Starbound: prehaja igro

Danes smo se odločili za zelo zanimivo in razburljivo igro, imenovano Starbound. Verjetno so mnogi od vas več kot enkrat slišali o tem. Igra Starbound lahko pripišemo pesku. Njeni ustvarjalci so znana ekipa razvijalcev, ki so postali znani po projektu Terraria. V Starboundu bo prehajanje zelo težko, še posebej, če se šele začnete spoznavati z njim. Glavna razlika med novostmi vseh dosedanjih razvojnih dosežkov podjetja je, da gre za povsem novo temo. Prav tako bo igralec lahko pokazal svoje sposobnosti v misijah, ki ne morejo iti brez kartic, ne more vsakdo. Verjetno vam bo prehod igre Starbound prinesel precej časa. Čeprav novost sama je zelo zanimiva in ne bo vam dolgčas.


Vesolje

Še posebej zanimivo v Starboundovih misijah. Če jih prenašate, vam ne bo dolgčas. Potovali boste po lokacijah in nebesnih telesih. V tem primeru je vsak planet ustvarjen. V skladu s tem boste videli samo nove možnosti lokacije. V tej igri je verjetno največ možnosti, saj so razvijalci nenehno sodelovali pri izpopolnjevanju projekta. Torej bo bolj zanimivo. Če poznate igro Minecraft, potem v našem primeru veliko več. Mnogi navdušeni udeleženci "Minecrafta" se selijo v to novo, hitro razvijajočo se igro in ne obžalujejo.

Igrice

V Starboundu bo prehod lahek le v prvih stopnjah, toda ko se dlje premikate, težje bo izziv. In na splošno morate narediti neverjetno potovanje. Kakoin v "Maincraft", boste morali boriti z različnimi pošasti na ravni kompleksnosti, sodelujejo v krafting, gradnjo njihovih prostorov, itd. V tej igri lahko najdete svoje prijatelje, se pridružite klanom, ustvarite družine, itd. novost zase, potem lahko zagotovo priporočamo ta razvoj. Samo mimo Starbounda vas lahko odvrne in se potopite v zanimiv svet iger, praktično brez omejitev. Tu se lahko ukvarjate z različnimi zadevami, boste lahko postali močan bojevnik in potovali po lokacijah, uničili nasprotnike. Lahko vzamete glavno smer za prehod quests, ki, mimogrede, ne obstaja v Minecraft.

Faze

Seveda, v vsaki igri, poleg pozitivnih trenutkov, obstajajo tudi negativni, kot tudi v Starboundu. Morda je edina pomembna pomanjkljivost, da ta novost zagotavljajo razvijalci v plačani različici. Torej, igro lahko kupite za pravi denar v "Steam". Cena je trenutno 299 rubljev, to je za celotno Rusijo. Pravzaprav, ko začnete igrati Starbound, vas umakne, tako da boste z veseljem odločili za nakup te novosti in boste lahko odkrili neverjetne priložnosti in nove prijatelje. Naš lik mora postati kozmični junak. Moramo dobiti popolnoma delujočo ladjo. Sledite izhodišču in se pogovorite s Pingvinom.

Sorodne publikacije