Načini ustvarjanja kože za "Minecraft"

Kot veste, Minecraft v računalniški igri skoraj vse spremeni. Poleg dejstva, da igra daje uporabniku popolno svobodo domišljije, lahko prilagodite videz standardnih znakov. Oglejmo si nekaj različic ustvarjanja kože za "Minecraft".

Program MCSkin 3D

Ta pripomoček je eden izmed najbolj priljubljenih za tovrstne akcije. Z njim lahko ustvarite vsak videz za vaš lik. Kljub dejstvu, da je programska oprema popolnoma brezplačna in priročna, ima ena pomembna pomanjkljivost za mnoge: ni mogoče izdelati podrobnega modela junaka. Ta pomanjkljivost izvira iz nerodne krtače. V drugem pa vam je na voljo širok arzenal orodij:


 • delo s paleto in gradientom;
 • nalaganje in urejanje preoblek iz map na trdem disku;
 • ogled 3D motorja;
 • dodatna orodja za delo z obsežnimi podatki;
 • orodja za risanje.
 • Po izdelavi preoblek za Minecraft skozi MCSkin 3D, morate le kopirati končne datoteke v katalog iger in zamenjati trenutni model znaka.

  SkinEdit

  Manj primerna možnost kot prejšnja. Ni ruskega jezika in široke funkcionalnosti za urejanje, zato je program primeren samo za prilagajanje ali ustvarjanje enostavnih preoblek. Plus programske opreme je prikaz kože v sweep, podpis vsakega modela podrobnosti, izbira ozadij.

  Spletni uredniki

  Poleg celovitih aplikacij za odiranje"Minecraft", lahko uporabite najhitrejšo metodo - je urednik na spletnem mestu. Ni veliko orodij za risanje in urejanje, vendar vam ni treba namestiti ločenega pripomočka. Ena od teh storitev vam omogoča, da ustvarite kože od začetka in prenesete pripravljene za nadaljnje urejanje. Možno je spremeniti dve plasti, prilagoditi barvo, risati po pikslih, zavrteti 3D model, uporabiti pipete, zoom.

  Sorodne publikacije