Najboljši programi za pridobivanje korenskih pravic za OS Android

Za tiste, ki poznajo platformo Android, je včasih potrebno pridobiti skrbniške pravice (root /root), to je popoln dostop do sistemskih datotek pripomočkov in drugih podatkov. Skoraj vsak proizvajalec mobilnih naprav opozarja na posledice takega posega, zato v tem primeru ukrepate na lastno odgovornost. Poskušali bomo poudariti to težavo in ponuditi nekaj najpametnejših rešitev. Na internetu lahko najdete veliko aplikacij za pridobitev root-pravic za Android. Nekateri so precej učinkoviti, medtem ko drugi, nasprotno, lahko samo poškodujejo programsko opremo in znatno poškodujejo vaš pripomoček.

Težave izbire

Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov o tovrstni programski opremi, od 10 vlog za pravice ruth, najdenih nekje v spletnih prostorih, le nekaj programov resnično deluje, ostalo pa se pojavlja ali pa sploh ne zanima vas. virusov naprave Zato je treba obravnavati izbiro javnih služb resno.


Da bi našli najboljšo možnost, priporočamo, da si ogledate naš seznam. Vključuje najboljše programe za pridobivanje korenskih pravic, ki jih je mogoče najti samo na internetu. Vsi spodaj opisani programi imajo veliko pozitivnih povratnih informacij od uporabnikov in jih razvijalci redno posodabljajo.

KingRoot

To je eden izmed najbolj priljubljenih programov za pridobivanje root-pravic. Sodelovanje osebnega računalnika v tem primeru ni potrebno. Pripomoček je združljiv s skoraj vsemi različicami operacijskega sistema Androi, vendar včasihPrecedents z blagovno znamko firmware iz Samsung, Asus in Xiaomi.
Seznam podprtih mobilnih pripomočkov je prav tako impresiven. Aplikacija za pridobitev root-pravic "Kingrut" deluje odlično tako na starih proračunskih napravah kot na novih premium napravah.


Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, prag za vstop v program praktično ni. Če želite pridobiti skrbniške pravice, je dovolj, da zaženete pripomoček in po določitvi modela naprave kliknete gumb Start. Po usmerjanju morate znova naložiti pripomoček, da bodo spremembe začele veljati. "Kingrut" vam omogoča, da odstranite aplikacijo (po prejemu korenskih pravic) iz zaščitene programske opreme z oglaševanjem storitev in drugih neželenih smeti. Tako da bodo morali lastniki proračunskih kitajskih naprav nikakor ne moremo.

FramaRoot

Še ena dobro znana aplikacija za pridobivanje korenskih pravic, ki je izjemno priljubljena v vseh kategorijah uporabnikov. Program prav tako omogoča popoln dostop do sistemskih datotek pripomočka brez vključevanja osebnega računalnika.
Seznam podprtih pripomočkov in firmwarea je precej pomemben, tako da tudi pri ultra-proračunskih kitajskih pripomočkih ne bi smelo biti težav. Vmesnik pripomočka je preprost, intuitiven in se zmanjša na le nekaj točk. Če želite pridobiti skrbniške pravice, zaženite program in izberite enega od predlaganih uporabnikov - Superuser ali SuperSU. Nato počakajte, da se postopek konča in po ponovnem zagonunapravo

360Root

Ta korenska aplikacija se praviloma uporablja v zapletenih primerih, ko je naprava "prednostna" in ne želi dati dostop do svojih sistemskih datotek. Pripomoček deluje v povezavi z osebnim računalnikom in samo na mobilnem pripomočku.
Aplikacija podpira več kot 9.000 pametnih telefonov in tablic, vključno s takšnimi rutinskimi vprašanji, kot so Samsung, Sony, Lenovo, Xiaomi in NTS. Z različnimi različicami programske opreme z blagovno znamko ne sme biti nobenih izboklin. Vmesnik pripomočka se razlikuje od asketizma in se zmanjša na nekaj gumbov, od katerih je eden največji - ROOT. Ko ga zaženete, mora identificirati model vašega telefona in različico platforme Android. Nato morate omogočiti postopek usmerjanja in ko je končana, ponovno zaženite napravo.

TowelRoot

Še ena aplikacija za pridobitev administratorskih pravic, ki se uporablja v najtežjih primerih. Izdelek je oblikoval Geohot, heker, ki je znan v njegovih krogih. Uspelo mu je razbiti igralno konzolo Sony PlayStation tretje generacije, tako da običajni pripomočki za Android "app" kliknejo kot oreški.
Sodeč po ocenah, so v okviru TowelRoot zajete zaščitene naprave, kot so Samsung Galaxy S5 /S7 /S8, Galaxy S4 Active, Google Nexus in drugi usmerjevalniki pametnih telefonov v obliki tablet. Ena žlica katrana pri delu s temi napravami je zelo dolg proces pridobivanja skrbniških pravic, ki se lahko odloži ne za minute, temveč za ure. Toda nekateri so pripravljeni čakati na prejem korenskih pravic.
Vmesnik programa je preprost, jasen, tudi začetnik ga bo razumel. Celoten rutinski proces je omejen na samo en klik z besedo Make it ra1n. Po tem morate počakati na konec postopka in ponovno naložiti pripomoček.

Root Master

To je univerzalna rešitev za hitro pridobivanje upravnih pravic za vašo napravo Android. Program deluje samo na mobilni platformi, ni potrebno pritegniti osebnega računalnika.
Aplikacija podpira več kot 10.000 naprav in različic različic vdelane programske opreme. Glede na povratne informacije uporabnikov je možnost uspešnega usmerjanja blizu 100%. Vendar pa program še vedno včasih ujema firmware firmware iz TM "Samsung", "Xiaomi", "Asus" in "Sony". Postopek za pridobitev temeljnih pravic ni lahko. Program morate zagnati in klikniti na en gumb z oznako Rooting, nato počakati na konec postopka in nato znova zagnati napravo. Včasih boste morda morali ponovno rutinsko izvajati, če prvič niste dobili skrbniških pravic.

Sorodne publikacije