"Doll Truck 2" na Windows 7. Kako teči in kako se igra?

"Voziček za lutke 2" v operacijskem sistemu Windows 7 je vprašanje, kako začeti - vprašanje, ki skrbi za igralce, katerih srca so igro pritegnila v razmeroma oddaljenem letu 2001 zaradi dveh dejavnikov: priljubljenosti dirkalnih simulatorjev in vrhunca slave skupine "Aria", ki je postala izgovor za vroče razprave. med navijači (2002).

Zgodba

"Truckers 2" - igra ni za en večer in ne za dva. To je simulator voznika tovornjaka z elementi ekonomske strategije. Zgodba je zelo preprosta - vzemite tovor na točko A, peljite na točko B in dobite dajatev za novo obremenitev. In tako na vse večji osnovi graditi svoj gospodarski imperij, nakup novih avtomobilov.


Mnogi igralci zdaj nastavijo igro "Truckers 2" na Windows 7. Kako jo poganjati - ta težava za mnoge ljudi po namestitvi ni problem. Prav tako nima rešitve.

"Voziček za lutke 2" - igra preživetja

Vprašanje - kako preživeti na cesti - ni vredno na prvem mestu, ker igra ima znake, s katerimi morate sodelovati:
 • Razbojniki. Običajno je njihov cilj napad voznika, da pobere tovor ali denar. Bolj pogosto kot ne - eno in drugo. Premaknejo na črne avtomobile "Cayman" majhne skupine, vsaj - sam. Lahko pošljejo sporočilo pagerju, kot je "stop, talk". Na postaji bo igralec izgubil tovor in denar. Lahko ga poskusite unovčiti. Prav tako lahko prisilite gangsterje, da napadajo konkurenta, vendar v večini primerov zlonamerni ljudje vzamejo denar in samo izginejo. V tem primeru poskušam prezreti "utekanje"lahko odpelje ogenj in poškoduje tovor ali del avtomobila. Včasih uporabljajo rudnike, ki jih lahko tudi sami zataknejo. Edini izhod je, da se mafijaški prevoz pohiti, dokler ne zasveti zadnji.
 • Policija. Od organov, da bi kaznovali igralca za neupoštevanje pravil na cesti. Zanimivo je, da so kaznovani zaradi prenosa rdeče svetlobe, prekoračitve hitrosti ali trčenja z drugim voznikom. In takšne nianse kot dvojni zvezni odsek, zavoj na neznanem mestu, jahanje na nasprotni ali zgoraj opisani trance gangster na seznamu kaznivih dejanj iz nekega razloga niso vključene. Pri presežni hitrosti se morate najprej ustaviti. Ob ignoriranju opozorila bodo začeli loviti, kar bo najverjetneje spremljalo streljanje. Na naslednji policijski postaji bo igralec čakal na vrsto konic in helikopterjev, ki ga bodo vodili do meje regije. Obstaja tudi podkupnina za zaposlene (čeprav to ne pomaga vedno). Ženske ne jemljejo podkupnine, častniki znižujejo naziv, vendar ne vedno. Višje kot je rang, večja je verjetnost uspešnega odkupa. • Nevtralni vozniki so neškodljivi znaki, ki se občasno pojavljajo v igri. Lahko pomaga popraviti avto, vendar ne vseh. Ženske pomagajo voznikom zavrniti.
 • Prodajalci. Neškodljivi so. Lahko pomaga pri popravilu strojev in nakupu novega. Treba je omeniti, da pri prodaji zunaj parkirišča lahko kupite avto, ki je naveden v tatvini. V tem primeru se ne izogibajte težavam s policijo.
 • S tem, kar je tukajAria?

  Vse je preprosto. Soundtrack za igro je napisala ta rock skupina. Njeni člani so bili ponovno posneti brez vokalnih zabav, kot so »Chimera«, »Rise«, »Fear fight«, »Follow me«, »Volunteer«, »Nebo vas bodo našli«, »Devil's heat« in mnogi drugi. Skupaj 12 skladb.
  Ljubitelji skupine so z veseljem napolnili svoje vrstice zaradi svojih glasbenih hobijev, prav tako pa so uspeli kupiti tudi zvočni posnetek na CD-ju v formatu avdio kasete.

  Igra "Truckers 2" se ne zažene v operacijskem sistemu Windows 7: kako biti?

  Ni presenetljivo, da je bil simulator izdan pod operacijskimi sistemi Windows XP in spodaj. Torej, tisti, ki želijo sesekljati že na "semerochka" in monopol na preteklih časih bodo morali zateči k nekaj trikov. Uporabite datoteko msconfig.exe, nato kliknite »Prenesi /napredne možnosti« in potrdite polje »Največji pomnilnik« tako, da izberete 2048 in nato znova zaženete računalnik.
  Če vrsta glavnega menija ne dopušča veliko želje, je zelo priporočljivo, da zaženete * .bat, ki vključuje naslednje informacije:
 • taskkill /f /IM explorer.exe;
 • king.exe;
 • zagon c: Windowsexplorer.exe.
 • Če se video ne igra v igri, boste morali uporabiti pomoč navedenega king.exe in pokazati združljivost z operacijskim sistemom Windows XP. Pravzaprav je vse preprosto. Seveda, preden boste morali namestiti igro. Kako namestiti "Doll Truck 2" na Windows 7 - vprašanje je preprosto. Uporabiti morate samo namestitveno datoteko, vendar jo lahko prilagodite zgoraj opisanemu operacijskemu sistemu.

  Igra zavira in muhe

  Imetniki zvonca "Truckers 2"stop v operacijskem sistemu Windows 7 ", imajo srečo. Navsezadnje se pri njih igra vsaj začne. Rešitev problema je, da namestite popravek za igro. Obstaja pa tudi mnenje, da je bolje, da združljivost ne postavite z operacijskim sistemom Windows XP, ampak iz 98 /ME.
  Sklep
  "Truckers 2" - Igra je daleč od stare, vendar je idealno zagon mogoče zagotoviti samo na računalniku z nameščenim operacijskim sistemom Windows XP ali Windows ME. Toda ta plošča je že za izkušene ljubitelje tega simulatorja. Tehnični napredek ni vzpostavljen, in medtem ko uporabnik osebnega računalnika namesti napredni operacijski sistem in razmišlja o tem, katere najnovejše igre bodo sekale, nekje v tajnih laboratorijih Microsofta so že postavile temelje za nov operacijski sistem, pripravljen na osvajanje sveta.
  Iz samih iger je drugače zagovarjati primer - predelave pod naprednimi OS so izdane zelo redko. Preprosto povedano, sploh se ne proizvajajo. Zato je vsakdo, ki želi igrati staro žensko, a dobra igra lahko težka. To se je zgodilo tudi z igro "Truckers 2" na Windows 7. Kako jo zagnati, opisano zgoraj. Toda te možnosti so nič več kot ples z tamburin: nekdo bo tekel, in nekdo ne bo. Konec koncev, koliko računalnikov, toliko različic konfiguracije sistema.
  Torej, najbolje je, da se ne pospeši, da bi iztisnili stari Intel Pentium 2 z enim jedrom in namestitvenim programom, ki temelji na Windows ME, saj se lahko še vedno upravičuje, če se osamljeni oboževalec "Truckers" želi igrati v hladni zimski noči in ne ubiti zahteve iskalnika. : "Truckers 2" na Windows 7, kako začeti ?.

  Sorodne publikacije