Aplikacija za pridobivanje Root-pravic na Androidu: seznam vrhunskih razvijalcev, funkcij in pregledov uporabnikov

Korenske pravice v "Android" so pravice superuporabnika, ki vam omogočajo, da popolnoma upravljate platformo brez kakršnih koli omejitev. Lastnik tega dostopa ima popoln nadzor nad sistemskimi datotekami pripomočka za mobilne naprave. Tukaj imamo analogni način razvijalca za reševanje resnih težav, ne da bi pri tem izgubili funkcionalnost platforme. Mnogim, še posebej neizkušenim uporabnikom se pogosto zastavlja vprašanje: "Kako pridobiti Root-pravice na Androidu in kakšne korake je treba sprejeti?" Obstaja veliko scenarijev za pridobivanje in uporabo takšnega dostopa, in ne vsi so v interesu vaše mobilne naprave, še posebej, če Ne razumite v celoti, kaj počnete in zakaj ga potrebujete.


Za Android so na voljo posebni programi za pridobitev Root-Rights. V obsežnih prostorih interneta jih je veliko, novinci pa so zmanjkali oči, napredni uporabniki pa so se že dolgo opredelili za seznam najpametnejših programov. Prvemu bomo pomagali, če bomo izrabili izkušnje iz uporabe in povratne informacije. Predstavljamo vam seznam najboljših aplikacij za pridobitev Root pravic. Oglejmo si značilnosti, funkcije programov in spoznajte, kaj uporabniki mislijo o njih.

Vrste upravniških pravic

Preden se premaknemo na seznam aplikacij za pridobitev Root-pravic, bomo razumeli, za kaj gre. Skoraj vsa programska oprema takšnega načrta se lahko razdeli po načelu delovanja v tri vrste: polno, lupino in začasno.

Full Root

Programska oprema z oznako Full Root je aplikacija za redno pridobivanje Root-Rights na Androidu. Tukaj imate popoln dostop do vsega in vsega, kar je v vašem mobilnem pripomočku. Za odstranitev teh pravic bodo potrebna dodatna in dosledna dejanja.


Shell Root

Shell Root aplikacije so tudi aplikacije za pridobitev Root pravic na Androidu, vendar v tem primeru ne boste imeli dostopa do sistemskih datotek in sistemske mape v vključno z Odstranjevanje teh pravic je veliko preprostejše kot polno usmerjanje, vendar obstajajo nekatere posebne nianse.

Začasna korenina

Programska oprema za začasno korensko raven je začasna rešitev, ko morate Root-Rights za aplikacijo Android začeti za kratek čas. Po ponovnem zagonu mobilne naprave se izgubi skrbniški dostop, zato ga ni mogoče odstraniti.

Vrhunski programi

Oglejmo si posebne programe takšnega načrta. Takoj je treba opozoriti, da je upravljanje pravic skrbnika skladno z drugimi programi, in ta programska oprema jim omogoča le sprejem ali, nasprotno, odstranitev. Svetli primeri rutinske programske opreme za upravljanje naprav so SuperSu ali SuperUser.
Vrhunske aplikacije za pridobitev Root-pravic za Android:
 • KingRoot.
 • FramaRoot.
 • 360Root.
 • 18.
 • Poveljnik korenin.
 • Vsak izdelek bomo podrobneje analizirali.

  KingRoot

  To je ena izmed najbolj priljubljenih aplikacij za pridobivanje Root-pravic na Androidu. Skoraj vse ocene o tem programu so pozitivne. Uporabniki ugotavljajo, da je programska oprema ne le preprosta za upravljanje, temveč tudi maksimalno učinkovita. Razvijalec je isti studio, ki še vedno obstajaohranja posodobljen in redno posodablja vaš projekt.
  Programska oprema bo pripomogla ne le k aplikaciji Root-Right na Android-u, temveč bo tudi popolnoma "pokrila" platformo s svojo kodo in odprla dostop do vseh sistemskih datotek in podatkov. Poleg tega, sodeč po istih pregledih, to počne pravilno in neboleče za OS. Aplikacija Android root-right je združljiva z večino vdelanih in mobilnih pripomočkov. Razvijalec ponuja seznam podprtih naprav in platform, ki vključuje približno 10 tisoč naprav in več kot 40 tisoč različic operacijskega sistema.
  Vmesnik programa je zelo preprost. Če želite pridobiti skrbniške pravice, je dovolj, da zaženete program, izberete vrsto usmerjanja in kliknete gumb Poskusite s korenom. Postopek traja približno pet minut, hitrost postopka pa je odvisna od zmogljivosti naprave. Brisanje programa tudi ne povzroča resnih težav. Če želite odstraniti skrbniške pravice, jih preprosto onemogočite v samem programu, tako da izberete ustrezno postavko, in po ponovnem zagonu naprave odstranite programsko opremo na običajen način prek upravitelja programa.

  Framaroot

  Še en priročen in zelo priljubljen program za pridobivanje korenskih pravic. Programska oprema je tudi zelo priljubljena in ima veliko pozitivnih povratnih informacij od uporabnikov. Razvijalec je aktivni član skupnosti razvijalcev za mobilne naprave XDA Developers pod vzdevkom alephzain.
  Aplikacija omogoča dostop do skrbniških pravic, kot sta Full in Shell (izbrana v nastavitvah). Če želite aktivirati Root, morate zagnati izvedljivo datoteko s končnico APKneposredno iz mobilne naprave in se strinjate z opozorilom o možnih posledicah škode na ploščadi. Program, tako kot prejšnja programska oprema, ima velik seznam združljivih pripomočkov in vdelane programske opreme. Vmesnik programa je preprost in intuitiven. Ko ste zagnali, morate izbrati pravice, ki jih želite dobiti: bodisi polne bodisi obrezane, nato pa kliknite gumb Naprej. Naprava se mora nato znova zagnati. Čas postopka je odvisen od učinkovitosti mobilne naprave. Odstranitev programa je podobna načinu KingRoot: najprej onemogočimo skrbniške pravice v aplikaciji, ponovno naložimo napravo in odstranimo FramaRoot iz upravljalnika. Ocene o programu in njegovi učinkovitosti so večinoma pozitivne. Uporabniki so imeli preprost in intuitiven vmesnik, kakor tudi hitro in brez težav sprejem administratorskih pravic dobesedno nekaj klikov.

  360-Root

  Ta program privablja uporabnike ne samo z učinkovitim delom, ampak tudi s svojo preprostostjo. Da bi omogočili skrbniške pravice, je dovolj, da kliknete na samo en gumb in imate na voljo popoln dostop do sistemskih datotek platforme Android. Razvijalec je v svojih krogih znan po Qihoo 360.

  Aplikacija podpira približno 10.000 mobilnih naprav: Sony, Lenovo, Samsung, Flay, Xiaomi in druge blagovne znamke. Z vdelano programsko opremo tudi ni težav. Razvijalec beleži svoj izdelek in pravočasno izdaja posodobitve. Vmesnik programa je čim bolj preprost in razumljivcelo začetnik. Če želite pridobiti skrbniške pravice, je dovolj, da zaženete program, potem pa samodejno določi model vaše mobilne naprave, različico vdelane programske opreme platforme in ponuja najboljši način za rutinsko - polno ali okrnjeno (Full /Shell). Morate samo klikniti na gumb "Root" in program se bo začel postopek pridobivanja pravic. Po zaključku postopka se bo telefon znova zagnal in imeli boste dostop do sistema. Če želite odstraniti izdelek in njegovo kodo, morate najprej izklopiti korenske pravice iz samega programa in ga nato odstraniti iz upravljalnika aplikacij na običajen način. Uporabniki, glede na ocene, so zadovoljni z delom programske opreme. Veliko število podprtih gadgetov in modelov vdelane programske opreme lahko imenujemo univerzalni izdelek, vendar preprosto, hitro in kar je najpomembnejše - pravilen sprejem skrbniških pravic - učinkovito orodje.

  TowelRoot

  Program vam omogoča hitro in neboleče pridobivanje skrbniških pravic za vašo napravo. Aplikacijo je razvil znani heker z vzdevkom Geohot, ki je lahko najprej razbil operacijski sistem iOS, kot tudi predpono Sony PlayStation 3.
  Program je zasnovan predvsem za take močne matice podjetja Samsung, kot so Galaxy S5 in S4 Nexus-5 in Nout-3. Lastniki teh naprav se pogosto soočajo s težavami upravnega administratorja. Če prejšnje rešitve ne pomagajo, potem je vredno poskusiti na TowelRoot. Sodeč po povratnih informacijah, je veliko pomagalo temu programu. Druge naprave se lahko tudi preusmerijo, vendar lokalni seznam podprtih pripomočkov nitako pomembne kot druge bolj univerzalne rešitve. Vmesnik programa je preprost in razumljiv. Poleg tega imajo najnovejše različice lokalizacijo v ukrajinskem jeziku, ki zelo poenostavi delo z izdelkom. Ko namestite program in ga zaženete, se prikaže okno, kjer bo določen model mobilne naprave in različica vdelane programske opreme. Ko kliknete na tipko "Make it ra1n", se začne postopek usmerjanja. Hitrost pridobivanja skrbniških pravic je odvisna od moči naprave. Ko drsnik pogovornega okna doseže 100% oznako, se bo pripomoček ponovno zagnal, v enem od vogalov se bo pojavila ikona Root (onemogočite jo lahko v nastavitvah programa). Odstranitev programa je prav tako preprosta: onemogočimo pravice v sami aplikaciji in po ponovnem zagonu naprave programsko opremo odstranimo iz upravitelja.

  Root Master

  To je univerzalna rešitev iz skupine razvijalcev iz zgornjih razvijalcev XDA. Aplikacija vam omogoča, da čim prej pridobite skrbniške pravice za naprave, ki uporabljajo platformo Android. Program lahko deluje iz mobilnega pripomočka in osebnega računalnika prek povezave USB.
  Aplikacija podpira več kot 10 tisoč modelov pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Na seznamu lahko vidite priljubljene naprave Sony, Lenovo, Huawei, Xiaomi, LG in celo problematično »Samsung«. Zadnje, čeprav in v zelo omejeni količini, vendar pa so nekateri modeli podprti. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, je upravljanje programa enostavno. Samo ga zaženite, izberite med razpoložljivimi možnostmi in kliknite naGumb »Start«. Če lahko aplikacija zazna vašo napravo in različico vdelane programske opreme, potem ne bi smelo biti težav pri pridobivanju skrbniških pravic. V nasprotnem primeru so možnosti usmerjanja omejene in niso vedno izvedljive. Vendar uporabniki opozarjajo, da se to dogaja v izjemno redkih primerih in praviloma na »Samsungu«. Postopek za pridobitev root-pravic je dovolj hiter in po ponovnem zagonu naprave vas bo program obvestil, da je postopek potekel po potrebi, vi pa ste super-administrator. Ali pa bodo dali dnevnike neuspehov, če sploh. Edina stvar, ki jo uporabniki v svojih pregledih pritožujejo, je postopek odstranjevanja te programske opreme. Koreninski učitelj se dobro ukorenini v sistem, in znebi ga na običajen način je zelo problematično. Izbrisati morate povezane programe (za katere so bile pridobljene korenske pravice), nato onemogočiti skrbniške pravice v nastavitvah, ponovno zagnati večkrat in šele nato bo aplikacija postala na voljo za odstranitev v upravljalniku aplikacij.

  Sorodne publikacije