Red mutagen v Widgetu 3: kje najti in kako izboljšati?

Mutageni v igri "Witcher 3" se uporabljajo za izboljšanje sposobnosti Geralta. Postopoma, ko prenesete ravni znaka, odprete celice, katerih učinek se sešteje in daje močno povečanje moči. Na primer, rdeča mutagen v Widgetu 3 izboljša napad z mečem ne glede na določeno orožje. Tovrstne izboljšave je treba izločiti iz pošasti, ki se strmoglavijo ali najdejo v predpomnilniku. Upoštevajte značilnosti rdečih mutagenov in njihovo razvrstitev.

Klasifikacija predmetov

Rdeči, modri in zeleni mutageni so razdeljeni v tri kategorije:
 • Majhna - poveča učinek le za 5% za eno aktivno spretnost. Maksimalni učinek je 20%, če so vse skoke v eni plošči iste vrste.
 • Povprečje - povečanje učinka za 7%, skupno povečanje lahko doseže 28%.
 • Velika - povečanje izgub za 10%, v nekaterih primerih pa 40%.
 • Močnejši mutageni so ustvarjeni iz šibkejših. Na primer, velika rdeča mutagen v "Widget 3" je sestavljena iz 3 srednje vrednosti in 1 povprečja je mogoče dobiti s kombiniranjem 3 šibkih mutagenih snovi.


  Kako ustvariti?

  Poleg dejstva, da je ustvarjanje mutagenov mogoče s pomočjo šibkejših kopij predmetov, se je v aplikaciji "Krv in vino" pojavila nova metoda obrti. Njegovo bistvo je, da mora igralec kombinirati modri ali rdeči mutagen istega ranga in mu dodati dva elementa. Na primer, da bi dobili velik rdeč mutagen, morate vzeti 11 prestopnik strasti in srednje modro (zeleno) mutagen.

  Kje najti rdečo mutagen v pripomočku 3?

  Če je s kraftom vse zelo jasno, se pojavi vprašanje, kje naj se poiščejo mutageni prvotnega ranga, da bi od njih ustvarili nove. Ta vprašanja se najpogosteje postavljajo. Witcher 3 ima velike težave s številom teh izboljšav. Ni znano, ali je to storjeno posebej ali po naključju, vendar ostaja dejstvo. Pomanjkanje rdečih kamnov, tudi tistih, ki igrajo večkrat, se pritožujejo.


  Znano je, da je bilo v prvi igri za farmacevtske mutagene veliko lažje. Lahko prideš na eno točko videza pošasti ali živali večkrat zapored in dobiš pravo količino stvari. V končni posodobitvi se je verjetnost padca zmanjšala, zato se je kompleksnost povečala. Vendar pa je iskanje rdeče mutagene v Widgetu 3 lahko klasična RPG za pot:
 • Poiščite točko spalne odklone pošasti ali živali na zemljevidu. Ne pozabite ali pa dajte etiketo. Zaželeno je, da najdete več takšnih taborov. Pomembno je, da so večkratne, kar pomeni, da so se mobilni telefoni ponovno pojavili.
 • Ubijamo sovražnike in zbiramo predmete od njih, nato pa se premaknemo na drugo točko in naredimo isto.
 • Čakam na dan ali več (v tem času lahko na primer tekmuješ za gostje), potem ko ponovno očistimo vse izbrane tabore nasprotnikov.
 • Kje najti rdečo mutagen v Widgetu 3 ni prišlo iz več dejavnosti, je verjetno, da bo možnost neuspeha zelo nizka. Zato je bolje izbrati drugo točko farm.

  Najboljša strategija

  Največje število začetnih mobov v igri so lutke, ki jih najdete ob bregovih reke Pogode. Ker je Garalta sprva odprla samo eno režo za velik mutagen, morate dobiti tri majhne kopije in jih združiti. Ugotovite vse točke videza ječo in jih večkrat očistite. To bo dovolj.
  Na ravni 12-14 lahko greš na utopiste 18. stopnje. Bodite previdni, zaradi razlike v črpanju, ne boste mogli prenesti niti dveh zadetkov v vrsti. Priporočljivo je, da pred napadom uvedete ščit Kven. Najboljše mesto v Velenu, kjer lahko najdete rdeče mutagene v Wittmaku 3, ni problem, je jugovzhodna kartica, v kraju, ki se nahaja nedaleč od kampa Nilfgaard. Na obali je vsak dan odcep utopistov. Morate jih ubiti, nato pa počakati na meditacijo pri naslednjem videzu.
  Ko je igralec poslan na Skelly, bo treba dobiti še nekaj kamnov za moč. Toda otoki se bolje spopadajo z rdečimi mutageni. Če je Hopeova možnost izpadanja premajhna, potem lahko na Skellygu, praktično v vsaki utopični odmiki, najdemo eno kopijo. Utopisti so najhitrejši iskalnik kamnov. Vendar pa ne pozabite, da obstajajo kraji, kjer lahko najdete rdeče mutagene v "Widgetu 3" in o ubitih pošastih. Med njimi so volkovi, wolki, wiggins, dabers, algali. Bodite pozorni na vsako truplo. Torej, do sredine iskanja, boste lahko kopičili dovolj kamnov, kar bo dovolj do konca igre z majhno količino sreče!

  Sorodne publikacije