Manjkajoči clsid in v7plus.dll kaj storiti?

Sistemske napake se lahko pojavijo v katerem koli programu. Izjema ni bila 1C. Izkušeni programerji in navadni uporabniki PC-jev včasih na svojih zaslonih vidijo sporočilo o napaki: "Ni clsid in v7plus." V tem članku bomo dali odgovore na priljubljena vprašanja na to temo: kaj je ta napaka, zakaj se pojavi, kako jo odstraniti.

Opredelitev in razlog nastanka

Seveda je vredno začeti z opredelitvijo napake "Missing clsid in v7plus.dll". Uporabnik mora vedeti, s čim se ukvarja, preden nadaljuje z reševanjem problema.


Ne bomo se poglobili v to temo, ampak bomo študirali površno. Kot je navedeno zgoraj, se ta napaka pojavi pri delu s programom 1C. To pomeni, da v sistemu ni pomembne komponente, ki 1C ne omogoča popolnega delovanja, zato je prišlo do napake. Na srečo v tej napaki ni nič strašnega. Napaka se pojavi iz treh razlogov:
 • Pot do knjižnice je bila izgubljena.
 • V računalniku manjka datoteka knjižnice.
 • Virusi so ga poškodovali.
 • Prva dva razloga sta nepomembna, saj ju je potrebno popraviti tako, da knjižnico v7plus.dll postavite v želeni imenik. Če virus napade to datoteko, je to nekoliko bolj zapleteno. Včasih bodo virusi po ponovni namestitvi te knjižnice še vedno okužili virus, kar pomeni, da morate pred izvedbo vseh spodnjih navodil preveriti, ali je v sistemu prisoten virus, in če so zaznani, jih odstranite. Ko narediš vseLahko nadaljujete neposredno, da popravite napako "Missing clsid in v7plus.dll".

  Metoda ena: Iskanje in premikanje knjižnice

  Reševanje problema je enostavno. Ker v sistemu ni clsid in v7plus.dll, to pomeni, da je treba datoteke preprosto namestiti v to datoteko. Vendar pa obstajata dve možnosti: ali je knjižnica na računalniku, vendar ne na tem mestu, ali pa sploh ne obstaja. Zdaj bomo preučili prvi primer.


  Če želite začeti, morate v računalniku poiskati datoteko v7plus.dll, da to naredite na najlažji način, da to storite z iskanjem v sistemu. Kdo ne ve, za to, morate odpreti dirigent, pojdite na sistemski pogon, napišite besedo v7plus.dll v iskalno polje, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu okna. Ko najdete knjižnico, jo morate premakniti v želeni imenik. Privzeto je njegov imenik nameščen ob poti C: Program Files1Cv77bin. Tam je in povlecite datoteko. Toda to morda ni dovolj. Če želite biti varni, knjižnico kopirajte nazaj v mapo System32 na sistemski disk v mapi Windows. Če imate 64-bitni sistem, bo treba datoteko kopirati v mapo SysWOW64.
  Nato zaženite program in preverite manjkajočo napako "Missing v7plus.dll in clsid". Če ne, potem je to zato, ker jih sistem ni registriral. Brez skrbi, to bomo storili sami. To storite tako:
 • Pritisnite tipke Win + R.
 • V okno vnesite naslednji stavek v polje: regsvr32 Od: Program Files1Cv77binv7Plus.dll.
 • Kliknite "V redu", da dokončate registracijo.
 • Druga metoda je: nalaganje in nameščanje knjižnice

  Vendar se zgodi, da na računalniku ni knjižnic in napaka: "Komponenta, ki manjka v cl7d v7plus.dll" še naprej ovira program. Nič groznega V tem primeru morate to knjižnico prenesti na spletu, jo vstaviti v vse mape, ki so bile navedene zgoraj. Po izvedenih manipulacijah ne pozabite registrirati knjižnice.

  Sorodne publikacije