Resnične ocene za trg za izposojo električne energije (PRM)

Številni uporabniki, ki želijo na spletu dodatno zaslužiti, so se pred kratkim zanimali za povratne informacije o storitvi Power Rental Market (PRM). Ustvaril ga je nekdo Dmytro Belov - oseba, ki obljublja ljudem, da bodo lahko z najemanjem svojih računalnikov in prenosnih računalnikov ustvarjali dobiček. Toda, ali je ta vrsta dohodka resnična ali je še en jastog?

Kaj je bistvo projekta za trg oseb z omejeno mobilnostjo?

Če prevedete ime te storitve v ruski jezik, se izkaže "Trg zmogljivosti najema". Ustvarjalec projekta trdi, da obstaja veliko ljudi, ki jim ni treba uporabljati oddaljenih strežnikov in so pripravljeni plačati zanje. Storitev Power Rental Market je virtualni posrednik med tistimi, ki iščejo dodatno moč, in tistimi, ki želijo zaslužiti.


Glavna stran te strani vsebuje informacije o tem, koliko denarja dobi drugim članom sistema. Novi uporabniki lahko tudi začnejo zaslužiti brez ovir. Preverite računalnik. Po opravljenem testu, sodeč po pregledih Power Rental Market (PRM), vsi, ki so se počutili njihov računalnik, kot rezultat, prejeli enak znesek dobička - 23550 rubljev.

Zakaj je zaslužek s storitvami oseb z omejeno mobilnostjo nemogoče?

Če bi lahko vsak lastnik prenosnega računalnika ali naprave, s katere lahko odideš na internet, v nekaj minutah ustvaril več deset tisoč na tej strani, potem bi kmalu vsi, ki so vedeli za njega, postali milijonarji.
Pravzaprav, če preberete dobesedno vse povratne informacije o storitvi Power Market Market, postane jasno, daNihče, razen ustvarjalcev tega projekta, ni uspel zaslužiti niti peni. Nasprotno, nasprotno, veliko uporabnikov, ki so naleteli na ta vir in verjeli, da pišejo, so izgubili denar!


Kako ustvarjalec oseb z omejeno mobilnostjo lovi ljudi?

Ni dovolj, da preizkusite računalnik, da bi dobili "zaslužen" 23550 rubljev. Ta neverjetna količina denarja je le vaba, pitje, ki so uporabniki pripravljeni dati svoj zadnji denar, da bi hitro dobili dragocene tisoče in se bogati.
Toda za ustvarjanje rubljev, prenesenih na pravi račun uporabnika, morate najprej opraviti nekaj formalnosti:
 • ustvariti plačni račun, plačati le 295 rubljev;
 • aktivira zaščitni modul in prenese še 233 rubljev v ravnotežje;
 • Določite osebo (postopek bo stala 302 rubljev.);
 • priložiti uporabniško kartico na račun sedanje plače za 1129 rubljev;
 • plačajo pristojbino za trg za izposojo električne energije - le 942 rubljev;
 • in končno - za nadomestilo stroškov ročnega prenosa denarja v višini 580 rubljev.
 • Tudi če so vsi ti koraki zaključeni, se nič ne bo zgodilo. To je le dobro uveljavljena shema prevare, zahvaljujoč kateri tisti, ki je uvedel Dmitry Belov, uspelo zaslužiti veliko več kot 23.550 rubljev (sodeč po tem, koliko PRM Power Rental Market preglede z negativno).

  Kaj storiti, če ste že bili odpuščeni?

  Verjetno je, da so številni bralci člankov ljudje, ki so utrpeli škodo zaradi razveze "Tržnica Rantal". Verjetno si taki uporabniki zelo želijo vrniti svoj denar in najti pankrt, ki je njihova iluzijavarčevanje z njimi.
  Dmitry Belov ni človek, ki ga je treba kriviti za ta dogodek. Vdolbinica je občasno uporabila fotografije in fotografije iz interneta. WHOIS (Informacije o lastniku domene) na strani PRM ponuja tudi izmišljene podatke. Izkazalo se je, da je kriv za vse. Če se želite predati nekomu na sodišču, morate najprej najti vsaj nekakšno IP kljuko, pravo ime, podatke o potnem listu in naslov prebivališča. Toda če izhajamo iz tistega, kar je v pregledih zapisano o trgu za izposojo moči, ljudje ne poznajo teh informacij, kar pomeni, da so nemočni. Edina stvar, ki jo je mogoče storiti za ustavitev goljufivega najema, je blokiranje mesta. To je že storjeno! Če poskusite vnesti prevara vir, ne boste dobili ničesar - registrar je izbrisal projekt.

  Katero lekcijo lahko potegnemo iz zgodbe o trgu za izposojo električne energije?

  Ljudje, ki se soočajo s podobnimi lokacijami in imajo negativne izkušnje z delom z njimi, postanejo inteligentnejši in ne verjamejo v vse, kar je napisano na forumih in spletnih publikacijah. Če vam nekdo obljublja, da boste v zelo kratkem času brez težav zaslužili ogromno vsoto denarja, je v večini primerov ločitev! Če bi nekdo resnično želel pomagati ljudem ustvarjati dobiček, ta oseba ne bi zahtevala nobenega predplačila, kajti zakaj ga potrebujejo, če lahko del dobička odštejete in tako plačate vse obstoječe stroške? Izkazalo se je, da, če vam je na voljo zaslužek, vendar vas prosi za denar naprej, potem je to še en lohotron! PRM je prenehala varati ljudi, ker so uporabniki govorili o tem projektustrani tretjih oseb. Obstaja množica resničnih pregledov, ki zanikajo celovitost zadevnega vira. Zato, če nenadoma spoznate naslednji portal, ponuja neverjeten denar za preproste akcije, najprej je vredno preveriti preko iskalnikov, ni komentarjev. V skrajnem primeru lahko vprašate o takih spletnih straneh v tematskih forumih! Pametni uporabniki se hitro zavedajo, da je to prevara ali ne. Kar zadeva prodajo in zakup računalniških zmogljivosti, je to 100% goljufov, tudi če ne gre za PRM, ampak za spletno stran z drugačnim imenom!

  Sorodne publikacije