Hitman: Sniper Challenge: Zgodba igre, raven

Novembra 2000 je danska družba Edios Interactive izdala prvo igro serije Hitman. Sodeč po številnih kritikah, so jo zelo cenili igralci iger, kar je proizvajalcu omogočilo, da se ne zaustavi na dosežkih, ampak da razvije načrt. Po mnenju strokovnjakov, po petih delih, v katerih ima igralec možnost, da ostane v koži profesionalnega morilca, se je Edios Interactive izčrpal. Vendar pa je pojav v letu 2012 demo različico Hitman: Sniper Challenge kaže vrnitev "fox klon" v igralni industriji. Opis igre in njena ploskev sta v članku.

Poznavanje

Igra Hitman: izziv ostrostrelca je ločen dodatek k Hitmanu: Absolution. Maja 2012 je razvijalec določil teaser in teden dni kasneje ga je uradno objavil. V mesecu dni so zmožnost nadzora nad glavnim likom v Hitman: Sniper Challenge predstavili lastniki Play Station 3 in Xbox 360. PC različica je bila pripravljena do začetka avgusta. Zahvaljujoč številnim pozitivnim odzivom iz izpusta igre, je kratka hit hit hit: Sniper Challenge postavljena kot ločena igra. Vsebina strelca ni v samem izločanju cilja, kot je bilo prej, ampak zaslužek točk. Če želite postati lastnik Hitman: Sniper Challenge v ruskem jeziku, lahko z igro kupite licenčni DVD-ROM. Vendar pa veliko igralcev uporablja drugi način, in sicer z digitalno dostavo. Druga možnost, sodeč po ocenah, je veliko hitrejša in lažja.


Plot

Tokrat je 47. cilj Richard Strong Jr., lastnik Stallion Armamentments, podjetja za proizvodnjo orožja. Kot v prejšnjih misijah ima agent 47 najtežjo nalogo: predmet je tudi zelo velikprevidni in zanesljivo zaščiteni s številnimi varnostniki.
Ne bo lahko pobrati ubijalca. Težava je v tem, da generalni direktor orožne družbe, ki je izjemno zaprta osebnost, ne želi biti javna. Kraj odprave bo streha visoke pisarne, na kateri Strong Jr. organizira letne počitnice.

O prehodu

Pri izzivu Hitman: Sniper Challenge je treba odpraviti ne le dani cilj, ampak tudi njegovo okolje. Tak pogoj očitno postavlja stranka, da bi ustrahovala konkurente. Za razliko od prejšnjih serij, ko je igralcu dana možnost, da opravi skrite naloge ali vse prilagodi kot nesrečo, je za to igro predviden le en način. Hitman lahko najprej odstrani predmet s puško ostrostrelec, nato pa s preostalim stražarjem in dobi očala za vsako ubijanje. Njihove različne številke so namenjene za nagibanje in ubijanje premičnih ciljev. Vendar pa v tem primeru obstaja tveganje, da bodo nekateri stražarji lahko pobegnili, kar bo negativno vplivalo na oceno. V demo različici je edino orožje glavnega lika ostrostrelska puška z drsnimi vrati, opremljena s strelnim orožjem za tiho pištolo. Vrhunec strelca je, da si prislužite točke. Za to mora igralec opraviti več stranskih misij.

O nivojih

Agent 47 mora opraviti več nalog. Na robu strehe bližnje stavbe v prvem nivoju bo ninja. Igralec mora počakati na njegov videz in ga odstraniti iz ostrostrelske puške.
Nato cilj morilcabo postal pet golobov, ki ubijejo klonirane točke. Na tretji stopnji se v enem od oken pojavi veverica. Mnogi igralci računalniških iger naredijo napake tako, da ga ubijejo. Po mnenju kvalificiranih igralcev tega ni potrebno storiti, ker se točke štejejo, če verigi preprosto vzamejo križ pri ogledu. V eni od nalog na strehi hiše bo trener boksar. Prav tako ga ni treba ubiti. Lahko greš skozi stopnjo tako, da odpelješ njegovo hruško. Na eni od stopenj Hitman morate ubiti štiri palčke. Pri prehodu z dvigala se mora pojaviti stražar. Naloga bo uspešno opravljena, če jo je mogoče ustreliti tako, da telo pade v jašek dvigala. Če se ne ustreli iz prvega posnetka, ga kvalificirani igralci še bolj potisnejo.
V tej igri boste morali streljati za torte, ki so pravzaprav zakrite mine, z montažnim krošnjami s sodi in gumijastimi kanali. Ko prenašate vsako nalogo iz igralca, potrebujete maksimalno natančnost in pozornost.

Sorodne publikacije