GTA kode za ves denar

Serija računalniških iger "DTA" je osvojila igralce z odprtim svetom in ogromno različnih priložnosti. Nihče vas ne naredi, da bi sledili določeni parceli, lahko se zabavate, kot želite, in to vam bo pomagalo z različnimi vozili in ogromno količino orožja, ki je na voljo za uporabo. Seveda, če želite preživeti čas v igri brezskrbno, boste potrebovali denar, in zaslužite jih ni tako enostavno. Zato bo ta članek obravnaval GTA kode za denar za različne dele igre: od prve do zadnje. V vsakem primeru se sredstva ustvarjajo na različne načine, zato se prepričajte, da za določen del igre uporabljate ustrezen goljufija. Torej, kaj so GTA kode za denar?

GTA 1

Prvi del igre ni bil tako priljubljen in se je zelo razlikoval od tistega, kar so sodobni igralci že videli. Bila je arkada z nekakšnim vrhom, svet ni bil tako odprt in ni bilo toliko orožja z avtomobili. Toda za tiste čase, ko se je ta igra pojavila, je bil celo tak set spektakularen. Kakšne so GTA kode za denar? V prvem delu igre morate vnesti cheat WEYHEY, ki vam bo takoj podelil maksimalni znesek, ki je na voljo v igri, to je 9 milijonov 999 tisoč 990 dolarjev. Kot lahko vidite, je finančna sredstva tukaj mogoče zaslužiti zelo enostavno in enostavno. V vsakem naslednjem oddelku so kode podane manj in manj, zato morate napeti. Čas je, da si ogledate, kako izgledajo goljufa na GTA drugihrazličic.

GTA 2

Drugi del igre je še vedno sledil načelom izvirne različice, ohranil je pogled na vrh, vendar je pridobil nekoliko prijetnejšo grafično komponento, več funkcij, raznolikost in tako naprej. Poleg tega so bile v igro uvedene tri tolpe, za katere lahko opravljate naloge - to bo povečalo spoštovanje do ene bande, vendar zmanjšalo spoštovanje do druge. Posledično lahko v določenih situacijah udeleženci v eni tolpi pomagajo, ko imate težave, drugi v skupini pa vas lahko napadajo na ulici, še posebej, če se pojavite na njihovem nadzorovanem ozemlju. Kaj pa denar? V tej igri lahko dobite dva goljufa: MUCHCASH in IAMDAVEJ. V prvem primeru dobite 500.000 dolarjev, v drugem primeru pa jih je kar deset milijonov.

GTA 3

V zvezi s tretjim delom je postal revolucionaran, tako da je strelec s pogledom od zgoraj v tridimenzionalni strelec s pogledom tretje osebe. Takrat je bil impresiven skok, ki je serijo dvignil na vrh slave. Dve dopolnitvi sta igro naredili še boljšo, San Andreas pa še vedno velja za eno najboljših iger v seriji skupaj s petim delom. Kaj pa kode v vseh igrah tretjega dela, vključno z GTA: San Andreas? Kode za denar v tem primeru so v kombinaciji z goljufanjem na oklep in zdravje. Z uporabo kode HESOYAM boste prejeli ne samo 250 tisoč dolarjev, temveč tudi popolno zdravstveno in maksimalno oklep. Zelo priročno in uporabno. Kot lahko enostavno razumete, v GTA: Vice City kode za denar so popolnoma enake kot vprvotni del. Enako velja za San Andreas.

GTA 4 in 5

Kaj pa zadnja dva dela igre? Obstaja veliko vprašanj o kodah za denar za GTA 5 na osebnem računalniku. In lahko hitro razumemo, zakaj. Dejstvo je, da so se razvijalci odločili, da ne bodo dodali goljufije denarju v tej igri. Enako velja za četrti del - tam tudi ne boste našli priložnosti za hitro pridobitev okrogle vsote denarja, ki bi vas rešila vseh težav. V skladu s tem boste morali sprejeti dejstvo, da morajo finančna sredstva sama zaslužiti, ali pa se obrniti k zunanjim orodjem, kot so mods ali popravki, ki jih razvijejo sami igralci. Najpreprostejša rešitev v tem primeru je trener. Trener je majhen program, ki ga potrebujete za igranje. Hkrati pa vam omogoča urejanje določenih vrednosti iger, ki so na prvem mestu denar. Tako lahko s pomočjo trenerja nadomestite odsotnost četrtega in petega dela igre šifrirnih kod za dopolnitev vašega računa. Morate si zapomniti te informacije, kot mnogi igralci so še vedno poskuša izvedeti na spletu, ki goljufa se lahko uporablja v peti del igre, da bi dobili denar. Takšnih goljufij ni, zato vam ni treba porabiti časa za njihovo iskanje, saj bo to zapravljeno.

Sorodne publikacije