Tuning "Largus" z lastnimi rokami: fotografije in navodila

Na domačem avtomobilskem trgu je vagon Lada Largus še posebej priljubljen. Skupni razvoj podjetij Renault in LADA je zanesljiv in kakovosten avtomobil. V tem primeru ima zelo povprečno obliko, ki nima najboljših dinamičnih lastnosti in lastnosti. Zaradi tega in mnogih drugih razlogov, vozniki opravljajo tuning "Lada Largus", zatekajo k različnim različicam sprememb.

Seveda, kako ne poskusiti, ampak športni avto iz družinskega vagona ne deluje, ampak za izboljšanje dinamičnih parametrov, zmanjšanje porabe goriva in prinaša oblikovanje avtomobila svežih in originalnih zapisov. Torej, tuning "Lada Largus": vse inovacije in načine za ustvarjanje privlačnega avtomobila od dolgočasne vsestranske osebe.


Motor za nastavljanje čipov

Chip tuning "Largus" vam omogoča, da zmanjšate porabo goriva in povečate moč motorja in produktivnost. Podobne prilagoditve se vnesejo v avtomobil le, če je njegov motor popolnoma delujoč. Pred začetkom dela morajo strokovnjaki STO opraviti diagnostiko vseh sistemov avtomobila s pomočjo posebne opreme. Reprogramiranje krmilne enote vam omogoča, da spremenite glavne parametre motorja. Tovarniške nastavitve lahko kadar koli ponastavite s ponastavitvijo sistema.


Chip tuning "Largus" se izvaja v prisotnosti lastnika avtomobila, potem ko se strokovnjak strinja z vsemi odtenki in želenim rezultatom. ReflowElektronska krmilna enota vam omogoča, da odpravite številne napake v sistemu in težave - na primer, "kratke" menjalnike. Zaradi sprememb je vožnja bolj udobna in udobna, kar podaljša življenjsko dobo glavnih enot in enot.
Chip tuning motorja vam omogoča, da zmanjšate porabo goriva - povprečna poraba se zmanjša za pol litra za vsakih sto kilometrov kilometrov. Ponovno programiranje motorja prispeva tudi k ohranjanju moči in učinkovitosti motorja po zagonu klimatske naprave. Seveda, ta vrsta tuning vam omogoča, da reši veliko težav z delovanjem avtomobila, vendar ni treba upati za znatno zmanjšanje porabe goriva: "Lada Largus" ima precej apetitov. Zmanjšanje stroškov za pet do šest litrov, da bi dosegli prekomerno osvetlitev računalnika, je preprosto nemogoče, vendar je še vedno realistično zmanjšati.

Zunanje uglaševanje: nov videz

Konstrukcija "Lada Largus" kljub vsem prednostim avtomobila pušča veliko možnosti. Lahko pa spremenite situacijo, tako da naredite določene prilagoditve na zunanjosti. Tuning "Largus" v večini primerov se začne z optiko: pridobivajo visoko kakovostne meglenke in žaromete. Če želite namestiti VTF in druge optike lahko sami, brez zatekanja k storitvam mojstrov bencinskih servisov. Ena od najpreprostejših in najučinkovitejših različic uglaševanja avtomobila je lepljenje ločenih delov telesa - kapuco, streho in stojala - črni film. Ogljikova folija je dekorativni material, ki ga je treba uporabiti, sicer je mogoče doseči nasprotni rezultat inpokvari celoten videz.


Za tuning "Largus" lahko kupite že pripravljene komplete za prtljago, sestavljene iz kromiranih in gumiranih elementov. Podrobnosti so določene v odbijačih in pragovih vrat v minutah, kar daje "Lady" eleganco in izvirnost. V apartmaju LADA Largus so na voljo posebne strešne letve. Vendar so taki predmeti vključeni v standardne komplete, ki jih je mogoče kupiti v avtomobilskih trgovinah. Naslednji korak v tuningu je zamenjava avtohtonih kolesnih diskov na odlitku, ki bo nedvomno osvežila zunanjost vsestranske osebe.

Tuning salon Lada Largus

Notranjost in zunanjost avtomobila puščata še veliko zaželenega: brutalna izvedba delov odbija videz in zahteva popolno recikliranje. V zvezi s tem se notranja nastavitev "Largusa" praktično vedno začne z zamenjavo armaturne plošče. Druga možnost je, da poberete modne partnerje v trgovinah, opremljenih z LED osvetlitvijo. Po želji se lahko armaturna plošča dopolni z multimedijskim sistemom, zaslonom, navigatorjem ali DVR.
V avtomobilu "Lada Largus" tuning kabine pogosto vključuje namestitev dodatne razsvetljave, ne samo v prostorih za potnike in voznike, ampak tudi v prtljažniku. Ker je ta model družini prijazen in ima dobre zmogljivosti, je njegov glavni namen prevoz blaga. Dodatna osvetlitev vam bo omogočila enostavno nalaganje in prenos različnih predmetov tudi v temi. Namestitev ne zahteva razsvetljavelastnik avtomobila velikih stroškov: dovolj je priključiti več LED trakov, ki jih poganja električni sistem vozila. Odsotnost filtra v kabini v avtomobilu negativno vpliva na čistost zraka, ki prihaja. To težavo odpravlja precej enostavno, še posebej zato, ker je redna klimatska naprava v "Largusu" še vedno tam.

Zamenjava sedežev: udobje in udobje potovanja

Kljub navideznemu udobju in udobju, so sedeži v univerzalnem dopustu veliko zaželeni: z dolgimi potovanji začne njihova nerodna anatomska oblika in oblika vplivati ​​na zdravstveno stanje. Zaradi tega številni tuning studiji nudijo popolno zamenjavo vseh sedežev za bolj udobne in kakovostne analogije s stransko podporo telesa.

Zvočna izolacija avtomobila

Ne samo "Lady Largus", ampak tudi številni drugi domači avtomobili so slaba izolacija kabine. Lahko ga izboljšate z nastavitvijo. Podoben postopek lahko izvede tudi lastnik avtomobila, vendar te storitve pogosto zahtevajo strokovnjake v servisnih centrih.

Varnost predvsem

Vgradnja varnostnih sistemov, avtomobilskih alarmov in različnih omaric velja tudi za vrste uglaševanja avtomobila "Lada Largus". Tuning (primeri fotografij, ki jih vidite tukaj) te vrste zmanjšuje tveganje kraje avtomobilov. Eden od najučinkovitejših načinov za zaščito stroja je namestitev ključavnice volana in alarmnega sistema z funkcijo imobilizatorja.

Sorodne publikacije