Avto "Deu Gentra" - pregledi lastnikov, značilnosti in značilnosti

Korejski proizvajalec "Deu" je znan po svojih proračunskih in zanesljivih avtomobilih. Večina je "Matiza" in "Nexia". V Rusiji tvorijo velik del trga. Toda leta 2013 je novi avtomobil "Deau Gentra" zamenjal "Nexijo". Avto je izdelan do danes. Proizvajalec postavlja "Gentru" kot najbolj cenovno golf sedan. Ampak ali je vredno kupiti avto "Deo Gentra"? Ocene lastnikov, fotografij, pregledov in tehničnih specifikacij glej spodaj.

Videz

Dizajn te limuzine je bil v celoti upodobljen iz prve generacije "Lacetti". Ne skriva in sam avtomobilov. Videz "Genters" je enak "Chevroletu": razcepljeni žaromet, poenostavljen odbijač in gladka streha. Tudi od zadaj ni bilo brez plagiatorstva. Pokrov prtljažnika in luči so prav tako kot "Lacetti" v karoseriji limuzine.


Kot je bilo ugotovljeno v pregledih, je videz avtomobila precej zastarel do danes. Oblikovanje se je izgubilo nekje v dvajsetih letih. Zato ni treba govoriti o sodobnih linijah in izraznih oblikah. Po drugi strani pa kritiziranje avtomobila, ki se prodaja po ceni VAZ, ni vredno (mimogrede, cene in opcije so obravnavane na koncu članka).

Ohišje in korozija

Proizvajalec ugotavlja, da je debelina kovine od 075 do 18 milimetrov. Telo je narejeno iz lista z antikorozijsko prevleko. Kot navajajo lastniki, je "Deu Gentra" res dobro zaščiten pred korozijo. Rust se ne pojavi niti namodeli prvih let sprostitve. Telo ne gnije na enak način kot originalno korejsko "Nexia". Toda kar se tiče vrzeli, so Korejci zamudili. Veliko pritožb lastnikov povzroča vrzeli med krili, žarometi in vrati.

Mere, zračnost

Avto, glede na njegovo velikost, spada v razred C. Torej, dolžina telesa je 45 metrov, širina - 172 višine - 145 metrov.
Kar resnično uživa, je visok očistek. To so izjave voznikov taksijev. "Deut Gentra" ima na standardnih 15-palčnih platiščih 16 centimetrov prostora. Tudi avtomobil je zelo kratek odbijač, ki vam omogoča, da plezati brez težav.

Salon

Notranjost avtomobila je videti skromna, toda sedeti povsem prijetna. Zmeden kot značilen zvok zapiranja vrat. In to se zgodi tudi na novih avtomobilih, to so povedali v številnih pregledih. "Deut Gentra" je na voljo v različnih sklopih, ki jih je mogoče razlikovati po prisotnosti ali odsotnosti lesenih vložkov na panelnih in vratnih omarah. Precej čudno odločitev do danes - veliko bolj donosna tukaj bi videti aluminij ali krom vložki. Toda drevo je relikvija devetdesetih. V zvezi s kakovostjo obdelave materialov, plastika ni težko, da je všeč. Izolacija hrupa je tudi na ravni. Res je, da nekaj dodatnih listov izolacije na območju sprednjih lokov "Gentre" ne bi preprečili. Volan ima regulacijo v dveh ravninah. Res je, da to ne velja za vse modele avtomobilov.

Ali obstajajo kakršne koli težave s salonom Deau Guentre? Ocene opozarjajo na slabo delovanje klimatske naprave.Iz tovarne ima malo freona in tako naprej s časom izhlapi. Da bi se klimatska naprava ohladila, morate sami voziti in ponovno napolniti hladilno sredstvo. Mimogrede, na razvlaževalnik "Genters" so bili uporabljeni nizkostopni tesnilni obroči. Skozi njih je iztekel freon, skupaj z oljem. To je bolezen vseh limuzin "Deau Gentra" po mnenju. Vzdrževanje olja iz klimatske naprave je povzročilo okvaro kompresorja. Mnogi so ga spremenili pod garancijo. Toda lastniki starih modelov bodo morali popraviti na lastne stroške.

Rack

Prostornina prtljažnika je 405 litrov. Uživate v nizki nakladalni višini in prisotnosti niše za polno velikost. Poleg tega lahko povečate glasnost tako, da ustvarite zadnji del zadnjih sedežev. Kot rezultat, lahko postavite do 1226 litrov prtljage.

Motorna enota

Kot pri drugih modelih, Deu Gentre nima veliko različnih motorjev. Torej, limuzina je opremljena z enim bencinskim motorjem s 107 konjskimi močmi. To je pol-litrski motor s sistemom krmiljenja s 16 ventili. Ta enota je opremljena z ročnim menjalnikom, ki je sestavljen iz petih korakov ali šeststopenjskega "avtomatskega".

Učinkovitost

Pol-litrski motor v smislu dinamičnih značilnosti ne moti, pravijo povratne informacije. "Deau Gentra" se pospeši na sto v približno 115 sekundah na mehaniki. S samodejnim strojem - za sekundo kasneje. Seveda, pričakujejo od takega motorja pomembno moč ne sme biti. Ampak, da bi ostali v potoku, te značilnosti v celotidovolj Največja hitrost je 180 kilometrov na uro.

Kar zadeva porabo goriva, pa se številke lastnikov zelo razlikujejo. Torej je najbolj ekonomičen strošek "Deu Gentre" z mehaniki. V pregledih je razvidno, da avtomobil porabi okoli 69 litrov na sto brez klimatske naprave. Toda stroj je bolj čustven. Na cesti je ta številka en liter več. Mesto stane 12 litrov. In pozimi s segrevanjem in še več - 14 na sto. Zaradi tega mnogi lastniki avtomobil prenesejo na plin. Torej prinaša znatne prihranke. Plin porabi približno isto količino plina na plinu.

Ali obstajajo kakršne koli težave?

V primeru stroja Deut Gentry pregledi ne vsebujejo nobenih pritožb. Ko v 60 tisoč v njem je treba spremeniti olje, in na vse. Škatla ni potisnjena in jasno preklopi. Mehaniki tukaj so popolnoma večni, pravijo lastniki. Ta model je bil preizkušen v preteklih letih in se je uporabljal od časa Lacettija.
Motor računalnika pa včasih povzroča težave. Ta blok je na mestu, kjer se nenehno poplavlja umazanija, voda in prah. Zato pogosto EBU ne uspe, in zaradi banalne oksidacije stikov. Posledica je lahko, da stroj v prostem teku ne deluje ali je popolnoma gluh na sredini ceste.
Drug problem zadeva generator. V Gentru je kratkotrajen. Pogosto ležaj odpove, zaradi česar lahko slišite značilno roganje vozička pod pokrovom. Poleg tega pri lastnikih ta problem prihaja z različno periodičnostjo. Nekdo po pet tisoč, nekdo skozi 70.

Možnosti

Ta avtomobil se prodaja v več različicah:
 • Udobje.
 • Optimalno.
 • Eleganten.
 • Osnovni opcijski seznam vključuje:
 • Ogrevana stranska ogledala.
 • Servo krmiljenje.
 • Imobilizator.
 • Dve sprednji blazini.
 • Kolesa so žigosana pri 15 palcev.
 • Priprava zvoka za šest zvočnikov.
 • Luči za meglo.
 • Električni pogon za steklene plošče in ogledala.
 • Različica Lux "Elegant" je na voljo po ceni 670 tisoč rubljev. Obstaja klimatska naprava, ABS, alarmni sistem, dvokolesni volan, liti diski, šest zvočnikov z radijem, ogrevani prednji sedeži in bonus notranja oprema. Vsak avtomobil ima garancijo za obdobje petih let ali 150 tisoč kilometrov.

  Naj povzamemo.

  Tako smo ugotovili, kaj ocenjuje in opisuje limuzina "Deu Gentra". Glavna prednost plemstva je cena. Oh, dobite v bistvu "Chevrolet Lacetti" s potrjeno škatlo, zanesljiv tek in precej udoben salon. V mnogih pogledih, ta stroj presega "Lada", zato "Gentra" zagotovo ne bo ostal brez povpraševanja. Naj kupim tak avto? Ta avto bo idealna izbira za tiste, ki želijo nov, brez težav, tuji avto za majhno količino denarja. "Gentra" - dober avto za vsak dan, vendar ne boste dobili na to. Njegov videz je prestar.

  Sorodne publikacije