Fenris, Dragon Age 2: opis, značaj in značaj znaka

Veliko RPG navdušencev pozna takšno igro, kot je Dragon Age 2. Vključuje boj s sovražniki, da ostane živ pod pogoji Mora. To nam bo pomagalo pri satelitih, ki jih lahko najdemo med igro. Zelo zanimivo je, da lahko z njimi ustvarjate prijatelje, prepire ali gradite romantične odnose. Eden od satelitov je lahko Elf Phanris. V Dragon Age 2 ga predstavlja močan bojevnik z dvoročnim orožjem. Ne more se vzeti v vašo ekipo, ker ne vpliva na prehod glavne parcele. Še vedno pa je vredno govoriti z njim ali graditi odnose, ker je tako zanimiv.

Kdo je on

Za začetek ugotovite, kdo je tak farizej v Dragon Age 2 in kaj je zanimivo. To ime ustvarjalcev igre je podarilo belim lasem in nenavadnim liričnim tetovažam po vsem telesu. Ima nizko višino, zmanjšano telo. Hkrati pa je precej močna, saj je v svojem življenju šla skozi številne borbe. Glavne značilnosti videza:


 • bele kratke lase, ki nenamerno zdrsnejo;
 • zelene oči, obdane s temnimi trepalnicami;
 • temne obrvi;
 • akutni nos z neodkrito grbo;
 • ohlapne ustnice (vedno tesno stisnjene);
 • navadna elvenska ušesa (ostra);
 • Lirske tetovaže v obliki vzorca.
 • Frenrisova preteklost iz Dragon Age 2 se ne spomni. Izkazalo se je, da se je njegovo življenje začelo po injiciranju lirija. On in njegova družina sta bila sužnja mojstra Danariusa, ki sta se odločila eksperimentirati s snovjo in je potrebovaleksperimentalno. Predlagal je, da sodeluje naš kolega in v primeru zmage (pri drugih predmetih) je obljubil, da bo izpolnil vsako željo. Elf je hotel rešiti svojo družino, zato se je strinjal s kakršnimi koli manipulacijami.
  V spomin na Phoenixa ni ostalo ničesar drugega kot bolečina, ki ga je spremljala med ritualom. Zaradi poskusov je lovil in našel lirske podobe, ki pokrivajo celo telo. Danarius je bil požgan z ljubeznijo do elfa in se mu nenehno rugel. Lastnik mu je prinesel idealnega morilca in zahteval, da opravi kakršno koli naročilo.


  Sluh ni bil lahek, ampak ko se je vse spremenilo. Med bitko med Thevinterjem in Kunarjem je Danarius pobegnil na ladji, na kateri Phoenix iz Dragon Age 2 ni imel mesta. Gospodarji so jih rešili in jih darovali in jih pustili na obali. Elf je bil izgubljen v džungli, kjer so pobrali upornike, se borili proti Tweenerju in proti kunarju. Lastnik ni pozabil svojega hišnega ljubljenčka in v nekaj mesecih je prišel za njim. Uporniki so ga zavrnili, vendar je Danarius ukazal svojemu oddelku, naj vse ubije, in to je storil. Mojster je bil poškodovan v bitki, zaradi česar je Phanris pobegnil. Prišel je do ladje in zapustil nevarno mesto. Ubogi človek je moral nenehno potepati, braniti in zaslužiti denar (delal je kot najemnik). Težka preteklost močno vpliva na naravo in življenjske zgodbe našega partnerja.

  Kako se srečati in prevzeti ekipo

  V drugem delu Era zmajev imamo igro z imenom Hawk (moški ali ženski). Bomo na potispremljati satelite, ki se nam bodo pridružili in pomagali preživeti. Poskusimo ugotoviti, kje najti Phoenixa v Dragon Age 2 in kako ga odpeljati v svojo ekipo.
  Naloga "Free Cheese", v kateri se bomo srečali z njim, bo na voljo po pogovoru z Warrickom in "Business" prizadevanjem. Pridite domov in poiščite pismo z Gnome Anso. Da bi pojasnili podrobnosti, se bomo z njim srečali po dogodku v Spodnjem mestu. Bodite previdni, ponoči, tam je veliko razbojnikov na ulici, zato je bolje, da s seboj pripeljete satelite. Škrat vas bo prosil, da mu vrnete izdelek, ki ga je nekdo požiral. Če kliknete nanj, bo povedal, da je bil to lijarij za templje.
  Po Ansovem sedežu gremo v majhno hišo v Elfinaj. Tukaj bomo čakali na pasti in zasedo. Takoj, ko ubijemo vse sovražnike, pregledamo prsi in najdemo izgubljeno blago. Gremo ven na ulico, tam bomo srečali veliko število trgovcev s sužnji, s katerimi se moramo spopasti. Poleg navadnih bojevnikov bo med njimi tudi dovolj močnega čarovnika, ki ga je bolje ubiti. Vrnemo se k gnomu in se srečamo z drugo skupino sovražnikov. Boj se ne bo začel, saj bo v pogovoru posredoval naš simpatični elf z belimi lasmi in kupom tetovaž. Pogovorite se z Dragon Age 2 s Phoenixom in ugotovite, da je prišel plačati z Danariusom. Pomagali mu bomo, vendar moramo to storiti ponoči. V hiši čarovnika se srečamo z novimi znanci, blizu katerih se nam bo pridružil. Tukaj se boste morali boriti z demoni in obkrožati veliko pasti. SobaDanarius je v drugem nadstropju, da ga odpre, ubije krvavega demona. Na vratih bo skupina sovražnikov, na kateri se uporablja urok "Secret Horror".
  Takoj, ko razumemo sovražnike, bodo vilini zapustili moštvo in se z nami srečali na poti iz hiše. Govori z njim in končno vzemi njegovo ekipo.

  Character

  Fenris je srčkan elf z zelo prijetno glasom. Ampak tukaj je znak, ki ga je pustil veliko za željo (to je zaradi njegove težke preteklosti). Obožuje svojo svobodo in ubija vsakogar, ki ga želi osvojiti. Fenris je zelo močan, vendar ga ne rešuje od stalne duševne bolečine. Tudi on ne počiva na dejstvu, da bo nenehno lovljen. Znak je nenehno jezen nase, na okolico, zato se zdi mračna, mračna, kruta in vnetna.
  Da so Hawk in Pharrin v Dragon Age 2 dosegli ljubezensko razmerje, se bodo morali poskusiti. Še posebej veliko zapletov bo, če bo protagonist čarovnik. Njihov elf je silovito sovražil, ker je vse eksperimente na njem izvajal čarovnik. Ne želi, da pridejo na oblast, zato podpirajo Temples in obstoj Cola v vsem. Prav tako sovraži suženjstvo in sužnja, zato je pripravljen pomagati vsakemu sužnju, ki je pobegnil od lastnika. Fenris nikomur ne zaupa, ne odpira se. In na splošno komunicira le, ko se mu zdi primerno. Zaradi nenehnega posmeha in ponižanja je imel nizko samospoštovanje in se odločil, da ni vreden dobrega odnosa, prijateljstva in ljubezni. Boji se približati se komurkoli, zato je celo življenje živelo sam. Če ti uspeDa bi prebil takšen zid dvoma, bo elf postal najbolj zvest prijatelj ali ljubljeni. Če si želite čim prej ogledati ljubezenske pogovore z Fenryjem v Dragon Age 2, ga lahko prosim darite (o njih bomo razpravljali spodaj).

  Z drugimi člani odreda komunicira na različne načine. Za Avelina je elf pripadajoč spoštljivo, Warricku - ugodno Merrillu - napetemu, Andersu - sovražnemu (ker je čarovnik).

  Spretnosti in sposobnosti

  Čeprav se Fenris nenehno pritožuje in odpove, ima neverjetne borilne veščine in sposobnosti. Ima dober meč z dvema rokama, in zahvaljujoč Danyrijevim liričnim tetovažam je čas, da povečamo Fenrisovo vzdržljivost v Dragon Age 2 (in fizično moč, seveda).
  Skozi lirij se je naučil:
 • prodreti skozi predmete (na primer, da bi razbil srce sovražnika od znotraj);
 • postanejo pregledni (zato se skriva pred sovražnikom na bojišču);
 • udariti z valom duhovne moči, ki nekaj časa udari sovražnike;
 • Upreti se čarobnosti, zmanjšaj izgubo.
 • Plačilo za takšne spretnosti služi kot agonija, v katero se vrže zaradi liričnosti. Ni znano, da je bil v preteklem življenju (pred ritualom) elf, vendar je trenutno za njega dobro, da prisegajo v jeziku Tvinkerja in igrajo igre na srečo. In tako ga lahko imenujemo subtilnost, ker ne more narediti nič posebnega. Treba je omeniti, da naš tovariš, ki uživa v pečenju, veliko ve o Kuhnu in govori njihov jezik. Zato je vredno vzeti za vsa pogajanja s Kunarjem.

  Prijateljski smo in se borimo

  Kot že omenjeno, elf ne ljubi magijein vse, kar je povezano z njim. Kako se spoprijateljiti z Fenrisom v Dragon Age 2? Ne vzemite ga za nalogo, v kateri boste podpirali čarovnike. Zelo pomembno je, da vedno poslušamo njegove spomine na preteklost in delimo njegovo stališče. Naš kolega ne mara suženjskih delavcev in varuje sužnje, kar pomeni, da bomo morali storiti enako. Če bo vse narejeno, se bo tekmovanje z njim povečalo. Fenris nenehno joka in posmehuje, se pritožuje nad svojim preteklim življenjem. Z njim bo treba zelo pazljivo komunicirati, saj se lahko presenetljivo odzove. Tudi darila lahko vodijo do večje konkurence, ne do prijateljstva. Torej, mesto zeleno-čeden lahko zaslužili, če ne podpirajo suženjstva in čarovniki. Želite narediti nasprotno in ne prepirati se s Phoenixom? Ne vzemite ga za službo, zamenjajte ga z nekom drugim. Ne pozabite, da osvajanje srca ne bo enostavno. Ko je na koncu igre odprta sovražnost, lahko gre na stran templja in se bori proti nam.

  Romantični odnosi

  Protagonist mnogih fanfights iz Dragon Age 2 - Fenris. To je posledica dejstva, da lahko z njim Hawk zgradi nenavaden nevihtni roman (tako ženska kot moški). V prvem dejanju po opravilu "Prosti sir" lahko z njim spogledujete. Izberite pogovorna okna, ki jih označujejo srca, in začnite se počasi veseliti. Če je naša junakinja čarovnik, potem lahko pride do težav z ljubezenskimi zadevami. Toda s pravim pristopom je mogoče vilinke premagati brez težav.
  V drugem dejanju govorimo z elfom o njegovi preteklosti. Po temin nekaj gostov bo vključevalo iskanje v zvezi s Phoenixom v Dragon Age 2 - Vprašanje vere. V procesu selitve nas bo odcep razbojnikov poslal študent Danarius. Želijo ubiti vilinca, zato se z njimi ukvarjamo brez obžalovanja. Po boju gremo za našega študenta, ki je v jami. Takoj, ko zmagamo, bodo naše zeleno-sive roke zapustile moštvo. Gremo v nekdanjo hišo čarovnika in ugotovimo, kaj se mu je zgodilo. Fenris se opravičuje in če smo se z njim spogledovali, nas čaka noč ljubezni. Zjutraj bo ljubitelj poganjkov ponovno izginil in to pojasnil s tem, da se boji povzročiti bolečino ali škodo. V tretjem aktu bo prišlo sporočilo sestre vilinke. Ko gremo, da jo rešimo, se izkaže, da je izdajalka. Blagajnik bo ubil Phoenixa, toda elfova partija odloča o naši junakini. Karkoli smo naredili, bo naš satelit še vedno nit o osamljenosti, praznini v duši, itd. Tukaj je pomembno, da ga podprete, če želite imeti resen odnos z njim. In seveda bo spet zapustil ekipo. Ko vstopimo v ljubljeni dom, bodo Avelin in Warrick rekli, da potrebuje nov dom (ker je tam polnih trupel). Po njegovem mnenju bo skeptičen, vendar ga Hawk lahko prepriča, da se preseli k njej. Elf se bo strinjal in ljubil junakino. Če se pred zadnjo bitko v Dragon Age 2 Hawku in Pharrisu pogovorita, bosta čakala tudi nežen in strasten poljub.

  Oprema

  Fenris - močan in odporni bojevnik, povzroča uničujoče udarce na dvoročnem meču. Nosi staro okorino, ki je v drugem delu igre ni mogoče spremeniti. Ampak lahkoizboljšati obleko, izboljšati parametre in vstaviti dodatne rune. Izboljšave se prodajajo v trgovinah ali po določenem iskanju. Delna in popolna nadgradnja orožja bo igralcu dala dosežke "Zvest prijatelj" in "Obdrži se".
  Od prvega srečanja je Fenris nosil orožarnico "Pribežališče priseljenega duha". Če začnete z njim romantično razmerje, potem bo v drugem aktu imel rdeč šal na roki in družinski grb Amellov na traku. Arena se lahko izboljša in dodatno napade rune ali bonus. Za to boste morali najti naslednje teme:
 • duhovni simbol Tewinterja (ki ga je prodal Jean Luke v Zgornjem mestu);
 • lirske lestvice (kupujemo v "sumljivem blagu", ki se nahaja v pristanišču);
 • utrjeni pasovi (najdemo pri opravilu "Bitter pill");
 • Začarana smola (nahaja se na telesu zmaja, ki jo je treba ubiti v okviru naloge "Zakol v rudniku").
 • Dajanje daril

  Za dodajanje točk prijateljstva ali rivalstva lahko Fenrisu podarite darilo v Dragon Age 2. Na njeno lokacijo lahko vplivajo dva predmeta: knjiga Chartana in meč Mercy. Prizadevanje, v katerem dobimo knjigo Shartana, je mogoče vzeti v drugem dejanju. Čakam noč in gremo v Elfinazh, tam na vhodu je vreča knjige, ki jo želimo. Gremo domov k našemu vilinu, se pogovorimo z njim in ji pokažemo. Izkazalo se je, da ne more brati, vendar obljublja, da se bo naučil. Če ima junakinja romanco s Phoenixom, ga lahko osebno naučite. Darilo bo dodalo 15 točk za prijateljstvo ali rivalstvo (odvisno od tega, kajprevladuje). Meč Mercy je mogoče najti v nalogi, ki jo bo dal Orsino (ali Meredith). Ugotoviti moramo, kje iz Kole občasno prihaja skupina čarovnikov. Ponoči gremo v Zgornji del mesta in smo priča bitki med čarovniki in templarji. Morali bomo posredovati in ubiti vse sovražnike. V eni od njih najdemo zapis, ki omenja skladišče v Portu. Tam nas bodo zopet napadli in nam povedali, da je bila naša ljubljena oseba ujeta na obali Rivne. Premaknemo se tja in končamo iskanje. Meč je v eni od skrinj v Portu. Gremo v Phoenix in se pogovoriva z njim o meču. Če želite, jo lahko podelite, potem pa ga drugi tovariši ne bodo mogli vzeti v svoje roke. Bali se doda, kot sledi:
 • +15 za prijateljstvo ali rivalstvo, če podarite meč elfa;
 • ​​
 • +10 za prijateljstvo ali rivalstvo, če pustite meč zase.
 • Skrivnosti komunikacije

  Če si resnično želiš pogledati odnos elfa in glavnega junaka, moraš poskusiti. Zelo težko bo razviti romanco s Phanrisom v Dragon Age 2. Ohranjanje najboljših trenutkov igre v igri vam bo pomagalo, če se ne boste še enkrat potrudili.
  In zapomnite si tudi naslednje nasvete:
 • Elf ne ljubi Andersa, zato je najbolje, da jih ne vzamete skupaj z gosti.
 • Ne pozabite, da ne bo toleriral izdajstva, zato ne pomislite niti na spogledovanje z moškimi liki. Drugače roman ne bo izšel.
 • Če je glavni lik čarovnik, je bolje, da Phoenix postane tekmec. Če želite to narediti, morate podpirati čarovnike in storiti vse proti njemu. Zavrni iskanještudent Danarius in ne mudi se obiskati sužnje trgovcev s sužnji. Ko zaženete druge naloge, vas bo elf ustavil in vas krivil za neaktivnost. Ne zavrni mu, da bi pomagal svoji sestri, sicer bo Pharenza šla sama in najverjetneje se ne bo spoprijela. Ne pozabite, da rivalstvo nima vpliva na razvoj romana.
 • Čarobne moči glavne junakinje v igri ne bodo preprečile zelenookemu lepemu zvestemu prijatelju ali ljubimcu. Če pravilno komunicirate, morate izstopiti.
 • V drugem aktu ne jemljite kviza »Bitter Pill«, dokler ne dosežete 50 točk prijateljstva s Phoenixom. Za prijateljstvo lahko dobi +60. Da bi to dosegli, je treba suženjskim delavcem povedati, da je suženj. Prav tako morate takoj poiskati njegovo sestro Adriano. V iskanju s sužnjem prosim obžalujem in ponudite službo. Ko se vrnete domov, podprite prave besede ali flert.
 • V tretjem aktu govorimo z našim ubežnikom in prejmemo iskanje "Neodvisnost". Dobro izkoriščen vpliv vam bo pomagal izvedeti več o njegovi preteklosti. Tudi zaradi tega v Quest of Faith v Dragon Age 2, Fenris lahko spremeni svoje mnenje o čarovniki (ne brez vpliva Hawka, seveda).
 • Dati darila, vendar ne pozabite, da ne zbirajo samo točk prijateljstva. Za razvoj romana je najbolje, da jih promovirate, če imate prijateljski odnos.
 • Spremembe

  Dragon Age 2 je ustvaril številne modove - dodatke, ki spremenijo videz likov, izboljšajo teksture, dodajo edinstveno orožje itd. Z njihovo pomočjo igra postane bolj zanimiva in raznolika.Za Phoenix lahko namestite naslednje dodatke:
 • Retexture armor. Izgleda bolj elegantno in trdno.
 • Izboljšana oseba. Zdaj lahko izgleda bolj urejeno, gladko in privlačnejše.
 • Oblačila. Tu lahko najdete različne barve in slog oblačil (na primer, da bo izgledal kot Tevinterz).
 • Fiksni sijaj tetoviranja. Zahvaljujoč dodatku niso stalno osvetljeni, temveč se aktivirajo z delovanjem.
 • Kosa je nenavadno in čudovito orožje.
 • Oglejmo podrobneje o modni pljuvki za Phoenix iz Dragon Age 2. Njegovi ustvarjalci so se odločili, da je elf preveč originalen značaj, zato ga ni mogoče zagnati z navadnimi dvobarvnimi meči. Torej je bila steklena poševnica, ki jo držijo tudi dve roki. Raste v ravneh, varuje pred magijo in povzroča "duhovno" škodo. Orožje se doda v popis junaka po nalaganju stare igre ali začetku nove igre. Ljubitelji igre so na njej napisali veliko del - fanficks. Fenris iz Dragon Age 2 so podali eno glavnih vlog. In ne za nič, po vsem, vsi želijo nadaljevati čuden roman z elfom. Njegova priljubljenost je povezana z elvenskim videzom, nenavadno naravo in strastno naravo.

  Sorodne publikacije