Starbound: Kako izboljšati ladjo v igri?

V igri Starbound vam ni treba vedno leteti na majhni šibki ladji. Dejstvo je, da ga boste lahko izboljšali. In v tem članku je o tem, kako je mogoče storiti in kaj bo naredil. Izkazalo se je, da je vse odvisno od količine denarja ali velikosti posadke. Zato je čas, da podrobneje pogledamo, kako izboljšati ladjo v Starboundu. Ta članek bo predstavil pregled tega procesa.

Kaj potrebujete za začetek?

Ko boste začeli igrati, boste ugotovili, da ne morete izboljšati svoje ladje. Ne, to ni napaka in ni napake v igri. Dejstvo je, da morate najprej doseči določeno stopnjo v igri, a šele nato pomislite, kako izboljšati ladjo v Starboundu. To pomeni, da morate izpolniti nekatere pogoje, toda kaj točno? Igra ima pomemben lik z imenom Nuru, za katerega boste morali opravljati naloge. Vrstica za iskanje se mora končati z vrnitvijo Nur v izhodišče, in takoj ko se to zgodi, se odpre trgovina, v kateri lahko kupite izboljšave. No, zdaj je čas, da se posebej naučimo, kako izboljšati ladjo v Starboundu.


Izboljšanje ladje

Mnogi uporabniki se sprašujejo, kako izboljšati ladjo v Starbound 1.0 tudi po tem, ko so lahko odprli trgovino. Vse ni tako preprosto, kot bi si želeli. Dejstvo je, da boste za izboljšanje ladje potrebovali posebno licenco, ki jo lahko pridobite na dva načina. Najprej lahko zberetedva člana posadke, ki s pomočjo spretnosti kolonizatorja opravljata naloge za prebivalce planetov, ki jih obiščete. Sčasoma lahko določen prebivalec pride do vas, da vas spoštuje in se strinjate, da se pridružite posadki. Ko dobite dva člana posadke, boste lahko izboljšali ladjo na prvo stopnjo. Skupno je pet stopenj za maksimalno črpanje ladje za zbiranje desetih članov posadke.


Vendar pa obstaja še en izhod. Lahko kupite licenco za posojila, ki jih zaslužite v igri. Toda bodite pripravljeni na dejstvo, da je cena zelo visoka. Tudi za dvig vaše ladje na prvo raven, boste morali porabiti deset tisoč posojil, medtem ko dvig ladje do zadnje ravni bo stalo 150 tisoč posojil.

Uporaba modulov

Ne glede na to, katero možnost izberete, se morate še vedno naučiti, kako izboljšati ladjo v igri Starbound neposredno z uporabo modulov. To pomeni, da je bila prejšnja točka le prvi korak. Po tem boste morali pridobiti posebne module za izboljšanje, ki bodo povečali velikost in funkcionalnost vašega vesoljskega plovila in odprli nove slotove za posadko. Za prvo stopnjo boste potrebovali dva modula, za slednje pa deset modulov. Najdete jih lahko v prsih ali za ubijanje pošasti. Verjetnost padca je precej majhna, zato boste morali poskusiti, kot bi morali. Ogledate si lahko tudi prostor za testiranje, da opravite določene naloge za dragoceno nagrado, kar se lahko zgodi.modulov, ki jih potrebujete. Ne pozabite, da vam bodo koristili in izboljšali druge predmete.

Sorodne publikacije