Crusader King 2: Pregled igre, mimo, sistemske zahteve

Žanr globalne strategije je že dolgo priljubljen. Namen take igre - sodelovanje v enem od obdobij svetovne zgodovine. Gamer v tem primeru upravlja državo, spremlja vse dejavnike njenega razvoja: gospodarstvo, kulturo, družbo, politiko in vojaško opremo. Vendar je pomembno razumeti, da ni enotne opredelitve pojma "globalna strategija". V nekaj letih obstoja tega žanra je bilo veliko sprememb, ki presegajo zgoraj opisano interpretacijo. Crusader King 2. Clusader King 2. Ocene o tej igri so se pojavile na datum izdaje. Takoj je treba opozoriti, da je projekt prejel dobre ocene in 8-9 točk od 10. Kaj je posebnega v tej igri?


Opis

Pregled igre Crusader King 2 je bil dolgo časa, tako kot sam projekt. Podjetje Paradox Development Studio je to objavilo avgusta 2010. In šele leta 2012 je prišlo do sprostitve igre. Ta del je nadaljevanje prejšnjega, ki se je pojavil leta 2004. Oboževalci so bili navdušeni nad križarskim kraljem in prosili razvijalce, da naredijo drugo zgodbo.

Igranje

Ker imamo globalno strategijo, ni vredno pričakovati od igre Crusader King 2 in videti njeno zgodbo. Še vedno smo oblikovali sistem fevdalnih odnosov v srednjem veku. Igralec se mora seznaniti z Evropo in Bližnjim vzhodom ali se še naprej seznanjati z njo. Morala bo skrbno spremljati osebne odnose, sodelovati ali voditi vojne in križarske vojne. Včasih se morate zapletati in se boritipozornosti papeža


Igralec mora takoj izbrati dinastijo. Ta igra se razlikuje od drugih, kjer lahko igralec izbere državo. Poleg pravih zgodovinskih osebnosti, ki so že stoletja vpisane v svetovno zgodovino, ima igralec priložnost ustvariti svojega junaka.

Walkthrough

Kaj morate vedeti za prehod igre Crusader King 2. Pregled projektov je običajno korak za korakom opis ukrepov, potrebnih za dosego končne scene igre. Ker pa imamo globalno strategijo, obstaja veliko možnosti za razvoj igranja. Zato morate poznati nekatere točke, ki bodo pomagale in uživale v procesu igranja in uspešno razvijale virtualni svet.
Kot že omenjeno, igralec nadzoruje ne državo, temveč dinastijo. Poleg tega je lahko samo vodja iste dinastije. Če umre, glava igralca dobi naslednika glave. Drugi igralni znaki na eni strani so podvrženi vam, na drugi strani - samo dokler ste zvesti. Kljub temu pa imajo lahko tudi svoje cilje in želje. Ne morete nadzorovati vsakega vazala.

Board

Pregled Crusader King 2 bo igralcu pomagal bolje razumeti stanje v virtualnem svetu. Pomembno je na primer razumeti, da imajo evropske monarhije svojo raven vpliva na politične razmere. Vladarji so lahko grafi, vojvode in kralji. V sistemu naslovov obstaja verjetnost, da lahko eden od kraljev postane tako vojvoda kot graf. Če želite izbrati eno od možnosti, morate klikniti na ustrezno ikono na začetku igre:
 • kralj je trdnjavasteno;
 • Vojvoda je samotni grad;
 • Odškodnina. Takoj je treba povedati, da kljub dejstvu, da je kralj najpomembnejši in vplivnejši vladar, igranje zanj nikakor ni lažje od grafov. Vsi trije predstavniki imajo svoje probleme in naloge. Težko pa je zanikati, da lahko igrate za kralja in v celoti občutite moč nad državami in več deset tisoč ljudi. Ampak, da bi grof kralj - ne manj častno poslanstvo.

  Možnosti upravljanja

  Pogojne možnosti za upravljanje se lahko razdelijo na več področij. Lahko se na primer osredotočite na diplomacijo. V tem primeru, igralec mora ohraniti odnos z vazali in dvorjani, za vodenje zunanje politike spletke. Obstaja možnost izobraževanja dedičev. Kljub temu, da je to področje mogoče pripisati diplomati, je veliko in lahko obstaja v izolaciji.
  Mnogi igralci računalniških iger izberejo miren razvoj, ki mu ni treba vpletati spletk ali skrbeti za razmerje vazalov. Tukaj morate samo upravljati domeno, izvajati reforme in razvijati državo. Najbolj aktivna in agresivna različica pravila je vojaška zadeva. Gre za izvajanje različnih vojn z drugimi dinastijami, konflikti in verskimi spori.

  Dodatek

  Trenutno je 13 uradnih dodatkov, majhna parcela in nekaj manjših dodatkov, ki ne vplivajo na igro. Vsak DLC ima svoje posebnosti in ponuja nove možnosti za igralce. Kjer se lahko potopite v svet muslimanov, nekje v Indijo. Igralec lahko sam izbere enegadodatek, ki bi spremenil igro.

  Prvi dodatki

  Prvi dodatek je bil meč islama. Igralec je odprl muslimanske dinastije, različne vrste spletk in druge inovacije. V Rimski dediščini so bile okrepljene priložnosti za upravljanje Bizantinskega cesarstva. Cesar ima številne nove naloge: upravljanje frakcij, slepoto ali kastracijo zapornikov, boj proti velikemu razkolu, itd. Lahko celo vohunite ali izpustite zapornike. Bistvo tega DLC je določiti cilje pred liki in prejeti bonuse.

  Menihi in mistiki

  Crusader King 2 menihi in mistiki so postali trajni dodatek. Pregled se je pojavil marca 2017, takoj po njegovi izdaji. Ta DLC je bil ustvarjen, da bi razširil verski vidik. Liki lahko zdaj zaobljube v samostanski red ali sodelujejo na satanističnih srečanjih.
  Gamer ima več nalog in nalog, ki jih mora slediti, da bi uspel. Na primer, lahko se pridruži meniškim ukazom. Prav tako lahko sodelujete pri razvoju nove skrivnosti vere, ki jo spremenite v eno od najpogosteje sprejetih religij. Možno je, da se potopimo v nezemeljske moči in častimo hudiča. Da bi bili bolj vplivni in priljubljeni, je treba zbrati relikvije. Ustvarite lahko tudi nakit ali orožje.

  Jade Dragon

  Pregled Crusader King 2 Jade Dragon je čakal dolgo časa. To je najnovejši dodatek, ki ni samo dodal novih funkcijigralec, ampak tudi bistveno razširil igranja. Novembra 2017 so igralci računalniških iger imeli priložnost gledati srednjeveško Kitajsko. Vendar pa so bili dodani kitajski znaki, blago in vera.

  Mnogim igralcem je bilo všeč tudi dejstvo, da so se razvijalci odločili za uvedbo novih osemnajstih sovražnikov za razglasitev vojne.

  Sistemske zahteve

  Ker igra leta 2012, pa tudi v žanru globalne strategije, od PC-ja ne zahteva veliko. Deluje z operacijskimi sistemi Windows XP, Vista in 7. Operacijski sistemi zahtevajo procesor Intel Pentium IV ali AMD 3500+ s frekvenco 24 GHz. Grafična kartica Nvidia GeForce 8800 ali ATI Radeon X1900 z 512 MB pomnilnika se bo prilegala igri. Dovolj bo 2 GB RAM-a in enako količino notranjega pomnilnika na pogonu.

  Pomoč

  Ker je igra precej zapletena in ni vedno lahko slediti vsem vidikom virtualnega sveta, igralci iščejo goljufije za Crusader King 2. Za ves svoj čas so zbrali ogromno. Če želite na primer dobiti popolne informacije o znaku, morate uporabiti kodo charinfo. Igralec se bo lahko naučil vse o želji tega AI, njegovem zdravju, kulturi, religiji in tako naprej.
  Obstaja cel goljufa, ki pomaga urediti znak. Če želite zmanjšati ali dodati nekaj let, morate vnesti starost in želeno metriko. Če želite izboljšati diplomacijo ali izobraževanje, lahko uporabite ukaze add_diplomacy in add_learning. Za zmanjšanje uporabimo minus, za dodajanje - plus.
  Veliko v igri Crusader King 2 goljufa vojski. Če jih želite uporabiti, morate v okno ukazne mize vnesti ustrezno kodo. Na primer,lahko uporabite dogodek 238 - pomoč v vojni ali dogodek 239 - zavrnitev pomoči. Obstaja možnost, da se vojna razglasi za suzerane (dogodek 240) ali pa mirno razglasi vojno suzeranu (dogodek 241). Če želite hitro rešiti izid vojne, lahko uporabite kodo za dogodek 251 - sovražnik umre in vojna se konča. Prav tako lahko uporabite križarskega kralja 2 za branje vojske in denarja. Če želite to narediti, lahko najdete ustrezno datoteko in jo namestite v koren igre. Značilno je, da imajo te datoteke posebne kode, ki se aktivirajo samodejno, igralec pa prejme 50.000 zlata, 500 točk prestiža in pobožnosti.

  Ocene in mnenja

  Igra je bila zelo dobra in je prejela številne kritike iz ruskih in tujih publikacij. "Igromania" je ocenil projekt 85. Avtorji spletne strani so prepričani, da jim bodo všeč tisti, ki so igrali v prvem delu, ali celo v igrah Paradox Crusader King 2. Toda za začetnike, ki poznajo samo globalno strategijo, je lažje najti projekt.
  Celo izkušeni igralci so ugotovili, da so morali opraviti predhodno usposabljanje, ker se je igra izkazala za težavno. Všeč mi je bilo dejstvo, da je bil novi del preoblikovan vmesnik. Nov del Paradoxa se je odločil dodati glasbo. Poleg tega je glasba izšla tako lepo, da bi dopolnila igro vlog. Glavna prednost projekta - veliko število dodatkov. O tem je bilo povedano več kot enkrat v različnih pregledih, in v pregledih igralcev. Seveda vsi DLC-ji niso bili resnično uspešni. Razvijalci pa so izbrali pravo pot za izboljšanje vsake dinastije in osredotočenje nanekaterih narodov
 • Sorodne publikacije