GPS tracker for dogs: pregled, naprava, modeli in pregledi

Hišni ljubljenčki niso samo hišni ljubljenčki celotne družine in puhasti prijatelji, temveč tudi motorizirane štirikratne težave, ki se ne umikajo pred pobegnitvijo ljubljenih in ljubečih lastnikov. Pogosto, mami živali nazaj ne gredo niti koren niti bič. Navajeni na domačo toplino in udobje živali, skoraj ne more najti poti domov v mestu nečimrnosti. V času, iskanje hišnih fugitive pomaga GPS tracker za pse.

Kaj je GPS sledilnik?

Naprava je svetilnik, ki sledi lokaciji živali s pomočjo satelita. Sledilnik se pritrdi na ovratnik kot lastnik psa in proizvajalec ovratnika. Napravo lahko izpolni sedem kartico z dano številko, ki z zahtevo iz računalnika ali mobilnega telefona določi lokacijo hišnega ljubljenčka. Natančno sporočilo označuje natančne koordinate.

Značilnosti naprave

GPS-tracker za pse je nepogrešljiv v primeru, da ima hišni ljubljenček verjetnost hoje brez svojega gospodarja. Lokacija je določena z Google Zemljevidi in podobnimi storitvami, nameščenimi v napravi. Lastnik živali je dovolj, da zahteva prenosni računalnik, pametni telefon ali tablični računalnik. GPS sledilnik za pse, opremljen s funkcijo SOS, bolj priročen in funkcionalen. Podobni modeli imajo majhen gumb, ki omogoča, da gostitelja sporoči lokacijo. V praksi takšen ključ obvesti lastnika živali o njegovi lokaciji. Geardoloča koordinate učenca do 15 metrov, hitrost določanja je odvisna od kakovosti celične povezave in dostopa do nje. Nepopolna pokritost mobilnih celičnih stolpov lahko omeji obseg dejavnosti sledilca, vendar operaterji, ki zagotavljajo takšne storitve, zagotavljajo precej široko pokritost, kar omogoča, da najdete hišnega ljubljenčka na razdalji 100-200 km od doma.

GPS tracker za lovske pse

Podobne naprave so zelo primerne za lovce: celo usposobljeni psi lahko pridejo v neprijetne razmere, tako da jim lahko pomaga le gostitelj. Psi, ki so usposobljeni za vzrejo prosto živečih živali, se lahko poškodujejo med lovom in ne najdejo poti do gostitelja zaradi poškodbe. V takih situacijah vam bo GPS tracker za psa v lovu pomagal hitro najti hišnega ljubljenčka in mu pomagati.

Načelo dela

GPS sledilnik za pse deluje na podlagi sistema za spremljanje GPS. Naprava bere in beleži trenutno lokacijo zenice in periodično pošilja signale centralni enoti. Lahko zahtevate enkratno uskladitev iz računalnika ali mobilnega pripomočka. Številni modeli ovratnikov so opremljeni z navigatorji in programsko opremo, ki vam omogoča podrobno sledenje celotni poti hišnega ljubljenčka.

Prednosti in slabosti naprave

Preostali podatki o GPS-trackerju za preglede psov omogočajo, da naredite določeno sliko prednosti in slabosti pripomočkov. Napravo odlikujejo naslednje lastnosti:
 • kompaktnost in majhna teža - pripomoček ne bo prinesel nelagodja.psa Sledilnik na ovratniku je pritrjen tako, da ga učenec ne more odstraniti.
 • Polnjenje baterije traja več dni.
 • Mnogi modeli imajo poseben "alarmni gumb", ki vam omogoča, da najdete lastnika psa v nekaj minutah.
 • V primeru praznjenja akumulatorja se pes lahko išče po funkciji zapisovanja poti poti.
 • Funkcija virtualne ograje obvesti lastnika psa, da je žival prestopila meje ograjenega prostora.
 • Negativi sledilca so prekinitve delovanja senzorja, kar je značilno tudi za drage modele: ločljivost sprejema signala pušča veliko želenega. V primeru pripomočkov, ki so opremljeni s sedmimi karticami, je razlog za to nestabilna mobilna povezava, sodobni sledilci, ki temeljijo na GPS-u, pa se dotikajo neenakih območij. Vendar pa se signal po spremembi položaja satelita zelo hitro obnovi.

  Obratovanje pripomočkov

  Funkcionalnost sledilnih naprav je precej obsežna in vključuje različne možnosti. Ena izmed njih je na primer funkcija sledenja. Uporaba GPS sledilnika za pse je preprosta: pripomoček že ima program za sledenje, skupaj z vsemi potrebnimi navodili. Od lastnika je potrebno napravo pritrditi na ovratnik živali in vnesti identifikacijsko številko, ki bo omogočila sledenje lokaciji živali v realnem času. Funkcija virtualne ograje vam omogoča, da sprehodite psa znotraj določenega območja, kar je zelo primerno za zasebna gospodinjstva. Ta način zahteva uvedbo določenih parametrov - koordinat, ki presekajo katere se sprožijodelovanje sistema in obvestilo lastnika psa.


  Možnost mejne hitrosti

  Primerna funkcija, ki obvesti lastnika v primeru kraje hišnega ljubljenčka. Sledilnik bo sporočil, ali je bil pes posajen v vozilu. Priročnik pripomočka podrobno opisuje, kako omogočiti ta način in katere omejitve je treba nastaviti. Široka funkcionalnost takšnih naprav vam omogoča, da poiščete optimalno možnost sledenja, odvisno od želje lastnika živali. Na primer, GPS sledilnik za male pse ima majhen nabor možnosti, ki zadostujejo za nadzor živali, ne da bi preplačali za nepotrebne funkcije.

  Kako izbrati GPS sledilnik?

  Naprave za postavitev mladičev so visokotehnološke naprave, za katere je zaželeno, da jih v primeru poškodbe pripomočka kupite samo od uradnih ponudnikov garancijskih storitev in ponudnikov storitev.
  Pri izbiri sledilnika GPS je zaželeno upoštevati naslednje parametre:
 • funkcionalnost pripomočka, priročnost vmesnika.
 • Model, vrsta pritrditve.
 • Značilnosti sprejemnika signala.
 • Pri izbiri naprave se ne zanašajte izključno na stroške: številne funkcije, ki so na voljo v dragih modelih, bodo med delovanjem ostale neuporabljene. Zato je zaželeno, da lastnik psa vnaprej določi namene, v katerih se bo naprava uporabljala, in izbere napravo, ki temelji na njih. V večini primerov bodite pozorni na naslednje parametre:
 • Prisotnost gumba za alarm.
 • Enosmerna ali dvosmernakomunikacijo.
 • Prisotnost zaslona na dotik.
 • Sledenje v realnem času.
 • Glasovni nadzor.
 • Vrhunski modeli GPS sledilcev

  Danes imajo trgi široko paleto sledilnih naprav. Spodaj je seznam najbolj kakovostnih in zanesljivih naprav, ki so jih testirali čas in številni lastniki živali.

  TK STAR

  Eden od najnovejših modelov sledilcev, ki jih poganja Android, ki se lahko sinhronizira z mobilnimi napravami, ki temeljijo na operacijskem sistemu Android. Funkcija ovratnika je vezana na GSM /GPRS omrežja in GPS navigacijo. Inovativni sistem AGPS omogoča ne le sledenje lokacije učenca na dolgih razdaljah, temveč tudi, da ga najdete tudi brez satelitskih signalov. Ovratnik TK STAR odlikuje majhnost in ugodna cena. Spremljanje položaja živali poteka v realnem času; Žival lahko spremljate prek mobilnega telefona ali na posebnem mestu. Spremljanje in beleženje potovanj se hrani v arhivu spletnega mesta v enem letu.

  TKP19Q

  Elektronski ovratnik je bil razvit posebej za mačke in male pse. Sledilnik je odporen na vremenske spremembe in učinke vlage: nepremočljivo ohišje ohranja svojo zmogljivost. Polnjenje baterije traja 60 ur neprekinjenega delovanja. Široka funkcionalnost, ki vključuje 10 možnosti, ki vam omogočajo nadzor gibanja živali s sledenjem preko satelitov GPS. Koordinate poteze se prenašajo na vse naprave in pripomočke, ki jihNa zahtevo lastnika hišnega ljubljenčka. Največja napaka trka je 5 metrov. Glavni pogoj za delo je prisotnost stabilnega GPS signala ali GSM /GPRS omrežja, po katerem bodo koordinate premikov poslane na mobilne naprave.

  GPS A1

  Nova generacija elektronskih nepremočljivih ovratnikov-sledilcev za sledenje lokaciji hišnega ljubljenčka. GPS pripomoček je kot nalašč za lovske pse, ki premagajo velike razdalje med lovom. Sledilnik je opremljen z dvema pritrdiloma, ki ju pritrdita na ovratnik psa. Nadzor se izvaja na uro na ločenem strežniku, krmilno območje pa lahko nastavite ročno. Danes ima trg široko paleto sledilnih naprav za živali, med katerimi lahko najdete ustrezen GPS tracker za pse. V njegovih rokah mora lastnik samo zavarovati napravo na ovratniku živali in slediti njenemu gibanju v realnem času. Širok funkcionalni model vam omogoča nadzor nad sprehodi živali in se ne bojite izgubiti svojega hišnega ljubljenčka.

  Sorodne publikacije