MFP Pantum M6500. Ocene in funkcije

Večfunkcijske naprave (MFP) trenutno izgledajo bolje kot navadni tiskalniki. V celoti združujejo tri naprave (tiskalnik, optični bralnik in kopirni stroj). To vam omogoča, da ne samo shranite (vključno s potrošnim materialom), ampak tudi delno avtomatizirate potek dela. Ni presenetljivo, da so te naprave povsem stabilne in zelo priljubljene med navadnimi uporabniki in med resnimi podjetji. Zelo zanimivo je ozadje drugih naprav, ki je videti kot Pantum M6500 MFP. Povratne informacije uporabnikov o napravi so zelo spodbudne. Zato je vredno razmisliti o tem podrobneje. Najprej pa nekaj besed o proizvajalcu.

O podjetju

Pantum se je na trgu periferij pisarn pojavil relativno nedavno - leta 2012. Poleg tega to nikakor ni neodvisna enota. "Pantoum" se nanaša na podjetje Seine, ki je v enem trenutku proizvedlo (in zdaj proizvaja) združljive kartuše za tiskalnike. Njeni izdelki so veliko cenejši od originalnih materialov. Zato je podjetje lahko napredovalo. Zdaj so fantje utrujeni, da se ukvarjajo izključno s potrošnim materialom, in ustvarili so ločeno blagovno znamko za proizvodnjo tiskalnikov, kopirnih strojev, večnamenskih naprav in druge potrebne opreme. Treba je omeniti, da so se stvari v blagovni znamki dobro obnesle. Podjetje je osvojilo občinstvo z visoko kakovostnimi izdelki in relativno nizkimi cenami (v ozadju drugih proizvajalcev).


Trenutno je tehnologija Pantum v kateri koli trgovini. Toda novi kupci so ga do zdaj ne mudi, raje bolj znanih blagovnih znamk. Vendar pa je situacija subtilna. Tisti, kije že postal lastnik tehnologije "Pantum", ki se je vtisnila v pohvalne ode podjetja in tako privabila nove kupce. Toda dovolj besedil. Čas je, da razmislite o laserskem Mantle Pantum M6500. Mnenja o tem bomo pogledali malo kasneje. Poglejmo si paket.

Vsebina paketa

Tako je ta večnamenska naprava v škatli iz recikliranega kartona z barvno sliko same naprave. Na precej pomembnem mestu je logotip podjetja (kar je povsem normalno). Na hrbtni strani škatle so splošne informacije o specifikacijah naprave (tudi v ruskem jeziku). Ampak čas je, da pogledamo noter. Znotraj je uporabniški priročnik v različnih jezikih (vključno z ruskim), kabel USB za povezavo z računalnikom, disk z gonilnikom in drugo programsko opremo, kartuša Pantum M6500 MFP (MFP brez kartuše) in garancijska kartica. Precej dostojno za proračunski sistem. Vendar pa se vrnimo k tehničnim značilnostim naprave.


Ključne specifikacije

MFP tiskalnika Pantum M6500, ki ga pregledamo nekoliko kasneje, uporablja tehnologijo laserskega tiskanja. Vrsta tiskalnika je namizje. Ima precej kompaktne dimenzije, ki vam omogočajo, da jih postavite na katero koli mizo. Naprava tehta 75 kilogramov. Ne toliko po sodobnih standardih. Naprava podpira jezike za nadzor GDI, lahko tiskate samo črno-belo in se poveže z računalnikom prek vrat USB 2.0. Na krovu večnamenske napravenameščen enojni jedrni procesor s hitrostjo takta 600 MHz. Notranji pomnilnik je 128 megabajtov. Ne toliko. Delo je dovolj. MFU ima tudi zelo informativen LCD zaslon za upravljanje postopka tiskanja. Možno je delo brez uporabe računalnika. Zdaj razmislite o značilnostih Pantum M6500 MFP. Pregledi izdelkov bodo predstavljeni v naslednjih razdelkih.

Funkcije tiskanja in skeniranja

Ta večfunkcijska naprava tiska pri hitrosti 22 strani na minuto z največjo ločljivostjo 1200 DPI. Dovoljenje ni slabo, vendar je hitrost tiskanja lahko večja. Nekatere kopije brizgalnih in nato hitrejše. Čas segrevanja v napravi je 735 sekund. Dober rezultat. Kar zadeva optični bralnik, je to tabletna naprava z največjo ločljivostjo 1200 DPI. Ta komponenta lahko prenese vse dokumente na PC skoraj brez izgube kakovosti. Ampak tukaj s slikami ne bo vse dobro. Kljub temu pa je kakovost vredna Pantop M6500 MFP. To potrjujejo povratne informacije uporabnikov. Mimogrede, čas je, da jih razmislimo.

Pregledi lastnikov te MFP

Torej upoštevajte pripombe tistih, ki so že uspeli kupiti to napravo. Naj kupim Pantum M6500 MFP? Povratne informacije uporabnika in odgovor na to vprašanje. Večina tistih, ki so si upali kupiti napravo od malo znane blagovne znamke, ni obžalovala svojega nakupa. Uporabniki ugotavljajo, da naprava dobro deluje in zagotavlja precej visoko kakovost natisov. Še posebej je všeč lastnikom s tem, kar lahkoNapravo uporabljajte kot kopirni stroj brez pomoči računalnika. Prav tako so lastniki vplivali na življenjsko dobo kartuše - kar 1500 strani. Vendar pa obstajajo tisti, ki jim je morala biti nova večnamenska naprava nezadovoljna. Prvič, uporabniki se pritožujejo nad nezadostnimi kakovostnimi sklopi. Na žalost se to zgodi. Ampak ne v vseh primerih. Uporabniki se prav tako pritožujejo zaradi premajhne hitrosti tiskanja. 22 strani na minuto za laserski tiskalnik - smešno. Uporabnikom in obsegu MFP-ja mi niso bili všeč. Mnogi verjamejo, da bi tiskalnik lahko delal tišje. Toda vse to so nepomembne stvari. Glavne značilnosti večnamenske naprave so urejene.

Zaključek

Torej smo upoštevali PFM Pantum M6500. Povratne informacije uporabnikov kažejo, da se je izkazalo, da je naprava vredna. Seveda je proizvajalec še mlad, zato se napake dogajajo, vendar je z vsem drugim v večnamenski napravi vse v redu. In cena naprave je red velikosti nižja od enake naprave več znanih blagovnih znamk. Zato je vsekakor vredno tega kupiti.

Sorodne publikacije