VAZ-2191 "Lada Grant" dvižne ploščadi - pregledi, specifikacije in značilnosti

Ta avto je bil zelo pričakovan od trenutka, ko je bil na Avtovazi le napovedan začetek proizvodnje. Pričakovalo se je, da bo model postal uspešnica na trgu - avtomobil ima veliko prednosti, za katerega je značilen prostorni prtljažnik, njegova cena v času prodaje pa je bila nižja od katerekoli "Kalin". Zdaj lahko ne samo pregled "Lady Grant" liftback - lastnik povratne informacije bodo pomagali videti slabosti in vse slabosti tega modela.

Model je bil lansiran na tekočem traku leta 2013. Po mnenju voditeljev Avtovaz, so v drugi generaciji inženirji lahko rešili veliko težav. Avto je postal veliko varnejši, uspelo je zmanjšati volanski drog, kar je imelo največji vpliv na ravnanje.

Zunanjost

Še vedno ne pogasite sporov o tem, kaj je novi "Grant" - hatchback ali liftback. Pred premiero modela AvtoVAZ strokovnjaki postavil ta novinec samo kot hatchback. Danes pa se imenuje liftback. To je vse zaradi razmerja telesa. Zadnje visi dolgo, tako kot v limuzinah, toda horizontalno zadnje okno na petih vratih - v dvigalu.


Oblikovanje po zaslugi, in pregledi o "Ladi Grant" liftback so še vedno sporna: prtljažnik je velik, vendar mnogi ne všeč, da AvtoVAZovtsy so omogočili, da odprete pokrov samo iz ključa. To je zelo neprijetno. Na primer, če greste na naslovnico brez ključa, se morate vrniti nazaj. Vrata niso zaprta, saj se prvič vrnete v salon. Tudi približnota vrata so rekli, da so oblačila pogosto umazana. Bistvo je, da ni priročno zaseči žig na strehi - prste na ohišju in zdrsniti.
Vendar pa vse te malenkosti nad zasnovo. Tukaj se morate spomniti, kako je izgledal prvi "Grant" v limuzini. Novi avto izgleda res kul. Izgleda bolj harmonično kot limuzina. Če nimamo samo večjih koles - z njimi bo avtomobil dobil popolnejši videz. Ampak AvtoVAZovtsy ne priporočamo, da namestite velika kolesa na avto. To ne prispeva niti k porabi goriva niti proti obokom koles. Ljubitelji velikih diskov bodo morali položiti gumo nizkega profila. Padajoča streha je lepa in mladostna. Toda kaj storiti z višino stropa v kabini? Ne potiskajte potnikov na glavo? Ne, v redu je. Višina je dovolj - lastniki pišejo o ocenah "Ladi Grant" liftbeke.

Ocenili so lastnike in novi prednji odbijač - z njim je avto bolj naklonjen in dražji kot pri prvem. Enako velja za ogledala, ki v kompletu dopolnjujejo vgrajene repetitorje.

Notranjost

Ampak to je še vedno domači avto, kar je mogoče razumeti, ko vstopamo v salon. Tukaj proizvajalec ni poskušal narediti vtisa. Pregledi pravijo, da če v skodelico vstavite malo steklenico vode ali kozarec, potem je nerodno, da preklopite na mehansko škatlo in to je daleč od vseh pregledov. lastniki o "Ladi Grant"dvigala v zvezi s kabino in ergonomijo. Kljub zanimivi zasnovi je pristanek precej ugoden, ni indeksa temperature motorja in nova prestavna ročica izgleda nekoliko nepraktično. Naj bo nerodno - malo večja od običajne ročice.
Čeprav to sploh ni pomanjkljivost, se lahko navadite nanj. Zadnji nasloni za glavo morajo biti pred montažo druge vrste sedežev odstranjeni.

Prtljažnik

In s prtljažnikom je vse veliko bolje. Novi avto ni zavajal, še bolj pa je naredil dober vtis. Prostor za prtljago je enakomerna platforma, ki je velika. Volumen je osupljiv - 440 litrov.
S takšno deblo lahko nosite veliko različnih predmetov, ne da bi morali spremeniti zadnjo vrsto.

Slabosti kabine

Če se usedete in analizirate povratne informacije o kabini dvigala "Ladi Grant" v kabini, avtomobil nima regulacije krmiljenja. Voznikov stol je udoben, čeprav je to oblazinjenje. Hrbet se običajno drži v obratih. Poleg tega stol ima velik nabor nastavitev po dolžini, če pa udobno sedite, tudi ljudje z dolgimi rokami nimajo možnosti prilagajanja volana ob odhodu. Spodaj morate spustiti volan in tako zapreti pregled armaturne plošče.

Zavedanje

Pregled je predvsem varnost. Zato, ko je videti nerodno, je zadnje steklo preveč polno. Pristanek v športnih avtomobilih. Vidimo lahko le majhno cesto. Pri manevriranju na parkiriščih in parkiriščih bo parktronic pomagal. Mimogrede, sodeč po povratnih informacijah lastnikov Lade GrantLiftback Lux, sistem je v veliko pomoč. Vidnost spredaj in okrog avtomobila je skoraj enaka kot v limuzini. Uživali so velika ogledala, opremljena z električnim pogonom. Gilles, da se ne zložijo. Iz tega razloga se lahko zlomijo na tesnih parkiriščih.

Kaj je pod pokrovom?

Avto je opremljen z enim od dveh možnih motorjev. To so 16-litrske enote z 8 in 16 ventili. V zvezi s prenosom, potem je izbira petstopenjskega ročnega menjalnika, pa tudi nova robotizirana petstopenjska škatla.
Prvi motor lahko iztisne 87 konjskih moči. Motor je dobro znan lastnikom "Prior". Proizvaja 140 Nm navora, poraba goriva pa 9 in 7 litrov bencina pri vožnji v mestnem načinu in s tem na cesti. Povprečna poraba je 57 litrov, vendar pod pogojem, da se vozilo napolni z bencinom A-95. Do 100 kilometrov na uro avtomobil pospeši v 126 sekundah. Največja hitrost - 166 kilometrov na uro. Pri dvigalu "Ladi Grant" s tem motorjem ni negativnih povratnih informacij. Drugo enoto lahko dostavite iz MKPP in z robotom. Motor se razlikuje po mehanizmu za distribucijo plina DOHC. To omogoča enoti, da razvije 106 konjskih moči. Navor je višji, vendar ne veliko - 148 Nm. Maksimalna hitrost - 179 km /h z robotskim menjalnikom. V zvezi z dinamičnimi zmogljivostmi, potem morate izbrati mehanik. Če pogledate ocene o "Ladi Grant" dvigalu AMT, se mnogi pritožujejo, da robot "ne gre." To je razvidno iz meritev. V mehaniki za pospeševanje do 100km /h traja 109 sekund, na robotskem kontrolnem mestu - 123. Poraba goriva je skoraj enaka - 86 litrov ob avtocesti in 9 v mestu.

Statistika razčlenitve

S preučevanjem avtomobilskih forumov lahko izvedete veliko več o avtomobilu - vse pomanjkljivosti so takoj vidne. Pregledi lastnikov dvigala "Ladi Grant" pomagajo narediti splošno sliko. Torej, na vožnji v 25000 km ni posebnih okvar. V nekaterih primerih pes za varnostno kopiranje ne deluje. Prav tako ne prenese delovanja pasti palete. Zadnje luči drgnejo telo na kovino med tem tekom. Zadnja vrata cvetijo.
V 25 letih delovanja so mnogi uspeli zamenjati CCD, prednje ležaje, cevi za gorivo. Nekateri lastniki so začeli prestavljati orodje po letu in pol. Včasih se popravi z garancijo - zamenjava ležajev primarne gredi. Prav tako lastnik pričevanja reči orodje zruši. Spremenjene in dušilke. Toda to se že šteje za potrošno blago. Od pregledov na liftbeke-lux "Ladi Grant" je jasno, da niso spominjali na udobno enoto, kot tudi na blok meglenk. Redko, toda če EBU ne uspe. Avtomat v tem avtomobilu lastniki štejejo za minus in ne za plus. Dejstvo je, da je vzvod popolnoma pokrit s plastiko, ki močno škripi. Toda glavni problem so napotki. Črke - samo nalepke in brez njih LED. V temi je zelo težko videti, katero polje deluje. Na računalniku so ti podatki podvojeni, vendar so znaki zelo majhniavtomobil je kupljen in tudi starejši ljudje.

Potovalni računalnik

Nepričakovano, vendar je v teh avtomobilih ta dodatna oprema na voljo. Vendar pa lastniki ne bodo mogli samozavestno uporabiti te inovacije. Glavni problem je počasno delo računalnika. Hitra poraba goriva in drugi parametri so prikazani z oprijemljivimi zamudami. Brez pravočasne ugotovitve teh podatkov vrednost naprave postane nič. Drug minus je berljivost znakov na zaslonu. Znaki so zelo majhni tudi za ljudi z normalnim vidom.

Avtomatski stroj in pregledi

V modelni liniji "Lada Grant" obstaja stroj za dvigala. Mnenja o tem v najbolj pozitivnih, vendar obstajajo nianse. Med premikanjem se škatla obriše, vendar ne vpliva niti na vožnjo niti na tehnične lastnosti. Obrat selektorja je zelo prijeten. Pri premikanju v prometnih zastojih stroj napravi stikalo in potisne avto. S tem lahko živite, vendar to ni dovolj prijetno.

Suita in izolacija hrupa

Zdi se, da je luksuzni apartma razkošje in bogastvo. Toda na modelih iz Avtovaza, tudi v luksuzni opremi obstajajo pomanjkljivosti. Mnogi se na primer pritožujejo zaradi zelo slabe zvočne izolacije. Lahko rečemo, da je sploh ni. Prav tako ni kritično, ampak neprijetno. Lastniki morajo samostojno razstaviti stropne plošče, vrata in vibroplast. Le to lahko delno prikrajša avto zunanjega hrupa.
Kot veste, je apartma opremljen z multimedijskim sistemom - pogosto zamrzne in ga je mogoče obnoviti samo s ponovnim zagonom.

Zaključek

Kljub temu obstajajo pozitivni pregledi dvigala "Ladi Grant".Ti avtomobili so zelo radi taksisti, in zato, avto ima dober vir. Mimogrede, v taksi načinu, lahko ti modeli zdržijo 300.000 kilometrov, vendar je to resen rezultat.

Sorodne publikacije