Kako namestiti Meinkraftov goljufija? Funkcije goljufije

"Maincraft" postaja vse bolj priljubljen vsako leto, odprejo se novi strežniki in igralci postajajo vse bolj. Vendar pa obstajajo tudi igralci, ki resnično radi navijajo. Chit se lahko uporablja ne samo v eni igri, ampak tudi v spletnem načinu. Mnogi začetniki postavljajo vprašanja o namestitvi in ​​uporabi Mycrack goljufij. Poskusimo razumeti to.

Cheat on Maincraft, funkcije goljufanja

Kot pri vsaki peskovni igri, obstaja tudi trener za igro Maincraft - programi, ki združujejo veliko različnih funkcij goljufanja. Za Maincraft je veliko trenerjev, nekateri pa imajo svojo funkcionalnost in uporabniku prijazen vmesnik. Ti nenavadni prevaranti nudijo ogromne koristi, ki jih igralec lahko uporabi po lastni presoji.

Vendar pa obstaja vprašanje, kako določiti goljufijo na Maincraftu in katere goljufije izbrati. Eden najbolj priljubljenih trenerjev za to igro je Nodus. Ta trener se nenehno posodablja, avtor nenehno dopolnjuje svoje neverjetno delo in tam dodaja več priložnosti. Funkcije "Nodus" so najbolj raznolike, v samotnem načinu igre je mogoče narediti nesmrten, na strežnikih ta funkcija ne deluje, če obstaja anti-chit. Obstaja funkcija letenja, deluje tako na strežnikih kot v enojnem načinu, če pa je anti-chit - zmogljiv sistem ne bo letel, namesto leta boste dobili kick ali ban.

Chin to Maincraft: X-Ray

Kako namestiti Cheat na Maincraft, in sicer goljufijo X-Ray?Razumimo, kaj počne ta goljufija. Dejansko obstajajo trije načini. Prvič: to naredite ročno (opis spodaj), drugi način: preko namestitvenega programa, ki ga lahko prenesete ločeno. In tretji način - s pomočjo varalca. Nekateri od njih imajo funkcijo X-Ray-A, zaradi česar lahko na Maincraft prenesete in namestite goljufije, ne ločeno.

Kot lahko vidimo na sliki, lahko igralec vidi, kaj je pod njim, in sicer: zlato, smaragd, diamant, železo, lava, premog in drugi koristni viri, ki so lahko zanimivi. Nekateri strežniki blokirajo to funkcijo, vendar obstajajo izjeme. Torej še vedno, kako namestiti "Meinkraft" goljufija in kako jo zagnati brez težav? To je nekoliko nižje.

Klepeti: download

Torej, kako postaviti čip na Maincraft? To je zelo enostavno! Morate iti v mapo z imenom .minecraft, ki je na disku C (Windows 7 in Vista). Nato morate prenesti goljufijo iz zaupanja vrednega mesta, samo poskrbite, da ni virus. Potem je vse enostavno, pojdite v mapo .minecraft, v njej je mapa .bin. Vse prenesene datoteke se tam preprosto vrnejo (ne arhiv, ampak arhivska datoteka) in potrdimo zamenjavo. To je vse! Ostaja, da vstopite v igro in uživate.

Sorodne publikacije