodnik: 480 x 320 mm. Pixelization je zadovoljna tudi s prostim očesom, saj je dopustna sposobnost prikaza samo 158 ppi.
Zaslon uporablja matriko TFT-LCD. Treba je omeniti, da ni brezhiben. Vidni koti niso tako široki, kot bi si želeli. Nagib naprave znatno zmanjša kontrast. Raven svetlosti lahko nastavite le ročno, samodejne možnosti v pripomočku niso na voljo. Na ulici ob sončnem vremenu bodo informacije nekoliko težje, saj zaslon zasveti. Naprava ima funkcijo multitouch, zaradi katere je sloj senzorja sposoben prepoznati do pet dotikov hkrati.
Samsung Galaxy Ace Plus GT-S7500: specifikacije fotoaparata
Pametni telefon korejskega proizvajalca je opremljen s kamero z ločljivostjo 5 milijonov slikovnih pik. Obstaja samodejno ostrenje in enosmerna bliskavica, ki močno izboljšata kakovost fotografij. Po mnenju večine uporabnikov optika zasluži le pozitivne ocene. Največja velikost slike je 2560 x 1920 px. Podrobna slika, ki je v vogalih zabrisana, manjka, praktično ni hrupa. Tudi s slabo osvetlitvijo si kakovost zasluži spoštovanje. S tem fotoaparatom lahko snemate video posnetke. V tem načinu je največja razpoložljiva ločljivost 640 x 480 px. Hitrost snemanja je omejena na 30okvirji Možno je aktivirati trikratno povečavo. Če želite to narediti, morate uporabiti "kavelj" obsega. Brez samostojnega ključa, kamera preklopi meni. Nastavitve imajo tri načine bliskavice, učinke in druge možnosti.

Strojna oprema

Specifikacije Samsung Galaxy Ace Plus S7500 se je v času izdaje šteje za šibko. Pametni telefon temelji na procesorju Qualcomm MSM7227a. Uporablja en računalniški modul ARM Cortex-A5. Pri visoki obremenitvi se taktna frekvenca poveča na 1000 MHz. V povezavi z glavnim čipom je nameščen grafični pospeševalnik Adreno 200.
Takšno "polnjenje", čeprav ni precej močno, vendar omogoča, da pripomoček deluje brez obešal. Večina lastnikov je opazila, da je telefon stabilen in se spopada z vsakodnevnimi nalogami. RAM v tem modelu je samo 512 MB. Uporabniku je na voljo samo približno 200 MB. Shranjevanje vgrajenega pomnilnika je 3 GB. Razširite na 32 GB zaradi zunanjega pomnilnika. Naprava deluje s pomnilniškimi karticami microSD.

Samostojni

Samsung Galaxy Ace Plus S7500 je opremljen z izmenljivo baterijo. Kemična sestava baterije je litij-ionska. Model - EB494358VU. Zmogljivost je 1.300 milimetrov na uro. V stanju pripravljenosti bo pripomoček deloval približno 660 ur, s 100-odstotno napolnjenostjo baterije pa traja približno 7 ur. V povprečju lahko uporabnik računa na 1-2 dni dela pri nizki obremenitvi. Za polnjenje je potrebnih približno 15 urz originalnim polnilnikom. Lahko uporabite drug način - USB. Morala bo porabiti 25 ur.

Operacijski sistem

Samsung Galaxy Ace Plus S7500 temelji na "Android 236". Uporablja se originalna različica vdelane programske opreme - S7500XXKL1. Ni bilo tudi lupine TouchWIZ. S tipko za vklop /izklop izbrišete ključavnico. Po tem se na zaslonu prikaže slika z zaprto ključavnico. Da se odpre, je potrebno držati prst od sredine proti strani. Številčna tipkovnica je velika, klicanje je zelo priročno. Meni vsebuje vse standardne aplikacije. Na namizju bližnjice se nahajajo v obliki ploščic 4 x 4. Proizvajalec zagotavlja "vroče" ključe.

Komunikacije

Samsung Galaxy Ace Plus S7500 lahko deluje z omrežji druge in tretje generacije. Tu je modul Wi-Fi. Telefon deluje kot dostopna točka. Datoteke lahko prenašate na dva načina - prek Bluetootha in USB-ja. Hitrost prenosa je odlična. Vse možnosti delujejo brez izjeme.

Samsung Galaxy Ace Plus GT-S7500: pregledi

Mnenja uporabnikov so razdeljena. Razlog za to so šibke tehnične značilnosti. Glede na to, da je bila naprava na začetku prodaje prodana za približno 10.000 rubljev, od njega so vsi čakali veliko več. Ta telefon je primeren samo za nizko uporabnike. Deluje dobro pri vsakodnevnih opravilih, vendar aplikacije, ki zahtevajo veliko sredstev, ne bodo delovale na njem.

Sorodne publikacije