Kako izbrisati stran v Kate Mobile: je to mogoče?

Mobilnostne različice in programi socialnega mreženja so obšli zaradi priljubljenosti polnopravnih spletnih mest. To je bolj priročno za ljudi, da uporabite "VKontakte" iz telefona, namesto da vklopite računalnik. Tudi distribuirajo tretje stranke, ki ponujajo funkcije, ki niso v uradni aplikaciji. Iz članka boste izvedeli, da lahko stran v Kate Mobile izbrišete.

Ali obstaja taka funkcija?

Po eni strani neuradne mobilne aplikacije uporabnikom ponujajo napredne funkcionalnosti - "nevidnost" in podobne možnosti. Toda na neki točki so uradne storitve in programi veliko boljši. Na primer, preprosto ni mogoče izbrisati strani prek Kate Mobile - ustvarjalci programa niso nudili take funkcije. Na žalost, če ste uporabnik tega, potem boste morali iti na uradno stran v celoti ali v mobilni obliki.


Možno je, da so ustvarjalci Kate Mobile preprosto prepovedali izvajanje te funkcionalnosti v svojem razvoju. Če še vedno želite izbrisati svoj profil, lahko uporabite navodila.

Navodila za odstranitev

Če želite začeti, morate iti na uradno spletno mesto za družabno mreženje in obiskati stran za nastavitev strani. Na kartici Splošno poiščite spodnjo vrstico. S klikom na povezavo »Izbriši stran« boste preusmerjeni v okno za izbiro razloga. Tu lahko določite enega od standardnih razlogov ali izberete zadnjo postavko in nato napišete lastno besedilo. Prav tako lahko uporabnik na tej strani ustvari objavo s tem besedilom.Že nekaj časa lahko nadaljujete z dostopom do računa. Točen datum bo naveden ob blokiranju. Če profila ne obnovite, bo trajno izginil iz socialne mreže. Ko izbrišete, ne boste izginili iz prijatelja prijatelja. Ker odstranitev strani v Kate Mobile ne bo delovala, uporabite zgoraj opisano metodo.

Sorodne publikacije