Najdražji pametni telefon na svetu. Pregled elitnih pametnih telefonov

V današnjem tehnološkem svetu je lahko kazalec razkošja karkoli: ura, avto, velik televizor ali pametni telefon. Zanimivo je, da v luksuznem segmentu mobilnih pripomočkov prevladujejo ne samo "klicalniki", kot je bilo pred nekaj leti, temveč tudi kar se tiče strojne opreme z dobro funkcionalnostjo in zmogljivim naborom čipov.

Podobne naprave hitro pridobivajo na priljubljenosti in postanejo sestavni del poslovnih in premožnih uporabnikov. Poleg tega je za slednje poleg slikovne komponente aparata pomembna tudi njegova produktivnost, brez katere je to težko narediti v naši tehnološki družbi. Segment najdražjih pametnih telefonov ni raznolik, za razliko od premijskih modelov, toda kljub temu lahko izbirate. Tu se pojavljajo vseprisotni iphone in pripomočki na platformi Android, kot tudi naprave na "vetrovih".


Imate pregled elitnih pametnih telefonov, ki so vključevali najbolj elegantne modele eminentnih proizvajalcev. Vsi udeleženci na seznamu so se najprej odlikovali s svojimi cenovnimi kazalniki, nato pa z vsemi ostalimi. Takoj je treba pojasniti, da pregled ne bo upošteval običajnih pripomočkov blagovnih znamk "po ušesu", tj. Na primer, najdražji pametni telefoni Sony, LG ali NTS niso vredni niti tretjine cene naših najbolj skromnih anketirancev, in to ni dovolj 40-50 tisoč rubljev. Torej v prosti prodaji elitnih devasy neSrečali se boste le z naročili ali velikimi črnci. Nato pojdite naravnost na telefonsko uvrstitev. Ocena dragih pametnih telefonov:
 • Izdaja iPhone 4 Diamond Rose.
 • Kaviar "Ayfon X" in "Ayfon 8/8 PLUS".
 • Tonino "Lamborghini" Alpha-One.
 • Vertu Constellation.
 • Kaviar "Samsung Galaxy S8 /S8 +".
 • Huawei Mate 9 Porsche Design.
 • Gresso Regal.
 • Razmislite o vsakem modelu podrobneje.

  iPhone 4 Diamond Rose Edition

  Leta 2010 je bil po naročilu avstralskega Tonyja Sageja izdan najdražji pametni telefon na svetu - Diamond Rose Edition. Slavni zlatar Stewart Hughes mu je dal roko. Primer gadgeta je dobil obrobo 500 diamantov, zadnjo ploščo iz zlata in na gravuri logotipa jabolka vzel 53 diamantov.

  Funkcijski gumb na sprednji plošči je izdelan iz rožnatega diamanta 74 karatov, nato pa je bil zamenjan z 8-karatnim kamnom. Ta izključitev obstaja samo v dvojniku. Poleg tega je gadget prejel in ustrezen primer - škatla roza granita, ki tehta do 7 kg, z notranjostjo obrobe nubuk. Stane najdražji pametni telefon na svetu približno pol milijarde rubljev (8 milijonov dolarjev), tako da bo zbiranje za nakup trajalo dolgo časa.

  Caviar IPhone X in iPhone 8/8 PLUS

  Domače podjetje Caviar se ukvarja z izdajo elitnih sprememb mobilnih pripomočkov. Že pred napovedjo najnovejše različice iphone je objavila zbirko prejšnjih aplikacij za ekskluzivne različice. Deseti in osmi model "jabolčnega" podjetja sta opremljeni z razkošno stilistiko in različnimi oblikovalskimi rešitvami.
  Najdražji pametni telefoni v arzenalu znane blagovne znamke so več deset. Dobra polovica takih iPhonov je vgravirana z zlatom, safirji, diamanti, rubini ali različico, ki je lažja - srebro.

  Značilnosti pripomočka

  Obstajajo izključno izključne možnosti, kot je iPhone X Russia Volcano. Zadnji del najdražjega pametnega telefona je prekrit z vulkanskimi kamni z 999 gramov zlata, kar ustvarja vtis lava. Obstaja tudi zanimiva "zimska" ponudba - "Mink", kjer je hrbtna platnica prekrita z naravnim krznom iste živali, s katerim je okrašena sredi grba Ruske federacije. Na vprašanje, koliko pametnih telefonov iz blagovne znamke Caviar stanejo, je težko odgovoriti. Cene za najpreprostejše modele se začnejo z oznako 200 tisoč rubljev in končajo pri več milijonih.

  Tonino Lamborghini Alpha-One

  Pred približno tridesetimi leti je sin svetovno znanega avtomobila Ferruccio Lamborghini ustanovil svojo enoto s predpono Tonino. Prav tako je del koncerna Lamborghini, vendar nima nobene zveze s proizvodnjo strojev. Ukvarja se s proizvodnjo stiliziranih dodatkov za športne avtomobile in najdražjih pametnih telefonov.
  Pod imenom blagovne znamke je bilo izdanih več ur, oblačil, parfumov in mobilnih pripomočkov. Eden najuspešnejših naprav podjetja je model Alpha-One. Naprava združuje edinstven slog, kjer je na vsakem koraku prerez videza z avtomobili "Lamborghini", prav tako pa ima močan nabor čipov.

  Razlikovalne lastnosti devys

  Za kakovost pametnega telefona ne morete skrbeti: vsi elementi so popolnoma usklajeni in opremljeni drug z drugim, celoten vtis pripomočka pa samo vznemirja kri in prinaša paniko iz posesti takšnega ekskluzivnega. Devays je prejel 55-palčni zaslon na matrici visoke ločljivosti, sodoben Snapdragon procesor 820 4 GB RAM-a, zvočnike Dolby Atmos in 20-megapixel kamero. Glede na to, koliko stane pametni telefon, se spreminja tudi trim (in obratno). Pri vseh spremembah so uporabljeni enaki materiali kot pri modelih Lamborghini. Najdražje različice so opremljene z okrasnim usnjem, kevlarjevimi zlitinami in drugimi ne manj plemenitimi dodatki. Cene za pametne telefone "Lamborghini" se začnejo z oznako 150 tisoč rubljev in končajo 2 milijona.

  Model Constellation iz znane blagovne znamke "Vertu" lahko imenujemo najbolj napredne v tehničnem načrtu med drugimi rangiranimi člani. Devays ima prefinjen in izvrsten dizajn, izveden v najboljših tradicijah britanskega podjetja.
  Zmogljivost je skladna z zmogljivim Snapdragon 820 procesorjem in za vizualno komponento novega zaslona AMOLED z overclockom 2560 x 1460 slikovnih pik. Prav tako bodo lastniki uživali v najsodobnejšem senzorju prstnih odtisov in očarljivem zvoku pametnega telefona s sistemom High-Fay.

  Značilnosti modela

  Zaslon je varno zaščiten s safirnim kristalom, zato ni treba skrbeti za videz majhnih in celo velikih prask. Telo pripomočka je prekrito z najboljšo kožoKoluti, katerih barva lahko izberete iz ducata zanimivih odločitev. Takšna češnja na torti je rubinast kamen, ključ na strani telefona in vrata ekskluzivnih storitev. Cene za serijo Constellation se gibljejo od 200 tisoč rubljev. Stroški so odvisni predvsem od izbrane kože: "aligator" je najdražja, monotono delovanje klasičnega materiala pa bo bistveno cenejše.

  Caviar Samsung Galaxy S8 /S8 +

  Omenjena blagovna znamka Caviar je podpisala pogodbe za spremembo modela, ne le z družbo "jabolko", izkoriščajoč priložnost in južnokorejske pripomočke serije Galaxy. Sprva je poslovodstvo načrtovalo, da bo šesto serijo ZenFonea prevzelo podjetje Asus, vendar očitno nekaj ni raslo in nikoli ne bomo videli najdražjega pametnega telefona "Asus". "Samsung" je glavni tekmec Applea, zato to sodelovanje z domačim podjetjem za nakit daje ironične opombe.
  Spremenjena serija Galaxy ni bila tako velika kot osmi in deseti iPhone, samo 8 rešitev, ampak da bi videli, kako izbrati iz kaj. Tukaj, večinoma, je vse odvisno od vašega okusa na dragih kovinah in kamnih. Modeli so lahko prekriti s oniksom, titanom, ogljikom, srebrom, zlatom, nekaterimi eksotičnimi kamni ali celo kožo aligatorja.

  Razlikovalne značilnosti pametnega telefona

  Domača znamka nakita se odlikuje po svoji domoljubni naravi, tako da je v prodaji mogoče najti izključno ruske različice, ki so tu in tam raztresene simbolika /atribut. Mimogrede, eden od protagonistov proruske serije "Galaxy S8" iz kaviarja jeSteven Seagal, on je tudi ona in aktivno oglašuje na socialnih omrežjih. Blagovna znamka posebej za igralca je izdala edinstven model, dokončan s črnim žametom, ki je dopolnjen z ne manj lepim kovčkom, kjer so vsi dodatki za telefon. Kot je za stroške, potem smo že običajno začetni bar 200 tisoč rubljev, in potem je vse odvisno od vrste obdelave pripomočka.

  Huawei Mate 9 Porsche Design

  Model Mate 9 iz modela Porsche lahko imenujemo najdražji kitajski pametni telefon. Na prvi pogled se model malo razlikuje od protipostavke v premium segmentu. Ni dragih kamnov, zlata ali drugih plemenitih kovin. Glavna razlika med pripomočkom je oblikovanje.
  Prvič, imamo izključno območje primera, ki ga ni mogoče najti v drugih serijah Mate. Naslednja posebnost je logotip blagovne znamke nemške znamke "Porsche" na naslovnici pametnega telefona in črkovna oznaka serije na sprednji strani pripomočka. Vse ostalo je ostalo skoraj nespremenjeno od različice Pro: ohišje iz aluminija in stekla, kamere z dvojno enoto (Lecia) z matrikami 12 in 20 Mp, izdelane posebej za napravo HiSilicon Kirin 960 močan procesor 6 GB RAM-a in ukrivljen AMOLED- prikaz na ultra visoki (quad) ločljivosti. Očitno je edini kritični trenutek, ki se je spremenil v luksuzni različici - to je dvakratna količina notranjega pomnilnika - od 128 Gb do 256 Gb. Kar zadeva vrednost, taka ekskluzivnost na našem ozemlju ni naprodaj. Lahko ga naročite samo pri uradnih Porschejevih prodajalcih ali preko Huaweijevega sedeža. Cene za blagovno znamkomodel niha v razponu od 100 do 150 tisoč rubljev.

  Gresso Regal

  Še ena domača znamka nakita, ki se, tako kot Caviar, ukvarja z ureditvijo mobilne tehnologije in jo spreminja v ekskluzivne izdelke. Podjetje nima nič opraviti s sproščanjem in razvojem telefonov - le stilističnimi in oblikovalskimi spremembami tehnologije. Toda kaj izhaja iz roke umetnikov Gresso, lahko imenujemo prava umetniška dela.
  Eden najsvetlejših predstavnikov Androida, bratje, ki so prevzeli podjetje, so dobili povsem drugačen pogled, pa tudi novo trgovsko ime - Regal. Po temeljiti obdelavi pripomoček ni podoben svojemu osnovnemu modelu Luminor FHD (IQ453) podjetja Flay. Z izjemno napravo (po standardih našega članka) je izšel pravi labod, kot v dobro znani pravljici. Omejen pametni telefon ima tanko ohišje iz titanove zlitine, ki ga po želji lahko dodatno opremite z zlatimi ali srebrnimi vložki. Vsi stroji so bili zbrani in ročno izdelani na tovarni nakita, prvotna številka naprave pa je bila vgravirana na telesu, kar še enkrat potrjuje ekskluzivnost telefona. Vodilni flush od Flay ni bil spremenjen: 5-palčni matrični zaslon visoke ločljivosti (Full HD), sorazmerno zmogljiv procesor Mediatek serije MT6589 z 2 GB RAM-a in 13-megapixel kamera. Cena za serijo Regal je primerna: najpreprostejši model brez vložkov bo stala približno 100 tisoč rubljev. Če dodate zlato in drugo razkošje, se bo strošek povečal za faktor. Pripomoček se aktivno promoviraGresso in privabili ne le znane domače zvezde šovnega gospodarstva, ampak tudi svetovne voditelje.

  Sorodne publikacije