Vesolje tujcev: mimo stopenj

V projektu Vesoljski prostor se prehod zmanjša na dejstvo, da na vsaki stopnji odprejo ključavnico na vratih. Razvijalci so ustvarili neverjetne mehanizme, ki jih je treba razvozlati za prehod na oder. Glavna stvar je, da je treba biti previden in dosledno uporabljati logiko, potem se igra ne bo zdela tako zapletena.

Splošni nasveti

V Vesoljskem prostoru se prehod ni zdel preveč zapleten, vedno sledite nekaj preprostim nasvetom. Prvič, vse zaznane predmete je treba zbrati v inventarju in nato poiskati aplikacijo za njih. Standardni videz mehanizma se ne sme prekiniti, dokler se ne najde prava rešitev. Previdno pregledajte prostor ne le z očesom, ampak tudi z gibi. Večina etap ima skrite niše, ki imajo veliko količino vseh vrst predmetov. Razvijalci ne ustvarjajo težkih ugank brez pozivov. Poiščite pravi začetek in nadaljujte z enakimi cikli ponovitve. Stopnje so razdeljene glede na kompleksnost, zato bodite pripravljeni povečati število mehanizmov.


Začetne ravni

Začne se v prostoru za tujce od prvega nivoja, kjer morate samo klikniti na sredino vrat. Odprla se bo in v centru bo portal, skozi katerega bi morali iti naprej. Druga raven na zaslonu zahteva tri ukrepe. Najprej pritisnite na vrata, nato na ključ in končno potisnite pločevino. Preprost premik na levo bo odprl prehod in lahko nadaljujete z avanturo. Na tretji stopnji je takoj nad vrati.Na sliki je prikazanih več številk (135 4), ki deluje tudi kot geslo za kodno ključavnico na vratih. Odprite ploščo in vnesite številke, tako da se vrata odprejo pred vami.


Nadalje v prostorih za tujce prehod ravni vključuje delo z inventarjem. Na tleh bo gumb in ga je treba dvigniti, da ga pritrdite na desno stran vrat (na voljo bo posebno mesto). Ko morate klikniti nanj in jo zadržati nekaj sekund. Na zadnji stopnji se mehko oblikovanje uniči zaradi ostrega gibanja telefona. Dvignite ključ, ga namestite na vrata in nadaljujte naprej.

Naslednji koraki

Igra vesoljcev za vesoljce se nadaljuje z vnosom rimskih številk na levo stran armaturne plošče, ne pa na šesti nivo. Potem morate zlomiti škatlo nad rumeno žico. Za to ga povežemo in magnet bo začel delovati. Škatla se bo dvignila in ko bo prekinjena, se bo zrušila in zlomila. Vzemite ključ in pojdite na osmo stopnjo. Treba je zavrteti žogo na pravo pot. V ta namen telefon nagnite na drugo stran, ki prikazuje puščice v trikotniku. Na deveti stopnji bo igralec izvedel, katere žarnice ugasnejo. V trenutku, ko se lučka ugasne, hitro pritisnite zeleno sredino vrat in stopite še dlje. Med prehodom nekaterih prejšnjih sob v nahrbtnik pade kovinski ostanek. Morajo priti in narediti pravo sliko na desetem nivoju. To se naredi intuitivno s povezovanjem kontur.

Težke ravni

V igri se vesoljski prehod tujcev v prihodnosti sooča uporabnika z bolj zapletenimi ugankami. Potrebujeteenajsto raven premaknite kovinsko škatlo v sredino in priključite žice. Nato pod njo vzemite leseno škatlo in ko izklopite elektriko, jo likalnik razreže. Vzemite ključ in ga namestite na vrata. Nadaljnje delovanje vključuje ponovno uporabo digitalnih ključavnic. Kliknite znak sevanja in nato odstranite vsebnik. Nanesite ga na inventar na zaslonu robota na desni strani. Na voljo bodo številke (110 555), ki jih morate vnesti, ko kliknete na modri ključ na vratih. Za iste mehanizme ukrepajte v prihodnosti, težave pa ne skrbite niti na zadnjih ravneh.

Sorodne publikacije