Zgodba igre Gravity Rush 2

Grvavity Rush 2 je nadaljevanje priljubljene igre z istim imenom, ki je bila objavljena že na platformi PsVita. Tokrat bodo pustolovščine očarljive dekle Keith in njene zveste mačke Dust zadovoljile vse lastnike PS4. Gravitacija Rush 2 velja za edinstveno ustvarjanje. Ponaša se ne le z zanimivo parcelo, ampak tudi z izvirnim procesom igre, ki bo spremenil vaš svet od glave do pete. Dobesedno.

Gravity Rush 2 World

Igra je mešanica akcije, platforme in peskovnika z elementi žanra "premagajte vse" (angleška različica Beat 'em all) in perspektiva tretje osebe. Prevzamete nadzor nad lepim dekletom po imenu Kate, ki ima posebno sposobnost nadzora nad težo. Med avanturo jo povsod spremlja zvest prijatelj - Dustova mačka, zaradi katere se prebudi nenavadna moč dekle.


Poleg Kate je ta sposobnost obdarjena z drugo junakino. Njeno ime je Raven, in ima očarljivega gavrana, ki ji daje tudi moč, da spremeni težo. Dogodki Gravity Rush 2 se odvijajo v neverjetnem alternativnem vesolju, v katerem ogromni otoki, v katerih živijo ljudje, lebdijo visoko na nebu in v zraku visi težek tančica meglice, ki pokriva vse okoli, celo zemljo. Prebivalci tega nenavadnega sveta imajo zelo napredne tehnologije, strelno orožje in druge lastnosti razvite civilizacije.

Kakšna je krivulja?

V drugem delu Keta se Raven in nekaj njihovih prijateljev prestavita v vzporedno dimenzijo, ki ima tudi leteče otoke. Heroji se raztrosijo in pojavijo se na različnih mestih,daleč drug od drugega. Kate se spoprijatelji z lokalnimi rudarji, rudarskimi rudniki gravitacijske rude in pridobi njihovo podporo pri iskanju manjkajočih prijateljev. Ko dekle, ki je šla skozi veliko testov, uspe najti svojo punco Raven, postane jasno, da pred njimi čaka še več avanture. Gravitacija Rush 2 ima vse, kar želite storiti: gibanje v časovne prostore, sodelovanje revolucije, trki z roboti in potovanje v Hexsville (mesto, ki je poznano igralcem iz prvega dela), in še veliko več.


Ali je mogoče ustvariti novo mojstrovino?

Definitivno! Prav tako je vredno reči, da so prvi izdajo prvega dela namenili razvijalci na platformi PS3, vendar so zato morali delati s PsVito. Kot rezultat, igra ima veliko obrezanega materiala in omejene produktivnosti. Z Gravity Rush 2 se situacija spreminja, projekt pa gre na načrtovano PS4, ki pa ne more, ampak prosim.
Igra je izšla tako, kot se je igralcem na raznih razstavah zdelo neizmerno vsebino zapletov, različne misije tretjih oseb, vse vrste zbirateljskih predmetov, ki jih je treba zbrati na ogromni karti, vznemirljive preizkušnje in socialne inovacije v obliki skupnih bojev, lova na zaklade Ocene prijateljev na fotografijah. Gravity Rush 2 lahko traja le približno dvajset ur, in to, če ne štejemo, je ogromno število dodatnih nalog, ki so vključene v igro. Če vam je všeč lepa zgodba, okusena z veliko igro, potem ne zamudite nove Gravity Rush.

Sorodne publikacije