MLG: Kaj je in kako se dešifrira?

MLG je ena od redkih največjih lig v industriji kibernetskega prometa. Tisti, ki se pogosto srečuje z računalniškimi igrami, lahko sliši to kratico in njeno dešifriranje, ki velja za igralce. V tem članku boste izvedeli vse o MLG: kaj je, od kod je prišlo in kako uporabiti izraz za igralce.

Kaj je to?

Nekateri mladi igralci vedo, da je MLG profesionalna liga video iger. Polno ime lige je Major League Gaming. Ustanovljena je bila leta 2002 in je bila največja v industriji kibernetskega športa pred turnirjem Intenational. Če pa Valve in njihov The International z največjim nagradnim skladom na svetu pokrivata le eno disciplino, potem MLG organizira turnirje od mnogih. Med njimi so Halo, CoD, WoW, Dota 2 CS GO in drugi. Tudi na seznamu disciplin je bil kratek čas Starcraft 2, kasnejši lan-turnirji za to igro pa so bili ustavljeni. V začetku leta 2016 je ligo kupil Activision Blizzard.

MLG je celotna igralniška skupnost, ki združuje in združuje dobre igralce z vsega sveta. Zahvaljujoč jim lahko skupnost vidi neverjetne spretnosti igralcev v različnih disciplinah. Zaradi svoje priljubljenosti se je ime uporabilo tudi na drugih področjih, vendar brez igranja. Zato se strinjamo: MLG - kaj je izraz, ki se uporablja ločeno od imena lige?

MLG igralci

Najpogosteje uporabljena kratica je relativna ali drugačen igralec. Da bi bilo jasno, poglejmo nekaj primerov dveh najbolj priljubljenih disciplin.
  • Dota 2. Med zemljevidom je eden od ključevigralci pravočasno kupujejo prave predmete, ki pomagajo nadzorovati sovražnike in jih ubiti. V tem trenutku nasprotniki še vedno nimajo dovolj moči, da bi se borili. Naš igralec uporablja vse predmete in sposobnosti junaka na tak način, da doseže maksimalno korist, s čimer ubije vse sovražnike in pridobi prednost ekipe. Ob koncu boja igralec prejme trojno ubijanje ali divjanje, zaradi česar ga bodo komentatorji imenovali mlg igralec.
  • CS GO. Zdaj - na primer strelec kibernetskega streljanja. Med odločilnim streljanjem eden izmed igralcev pade v glavo nasprotnika s puško ostrostrelca brez pogleda. Ali igralec ugiba sovražnikovo gibanje za zavetiščem in izvede prejšnji strel v trenutku, ko sovražnik zapusti varno mesto. V tem primeru se bodo tudi kiberporti imenovali MLG. Kaj je to? Tukaj je vse preprosto. Igralec MLG je igralec z visoko stopnjo profesionalnosti in sposobnosti, ki presega moč povprečnega igralca. MLG video posnetki so na voljo v več sto sto, tako da se lahko seznanite z zbranimi kul in neverjetnimi trenutki tekem. Ko smo se premaknili na valje, smo postopoma prešli na drugo možnost uporabe kratice MLG.
  • Video instalacija

    MLG - Kaj je v videoposnetku? To je instalacija z uporabo učinkov in "čipov", ki poudarjajo igralčevo znanje in naredijo rezanje trenutkov bolj spektakularno in zabavno. Po ključnih trenutkih (sreča in ne) avtorji navadno vstavljajo čim več zabavnih in zabavnih prehodov. Takšne skupščine pridobivajo velikoveliko pogledov. Zdaj veste vse o MLG - kaj je in kdaj lahko uporabite to kombinacijo.

    Sorodne publikacije