Alma Wade: Zgodba o značaju, zgodbi igre

Alma Wade je igralka franšize v igri E. E. R. Pravzaprav je glavni antagonist serije, ker deluje kot mati Pekstona, kar pa vzbuja težave protagonista. Je telepat izjemne moči. Kljub temu, da je v bistvu duh, neposredno vpliva na zgodbo in deluje kot eden najbolj zanimivih junakov vesolja nasploh. Alma Wade je primer, kako je moč ogrožena. Dekle, ki so ga mučila dva fanta, čigar usoda naj bi služila kot gospodarska družba. Junak, ki je bil nejasen in brez človeških vezi. Ta članek govori o deklici, ki je odraščala, obkrožena z lažnimi nasmehi in kapljicami.


Rojstvo in zgodnja leta

Alma Wade je hči Harlana in Elizabeth Wade. Mati je umrla ob rojstvu otroka, njen oče pa praktično ni pokazal toplih čustev v odnosu do otroka. Pri starosti 3 let je postal član projekta Paragon podjetja Armah Technologies. Namen študije je bil preučiti duševne sile in njihovo sintezo v orožju. Dekle je najprej pokazala vnemo, njen oče se je ukvarjal z njo, vendar je kmalu začela zatirati Almo in to je zapustilo njeno izobraževanje. Pri 5 letih je dekle začelo namerno testirati teste, do 7 jih je spremenilo življenje vsakega udeleženca v eksperimentu v peklu. Nočne more, samomorilne misli, halucinacije, fizične manifestacije sil, vključno s pirokinazo - vse to ogroža obstoj laboratorija. Alma je bila postavljena v obliki letargičnih sanj,hranjenje telesa s kemikalijami. Hkrati se je njen duševni razvoj ustavil.


Vir projekta

Namen študije je bil ustvariti poveljnike, opremljene z silami Alme za stik s podrejenimi na bojišču. Nekaj ​​let pred 8. rojstni dan je bil postavljen v Sarkofag, ki ji je onemogočil sposobnosti. V naslednjih nekaj letih je bil umetno oplojen z dvema zarodkoma, ki sta nastala na podlagi njenega DNK, in materiali velikega števila znanstvenikov, vključno z očetom. V starosti 15 let je prvi prototip rodil imena Pointmenov. Točno leto kasneje se je pojavil Pexton Fettel. Ko je bila ta stara 10 let, je Alma združila zavest s fantom, zaradi česar je prebudila matere in se kasneje odločila, da izpusti psihično manifestacijo Alma Wade.

Sile, sposobnosti, videz

V vsakem delu serije deluje kot izredno močan psionik. Pod vplivom negativnih čustev so se njene sposobnosti več kot enkrat povečale. Tudi potem, ko je bil Sarkofag odklopljen od sistemov za vzdrževanje življenja, je Alma Wadeova osebnost še naprej obstajala, vendar že kot miselna refleksija. Ona je sposobna narediti nočne more, iluzije, prevzeti nadzor nad ljudmi, vplivati ​​na materialni svet, ustvariti svoj prostor. Ob vsem tem je ostala na stopnji razvoja otroka in zato lahko pokaže čustveno motnjo.
Na primer, Alma Wade in Michael Beckett sta tesno povezana, ker ga dekle vidi kot očeta za njen nerojeni otrok. Preoblikuje zemljevidnjegovo izčrpano in zlomljeno telo v privlačno golo dekle, ko pa ne pomaga, pade v histerijo in potiska vse na svoji poti. V prvih igrah serije junakinja izgleda kot anime lik, Alma Wade - vikapana onre, duh maščevanja, ki je utelešena zaradi maščevanja. To je deklica z debelimi temnimi lasmi, včasih napačna, prihaja na protagonista s hudo pogubo.

Sorodne publikacije