Pametni telefon Fly FS502 Cirrus 1: opis in specifikacije

Mnogi bodo rekli, da se proračunski pripomočki na popolnoma novi platformi Android 5.1 ("Lollipop") ne zgodijo, vendar se motijo. Medtem ko znana podjetja na trgu mobilnih naprav predstavljajo eno napravo, druga pa je privlačna na "petih", medtem ko prejmejo veliko negativnih povratnih informacij zaradi težav z nadgradnjo platforme, blagovna znamka Flay prinaša sodobno in inteligentno rešitev v obraz Fly FS502 Cirrus 1 in z zelo demokratično ceno. Veliko neutemeljenih predsodkov je zaznalo novo zamisel o škandalozni družbi, in videli bomo, kaj se je zgodilo britanskim oblikovalcem.

Torej, predmet današnjega pregleda je pametni telefon Fly FS502 Cirrus 1. Analizirali bomo glavne značilnosti pripomočka, označili prednosti in slabosti modela ter razmislili tudi o mnenjih strokovnjakov na tem področju in pregledih navadnih lastnikov naprave.

Vsebina paketa

Fly FS502 Cirrus je pakiran v navadno in nevsiljivo belo škatlo. Ni slike same naprave z lepim dekletom ali moškim, vendar majhen trak prikazuje panoramo neba, očitno, za romantično naravo. Za skrinjico si lahko ogledate najbolj "okusne" funkcije pametnega telefona in značke standardov z nagradami na nekaterih neznanih razstavah.
Skladnost:
 • Telefon FS502;
 • omrežni polnilec za 1A;
 • akumulatorska baterija iz izmenljivega tipa;
 • Micro USB kabel za polnjenje in sinhronizacijo z osebnim računalnikom;
 • stereo slušalke;
 • priročnik (cvključno z ruskim);
 • garancijska kartica.
 • Paket je skromen, kar v celoti ustreza proračunskemu segmentu. Vse prevleke, filmi, oklepaji in drugi spremljevalci, običajni modeli premium, ne boste videli škatle, morda pa je na bolje, ker vsak pripomoček bistveno doda vrednost telefonu Fly FS502 Cirrus. Cena pripomočka je več kot demokratična za svoje značilnosti, in po nakupu, lahko takoj začnete uporabljati, in če imate nekaj manjka, potem lahko vedno kupite pravico (tudi poceni) na policah blagovne znamke.

  Videz

  Devays ima monoblock form faktor in vstopi v skladišče v samo eni barvni shemi - črni. Spodnji sprednji del je namenjen običajnemu "Androidu" - gumbom "Nazaj", "Domov" in "Meni". Zasnova je narejena v navigaciji po ustrezni za "Lollipop" stilistiko - Material.

  V zgornjem levem delu je 2 MP sprednja kamera s senzorjem bližine in osvetlitvijo, kot tudi zaznavalo gibanja. Na levi strani je zibalnik na volumskem delu in na drugi strani ključa za izklop naprave. Spodnji konec je vmesnik mikro USB, na vrhu pa mini-jack 35 mm za slušalke.

  Oblikovne značilnosti

  Zadnja stena Fly FS502 je dobila visoko kakovostno plastiko s črtasto teksturo. Pokrov je odstranljiv, vendar se zelo tesno prilega v utore. Na območju trka ni bilo nobenih trkov. Pod njim je predal za baterije in mikro-vmesnike - z mini SIM karticami in oddelek za zunanje SD-pogone. V levem zadnjem delu Fly FS502Leča glavne kamere se nahaja, vendar malo pod LED bliskavico. Poleg tega je zadnji pokrov blagovne znamke in na dnu dekorativne dinamike rešetke. Kljub dejstvu, da je v gradnji primera uporabljena predvsem plastika, je vtis pripomočka izjemno pozitiven. Uporabniki v svojih odzivih opozarjajo na dobro izdelano teksturo na hrbtni strani, ki ne dovoljuje zdrsa naprave iz roke, in splošne kakovosti sklopov ne povzroča nobenih pritožb: brez prask, brez čipsa, brez luffa, to ni nič, kar je del proračuna.

  Ergonomija

  Zaslon Fly FS502 je 5-palčni zaslon, ki v veliki meri določa tehnične dimenzije pripomočka. Deways so standardne velikosti svojega razreda - 143 x 73 x 9 mm pri teži 144 gramov. Okvir zaslona okoli 4 mm širokega oboda ni posebej poudarjen, vendar je izjemen na dotik.
  Pet-palčne naprave se ne zdijo več nenavadne in se vedno bolj imenujejo "lopate", v primeru Fly FS502 pa je to še posebej pomembno. Naprava se udobno počuti v dlani zaradi zaokroženih obrazov in uporaba z eno roko je zelo priročna. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, čeprav ni povsem standardna razporeditev vmesnikov, jo lahko tako desničarji kot levičarji zlahka obvladajo. Prvi volumski premik je v točkovanju pod kazalcem, gumb za izklop pa je velik, drugi pa nasprotno. Poleg tega se kljub navigaciji na dotik okvir okoli zaslona ne zdi prevelik, zato je prostor za mizo večji kotdovolj

  Zaslon

  Pripomoček je prejel bolj ali manj inteligentno matriko IPS z overclockom 1280 x 720 pik. Gostota 293 pik na palec je dovolj za udobne HD ločljivosti, posamezne piksle pa niso vidne niti s skrbnim premislekom. Zahvaljujoč IPS tehnologiji so koti gledanja na dobri ravni. Enako lahko rečemo o barvah. Uporabniki v svojih ocenah opazijo majhen premik v hladni lestvici in pomanjkanje nastavitev barvne temperature, vendar je splošni vtis slike večinoma pozitiven. Svetlost zaslona je dovolj za delo na sončen dan, prilagodljiv pa omogoča hitro navigacijo v okolju. Slika izgleda naravno in prehodi iz ene game v drugo so nevidni in se izvajajo gladko.

  Uspešnost

  Deveji so opremljeni z dobrim naborom čipov. Delovanje temelji na procesorju Spreadtrum SC8830 na štirih jedrih (12 GHz). En gigabajt pomnilnika RAM je dovolj za večino nalog in igralnih aplikacij.
  Za shranjevanje je na voljo 8 GB vgrajenega pomnilnika, od katerega je uporabniku na voljo približno 5 GB, če pa to ni dovolj, ga lahko vedno razširite z zunanjimi SD-pogoni (do 32 GB). Vmesnik pametnega telefona deluje hitro in samozavestno, vsi elementi namizja pa se preklapljajo po potrebi in brez zamud. Ljubitelji storitve Google Chromium tudi ne bodo videli frize, zavor in drugih zaostankov, ki so jih navajeni v proračunskih modelih. Igralne aplikacije se zaženejo in tečejo brez težav, še posebej zaIgre "Heavy" bodo morale grafiko ponastaviti na povprečno ali minimalno raven. Video, glasba in druge vsebine se zlahka predvajajo brez zaostajanja.

  Offline delo

  Pripomoček je prejel izmenljivi napajalnik z zmogljivostjo 2.050 m. Za Android, se šteje za majhen obseg, vendar ne tako močne stvari vam omogoča, da trdo delati z napravo.
  Pri polni obremenitvi naprave s prilagodljivo svetlostjo, brskanjem po internetu in gledanjem videoposnetkov z visoko ločljivostjo je baterija trajala skoraj 8 ur. Za eno uro v "težkih" igralnih aplikacijah izhlapeva približno četrtina naboja, medtem ko se pri delu samo z videom baterija nahaja pri hitrosti 15% na uro. Uporabniki v svojih odzivih so mirno sprejeli trenutno življenjsko dobo baterije. So že navajeni na hitro praznjenje pripomočkov "Android", in model FS502 celo prekaša večina proračunskih naprav v avtonomiji.

  Če povzamemo

  , je Fly FS502 (cena približno 6000 rubljev) v mnogih pogledih prijeten pametni telefon. Ena od glavnih značilnosti, ki bi jo lahko bil proračunski pripomoček presenečen, je prisotnost platforme Lollipop (Android 5.1). Vključuje tudi zelo dober nabor čipov in odlične komunikacijske zmogljivosti za svoj segment. Naprava je videti trdna, lepa in ne imenuje poceni. Poleg tega je prisotnost visokokakovostne plastike in teksturirane zadnje platnice, ki preprečuje, da bi zdrsnila, pušča le pozitivne vtise za večino uporabnikov. Vcelotna naprava je uspela. Kljub majhnim slabostim se lahko priporoči vsakomur.

  Sorodne publikacije