ASUS 7 Fonepad Tablet: pregledi, opisi, specifikacije in ocene

Zanimivo je videti, kako vedno več naprav komunicira z Intelom. Poleg tega ti tandemi pogosto povzročijo kakovostne proračunske naprave. Vzemite na primer tableto ASUS Fonepad 7, ki je hitro postala zelo priljubljena. Sedem-palčna tableta, ki je postala telefon s krajšim delovnim časom, je osvojila mnoge. Kako mu je uspelo? Kaj je v njem dobro in kakšen vpliv ima gospodarski pristop podjetja "Asus"?

Privlačen izgled

Vizualno je ASUS 7 Fonepad klasična pravokotna ploščata ploščica s poševnimi vogali. Na dnu ohišja je plastika. Zadnji pokrov je sijajen in je na voljo v dveh barvah - belem in črnem. Poleg tega se zdi, da je telo napolnjeno z majhnimi iskrami s krožno teksturo. Izgleda impresivno. Senzorski del naprave je zaščiten s posebnim steklom. Na njem lahko najdete oči prednje kamere, standardne bližinske in svetlobne senzorje. Nekateri ne marajo precej široke "brade", toda v primerjavi z drugimi modeli s podobnimi lastnostmi je vse v redu.

Sprednjo in zadnjo stran tablete delita valovita temno siva palica. Mimogrede, iz tega materiala je izdelana tudi mreža zvočnikov, izrezana v čelno površino. Izgledajo zelo elegantno in kažejo, da je zvok, ki prihaja, več kot dober.
Reža za sim kartico je elegantno nameščena na levi strani in je prekrita s škrbinami, desno pa je standard za volumen, gumb za vklop,to je ključavnica in reža je pod spominsko kartico. Mimogrede, slednje ni zajeto v nič. Na vrhu najdete priključek pod standardnimi slušalkami, od spodaj pa pod polnilnikom in mikrofonom. Če se vrnete na zadnji pokrov, potem poleg barvanja lepo in klasično obliko - objektiv glavne kamere v srebrni okvir in malo nižje - lep logo. Nič odveč. Vse ASUS Fonepad 7 tablete so monolitne in elegantne. Nič ne prihaja, ne škripi in ne škripi.

Paket

Paket vključuje tudi sam tablet in vključuje:
 • standardni kabel USB.
 • Adapter polnilnika.
 • Zelo kratko navodilo.
 • Garancijska kartica.
 • Sponka za odpiranje pladnja za mikro-sedem.
 • Elegantno stojalo.
 • Vse je pakirano precej kakovostno. O kompletu in njegovi embalaži ni pritožb. Mimogrede, kot za stojalo pod tablico, je pogosto dodeljena v trgovinah, tako da mora biti pri nakupu pripravljen ponovno pridobiti tisto, kar velja za proizvajalca. Vendar to velja izključno za razširjeno različico tabličnega računalnika, in sicer za ME175CG.

  Dimenzije in zaslon

  Kot smo že omenili, je ASUS 7 Fonepad sedem-palčni tablet s širino skoraj 197 milimetrov, višino 120 mm in debelino 105 mm. Pri vsem tem težka tableta verjetno ne bo dosegla oznake 328 gramov.

  IPS matrica na tableti. Vidni koti so prijetni tako horizontalni kot vertikalni. Res je, da svetloba še vedno ni dovolj pri delu z napravo pod neposredno sončno svetlobo. Ločljivost zaslona - 800 x 1280 slikovnih pik. Senzor je zelo odziven in se lahko odzove na 10 dotikov hkrati.In ti dotiki so lahko zelo preprosti. Res je, da obstaja tudi pomanjkljivost - se popolnoma prilega prstom. Težko jih je odstraniti, kar nekoliko oteži.

  Iron

  Na plošči ASUS 7 Fonepad - dual-core Intel Z2560 s frekvenco 16 gigahertz. Toda za hardcore tableta ni slabša od quad-core naprav s procesorji ARM. To postane očitno pri ogledu visokokakovostnih videov ali v igrah z visoko porabo virov.
  Vgrajeni pomnilnik ASUS Fonepad 7 8GB, čeprav obstajajo spremembe 16 in 32 gigabajtov, vendar se cena zelo razlikuje. Prednost tega modela je podpora za pomnilniške kartice do 32 gigabajtov. Operativni spomin, vendar le 1 GB, kar ni dovolj za sodobno osebo. Vendar to ni slab kazalec. V arzenalu ASUS 7 Fonepad brezžični moduli Wi-Fi in bluetooth delujejo brez težav in brez pritožb. Zahvaljujoč sistemu GLONASS lahko tableto uporabljate kot navigator. Prav tako je djijatal medijskega strežnika. Na voljo je USB OTG podpora, ki vam omogoča delo z USB ključem preko posebne žice. Kljub temu, da se za vsako od sprememb ASUS Fonepad 7 cena spreminja, je splošno načelo njihovega dela približno enako. Razlika je, kot če bi bila pri načrtovanju in, kot je omenjeno zgoraj, v količini notranjega pomnilnika. Poleg tega ima vsak model različne procesorje z različno hitrostjo in različnim številom kartic SIM.

  Baterija

  Baterija ASUS Fonepad 7 3950 mAh. Popolno polnjenje baterije je več kot dovolj za neprekinjeno gledanje kina v najboljšem primeru s polno svetlostjo in glasnostjo skoraj 7 ur. Za napravoTakšen razred je dober kazalnik. Naprava ima vgrajeno aplikacijo, ki pomaga ohranjati življenjsko dobo baterije dlje časa. To bistveno zmanjša svetlost in onemogoči nekatere funkcije in aplikacije v ozadju. Mimogrede, ko je aktiviran način porabe baterije, se polnjenje opravi trikrat hitreje kot običajno.

  Zvok

  ASUS Fonepad 7 je lepa funkcija zvoka. To sta dva zvočnika, glasnost je dovolj za gledanje video posnetkov ali poslušanje glasbe v precej glasnih pogojih. Čeprav je za takšna mesta najbolje uporabiti slušalke, pod katerimi ima tablični računalnik standardni priključek.
  Zahvaljujoč lokaciji zvočnika se ustvari prostorski zvok. To "teče" neposredno v obraz uporabnika. Poleg tega zvočnikov popolnoma ne zapre s prsti.

  Kamere

  Na žalost fotoaparati ASUS Fonepad 7 niso tako dobri kot zvok. Sprednja kamera je primerna samo za video komunikacijo. Njegova ločljivost je le 12 megapikslov. Glavna kamera je boljša - 5 milijonov slikovnih pik. Mimogrede, razvijalci trdijo, da je sposoben snemati video kot FULL HD. Ima samodejno ostrenje, vendar je njegova kakovost močno pretirana. Seveda, vse je mogoče "izvleči" s številnimi parametri, toda najbolj ostri okvirji - naključni - kakovost bo mehka.

  Pametni telefon?

  Zaslužil si je največje število pregledov ASUS Fonepad 7, saj so ustvarjalci to enoto postavili ne kot tablični računalnik, temveč kot odličen pametni telefon. Tukaj je nekaj, o čemer razmišljamo. Če označimo, kako je tableta v roki, je vredno omeniti, da bo njena zasnova primerna tudiza majhno dlan. Njegove zaobljene stranice ležijo gladko v dlani. Zavrtite glasnost in zaklenite zaslon tam, v ugodnem prostoru. Ergonomija je brezhibna. Kaj je nerodno je, da je nemogoče klicati sporočila in izvajati druga dejanja na zaslonu z isto roko, v kateri je naprava - prevelika diagonala.
  Tudi pred prednostmi te naprave, tako kot pametni telefon, lahko varno pripišete senzor bližine, ki deluje pravilno, in ne pomagate slepim osebam, ki ga uporabljajo. Zaslon se izklopi in vklopi precej gladko. V nastavitvah lahko najdete ločenega naročnika za klice. Ima vse, kar potrebujete za udobno uporabo te naprave kot "narečje". Edina stvar, ki zmede - dimenzije. Vseeno je bolj praktično govoriti na slušalkah, ne na tabličnem računalniku, kot če bi bil znan telefon. Koristi dveh od treh različic ASUS Fonepad 7, ki se začne pri $ 100, prihaja s precej dobro slušalko.

  Sistem

  ASUS Fonepad 7 3G deluje na sistemu Android 5.0 z nekaj lepimi bonusi Asusa. Ti bonusi se lahko štejejo za precej prijeten in intuitiven hladilnik, programe za čiščenje tablet iz ostankov programov in drugega sistema. "Sistem je dobro optimiziran, kar vam omogoča, da prihranite življenjsko dobo baterije, medtem ko med delom ne izgubljate hitrosti. Optimizacija vmesnika omogoča nemoteno delovanje brez upoštevanja skromnih parametrov. Dve aplikaciji sta odprti na enem zaslonu naenkrat in je obiskanaAsus kartica.

  Način branja

  Nedavno so ljudje, ki s sodobno tehnologijo še naprej kupujejo elektronske knjige, vedno bolj vidni. Razlog za to je zelo mehka osvetlitev takih naprav. Takšno poudarjanje na tablicah je bilo fizično nemogoče. Bilo je Kaj se je spremenilo? Zahvaljujoč uvedbi posebnega sistema branja v ASUS Fonepad 7. Ocene o tem so pozitivne. Bistvo pa je, da so razvijalci ugotovili naslednje: tak učinek, ki ga dosežejo e-knjige o učinkih na oči, je mogoče doseči v barvah. Tako, ko uporabnik vklopi način branja, se vrsta tablice spremeni v vrsto svetlobe in njeni barvi. Oči se ne utrudijo tako hitro, kot pri delu z običajnimi tabletami.

  Koristi

  Če govorimo o tem, kaj je lahko jasna prednost, potem je treba najprej omeniti ergonomijo. Kaj je odličen pripomoček v roki, upravičuje njegov naslov naprave, ki združuje funkcije tabličnega računalnika in pametnega telefona. Druga pozitivna točka se lahko šteje za uspešnost. Tako hitra in kakovostna obdelava podatkov se ne more pohvaliti niti s štirimi quad-core napravami. ASUS Fonepad 7 pokrovi niso tako dragi, saj so vsestranski. Še posebej zadovoljen z odločitvijo razvijalcev, da položijo ključe na vse modele na eni strani - to je lep bonus za ljubitelje naprav iz "Asusa". Ločeno pa je vredno poudariti zvok, ki se razlikuje od tablet - glasen, precej zvonjenje in brez hrupa. Na največjem volumnu ni hripavosti. In če se minimum ne zdi posebenvakuumski zvok

  Slabosti

  Najprej je treba razumeti, da razlikovanje med pametnim telefonom in tablico ni za nič. Oseba, ki govori na tabličnem računalniku, povzroči ironičen nasmeh mimoidočim. Ni zelo estetsko. Poleg tega, kdorkoli bi rekel karkoli, kamere v vseh tabletah te serije - žlico katrana v sodu medu. Ta del tablete nekoliko frustrira. Telo, čeprav je elegantno, povzroča motnje v označevanju. Ista zgodba z zaslonom. Uporabniki se pritožujejo, da je tudi na pokrovčku tableta umazana. To je neprijetno. Škoda je, da tisti, ki so razvili pripomoček, tega vidika niso upoštevali. Ločena omemba je notranji pomnilnik. Večina je zasedena s sistemom. Kot rezultat, shranjevanje osebnih podatkov ostaja zelo malo prostora, in pridobitev pomnilniške kartice postane neizogibna.

  Sklepi

  Ne glede na presenečenje, je ASUS Fonepad 7 proračunska različica tablet, prisotnost sedem kartic, zaradi česar je še bolj podoben pametnemu telefonu. V pripomočku ni kritičnih pomanjkljivosti. In glede na to, da naprave takega načrta na našem trgu niso toliko, je to ena najboljših možnosti za najbolj ugodno ceno. Pri izbiri, je treba opozoriti, da takšen pametni telefon ne bo mogel enostavno dati v žep, zaradi svoje ugledne velikosti. Zato je takoj vredno razmisliti o nakupu kovčka ali vrečke, ki bi jo lahko uporabili za ta namen. Pomembno je, da zaslon kakovostno ščitijo, saj je eden od najdražjih delov tega pripomočka. Če se poškoduje, bo dovolj drago, da ga bo mogoče obnoviti. V drugem pametnem telefonu se je izkazalo, da je zelo srečen in vsestranski. OkPrimerna je za poslovneže, ki veliko časa preživijo v avtomobilu. Za komunikacijo je najbolje uporabiti brezžične slušalke. Če je nameščen pametni telefon, bo dober navigator dobil kakovost sprejemanja satelitov.

  Sorodne publikacije