HP Deskjet Ink Advantage 3635 BFP: pregledi, navodila, kartuše, pregled

HP je eden največjih proizvajalcev tiskalnikov in večnamenskih naprav na svetu. Izdelke, ki jih proizvaja ta družba, odlikujejo tehnološka, ​​zanesljiva in hkrati dostopna cena. Pripadniki HP-ja se običajno štejejo za preproste za nastavitev in delovanje. Med priljubljenimi modeli naprav, ki prihajajo s to blagovno znamko na ruskem trgu, je MFU Deskjet Ink Advantage 3635. Katere so glavne prednosti? Kako uporabniki ocenjujejo kakovost te naprave?


Splošne informacije o napravi

HP Deskjet Ink Advantage 3635, ki je zaradi priljubljenosti blagovne znamke HP pogosto prikazana na tematskih spletnih portalih, je označena kot kompaktna, ekonomična naprava, ki omogoča tiskanje besedila in slik praktično iz katere koli naprave - računalnikov, tablic, pametnih telefonov. Tiskalnik tiska z uporabo sodobne toplotne tehnologije HP.

Glavne značilnosti večnamenske naprave: način tiskalnika

Upoštevajte glavne značilnosti HP Deskjet Ink Advantage 3635 HPF v smislu uporabe kot tiskalnik. Ta naprava ima:
 • podporo za brezžični prenos podatkov;
 • Hitrost tiskanja črno-belih besedil in slik je približno 85 strani na minuto, barva - približno 6 strani na minuto, medtem ko sta v osnutku način obeh kazalcev bistveno povečana;
 • preklopite v način črno-belo tiskanje - v 14 sekundah, barvno- 17 sekund;
 • podpora za dovoljenje za barvno tiskanje do 4800 x 1200 t /d s fotografskim papirjem HP, črno-belim - do 12001200 t /dan;
 • LCD za upravljanje postopka tiskanja, podpora za 2 kartuši - črna in barvna;
 • senzor, s katerim se določitev določene vrste papirja izvede v avtomatskem načinu;
 • podpora za povezavo prek kabla USB;
 • Funkcija HP ​​ePrint;
 • Podpora za podvojene izpiske ročno.
 • Za uporabo naprave kot tiskalnika lahko uporabite fotografski papir A4 B5 A6 ali ovojnico DL, filme, razglednice, ovojnice.


  Zaželeno je, da je gostota tiskalnikov, ki uporabljajo HP Deskjet Ink Advantage 3635, 75 g /m². m. Če je nosilec formata A4, lahko njegova gostota znaša od 60 do 90 g /m2. m. Če uporabljate kuverto HP, je lahko ustrezni kazalnik od 75 do 90 g /m2. m. Za letake HP je dovoljena gostota 200 g /m². m. Uporabiti je treba fotografski papir HP z gostoto, ki ne presega 300 g /m². m, če je natisnjena fotografija velikosti 10 x 15 cm
  .
  BFP vam omogoča tiskanje brez meja, če je velikost uporabljenega lista 210 x 297 mm, kar pomeni, da ustreza formatu A4. Tako kot tiskalnik se lahko obravnavana naprava pripiše univerzalnim napravam. Omogoča vam tiskanje besedila in slik z uporabo medijev v najširšem obsegu priljubljenih formatov.

  Glavne značilnosti večnamenske naprave: način skenerja

  HP Deskjet Ink Advantage 363 (pregledi za to funkcijo naprave so pogosto najdeni na tematskih portalih) se lahko uporabljajo tudi v načinu skenerja. Z vidika delovanja v obravnavanem formatu lahko devay:
 • izvede skeniranje v tabličnem formatu;
 • shranjevanje skeniranih slik, JPG, PDF, BMP in drugih običajnih večpredstavnostnih formatov;
 • Optično branje z optično ločljivostjo približno 1200 t /d, 24 bitni bit;
 • Skeniranje z maksimalno podatkovno površino 216 x 297 mm
 • Uporaba naprave v načinu optičnega bralnika je možna s pomočjo programske opreme HP.

  Glavne značilnosti večnamenske naprave: način kopiranja

  HP Deskjet Ink Advantage 3635, ki je prav tako priljubljen na tematskih portalih, se lahko uporablja tudi kot kopirni stroj. V ustreznem načinu ima:
 • podporo za dovoljenje za kopiranje - do 600 na 600 t /d;
 • podpira nastavitev spremembe velikosti kopije;
 • možnost ustvarjanja 9 kopij strani.
 • Značilnosti naprave: navodila

  Razmislite, katere značilnosti naprave HP Deskjet Ink Advantage 3635. Navodila za napravo so priložena, ob upoštevanju njenih določb in strokovnih nasvetov pa je smiselno upoštevati naslednje značilnosti MFU Najprej je treba napravo uporabljati samo, če je priključena na stensko vtičnico napetosti 100-240 PS. Upoštevati je treba, da je poraba energije v načinu delovanjaaktivna uporaba je približno 10 vatov, stanje pripravljenosti je približno 21 vatov. Pravzaprav so ti parametri značilni za naprave, v katerih sem pregledal MFP, kot so skener, brizgalni tiskalnik HP ali druga konkurenčna blagovna znamka. Vendar pa lahko porabo energije naprave zmanjšate tako, da jo premaknete v stanje mirovanja ali v stanje pripravljenosti. Seveda ga je mogoče popolnoma izklopiti - če je tako priročno glede na naloge, ki jih obravnava HP HP inkjet.
  Obratovanje zadevne naprave mora biti v temperaturnem območju od 5 do 40 stopinj. V tem primeru mora biti stopnja vlažnosti 20-80%. Če se naprava uporablja kot brizgalni tiskalnik, HP priporoča, da se v pladenj namesti do 60 listov papirja. Istočasno je možna proizvodnja papirja v splošnem računu v višini 25 listov. Pri delu z barvno kartušo, ki je primerna za obravnavano napravo, je treba upoštevati, da je njen vir približno 200 strani. Pri črno-beli kartuši je ustrezna številka 360 strani. Koristno bi bilo preučiti posebnosti kartuš, ki so združljive s HP inkjet HPF, več.

  Črne kartuše za večnamenske naprave

  Devays so zasnovane za uporabo črne kartuše HP 652 F6V25AE. Ustrezna strojna oprema je originalna in zato popolnoma združljiva z MFP. Njegov vir je, kot smo že omenili, približno 360 strani. Ugotovimo lahko, da je združljiv z vrsto HP-jevih tiskalnikov.

  Črne kartuše za večnamenske naprave: pregledi

  Kako uporabniki ocenjujejo kakovost izpisa s kartušo HP Deskjet Ink Advantage 3635? Mnenja o ustrezni komponenti strojne opreme so lahko najbolj pozitivna. Najprej je zelo cenjeno, da je kartuša v tej spremembi razmeroma poceni z dokaj dobrim virom za brizgalni tiskalnik. Če je potrebno, lahko vir te komponente spremljate s pomočjo posebnih programov: ta priložnost lahko vpliva tudi na uporabnike naprave. Seveda je dejanska poraba kartuše odvisna od določenih vrst besedil in slik, ki jih natisne zadevni tiskalnik. Na splošno pa je ustrezen vir naprave popolnoma nadzorovan. Če je kartuša konec, je mogoče hitro kupiti novo - te strojne komponente so na voljo v številnih spletnih trgovinah, saj je to običajen izdelek. Načeloma lahko v mnogih primerih najdete pravo napravo z dobrim popustom.

  Barvne kartuše za večnamenske naprave

  Uporabnik kartuš HP Deskjet Ink Advantage 3635 potrebuje barvo in barvo. Kot taka se lahko uporabijo izdelki tipa HP 652 F6V24AE. Prilagojene so za izpis s tremi barvami. Njihov največji vir je približno 200 strani, čeprav je spet veliko v tem primeru odvisno od določenih vrst besedil ali slik, ki so natisnjene na napravi. Kot pri prejšnji kartuši lahko uporabnik nadzoruje porabočrnilo Če je potrebno, kupite nov vložek, ki je na voljo tudi v številnih spletnih trgovinah.

  Barvne kartuše za večnamenske naprave: pregledi

  Kako uporabniki ocenjujejo delovanje ustreznih strojnih komponent HP Deskjet Ink Advantage 3635? Mnenja o blagovnih znamkah pogonov naprave so prav tako zelo pozitivna. Njihov vir je lahko dovolj za reševanje velikega števila nalog. Poleg tega lahko uporabniki zagotovo navdušijo nad zmožnostjo nadzora porabe črnila v kartuši. Kakovost tiskanja, ki se izvaja s pomočjo upoštevane strojne komponente, je prav tako visoko ovrednotena: proizvajalec tako v tiskalniku izvaja napredno tehnologijo tiskanja z brizgalnimi tiskalniki.

  Mnenja o napravi: splošne ocene

  Kako na splošno uporabniki ocenjujejo HP Deskjet Ink Advantage 3635? Pregled mnenj lastnikov naprave na različnih tematskih portalih kaže, da se najbolj vidni vidiki obravnavanega IFI lahko imenujejo
 • univerzalnost - v smislu podpore velikemu številu medijskih formatov pri tiskanju datotek - pri skeniranju, nastavitvah za kopiranje;
 • visokokakovostno tiskanje, skeniranje, kopiranje;
 • stabilnost dela - naprava na splošno lahko deluje brez večjih napak;
 • ​​
 • enostavnost upravljanja, prilagajanje - predvsem zaradi firmware-a proizvajalca blagovne znamke;
 • kompaktna velikost, elegantna oblika, možnost uporabe sodobnih brezžičnih in drugih komunikacijskih vmesnikov;
 • razpoložljivost in dokaj visokastroški potrošnega materiala - pod pogojem, da optimizirajo svojo porabo.
 • Če govorimo o slabostih naprave, je to lahko precej velika teža - okoli 4 kg (napravo morate postaviti na površino, ki bo zagotovo zdržala tako težo MFU), kot tudi relativno visoke stroške novih kartuš - čeprav so stroški je lahko zelo ekonomično, kar je tudi zelo pomembno, nadzoruje strojna in programska oprema, ki jo ponuja proizvajalec naprave.

  Povzetek

  Tako je HP Deskjet Ink Advantage 3635 AIO sodobna, tehnološka in produktivna rešitev za tiskanje, skeniranje in kopiranje različnih slik. Naprava je združljiva z velikim številom formatov datotek - kar je pomembno za njegovo uporabo kot tiskalnik in optični bralnik, kar vam omogoča uporabo številnih nastavitev za kopiranje.
  Dawis pomeni uporabo izvirnih HP kartuš - črne in barvne, ki so sicer dovolj drage, seveda dovolj varčne, seveda pod pogojem, da je intenzivnost porabe črnila optimizirana z uporabo strojne in programske opreme, ki je na voljo uporabniku. Naprava je zelo priročna pri postavljanju, univerzalni v smislu uporabe za reševanje različnih problemov, kompaktna. Zaradi razpoložljivosti brezžičnih vmesnikov se lahko naprava nahaja na mestih, kjer je to primerno glede na organizacijo delovnega procesa v pisarni ali zaradi udobja uporabe IFI doma.
  Enostavnost uporabe, visoka učinkovitost - glavni dejavniki, zaradi katerih je naprava primerna za pisarno - katere delo je načeloma nemogoče, če nima MFU (barve), za hišo - če morate takoj natisniti nekaj, specializirani salon, ali če želite eksperimentirati z besedili in slikami. Glavna stvar je, da upoštevate pravila delovanja naprave, predpisane v navodilih, za uporabo kakovostnih kartuš in za redno optimiranje parametrov zadevne naprave.

  Sorodne publikacije