Pokemon Gardevuar: Funkcije, Feature, Videz v Anime

Pokemon Gardevuar - nenavadno bitje, ki se je pojavilo v eni od sezon animeja "Pokemon" leta 2003. Ustvarjalci filma so Nintendo in Game Freak. Stražarnica je nastala kot posledica razvoja Pokalemovih raltov. Glavni lik se je pojavil na zaslonih od četrte do šeste sezone. Ime Pokemon prihaja iz besed stražarja in dolžnosti.

Značilnosti

Pokemon ima obliko humanoida z neverjetnimi mentalnimi zmožnostmi in ima super-evolucijo nove podobe - magije. Stražarnica je lastnica elegance in ženskosti, ne glede na spol. Predstavnik te rase Pokemon je podolgovato in rafinirano elastično telo z belkastimi okončinami, ki so praktično neopazne. Pravljični lik je oblečen v obleko, ki ima zelenkasto oblogo, ki ostane v gibanju. Znak ima nenavadne velikosti glave z belim obrazom, velikimi rdečkastimi očmi in zelenimi lasmi, ki so bolj podobni bifeju in zapirajo večjo polovico Gardveuarja.


Pokemon je premaknjen z levitacijo v zraku in povsem zanikala gravitacijo. Ta Pokemon predstavnik je zelo žrtveni posebni, sposobni plačati za življenje zaradi treniranja svoje osebe, ali druge Pokemon. Znaki te vrste pogosto živijo v velikih mestih, ker izvirajo iz Hohenna. V naravi je ta vrsta izjemno redka. Če družina Gardveuar živi v divjih razmerah, ostanejo vedno skupaj.

Značilnosti značaja

Ta redka vrsta Pokemon ima sposobnost videti čustva ljudi ali drugih podobnih bitij. Poleg tega ima Gardevuar priložnost natančno napovedati dogodke prihodnosti in ima tudi psihokinetične zmožnosti, ki omogočajo ustvarjanje majhnih prostorskih lukenj, ki se uporabljajo za zaščito osebe, je trener zanj. Poleg zgoraj navedenih funkcij, Pokemon ima teleportation, zaradi česar je resen nasprotnik.


Videz animeja

Gledalci so se prvič srečali z značajem serije 383, kjer je Pokemon bil oče bolnika Raltsa, ki ga je trener odločil, da ga prenese v bolnišnico Pokemon. Nato se je pojavil v seriji, kjer je imel Melody. Lovci so ugrabili dekle in vse druge osrednje osebe. Toda z uporabo Melodije so junaki našli mesto, kjer je bila pot ugrabiteljev obdržana in je šla za njimi. Med bojem z zločinci sta Ashou in Jesse uspela priti na letalo in po kratkem boju izpustiti talce. Vendar pa je med konfrontacijo prišlo do luknje v kabini in letalo se je začelo spuščati, vendar je Gardevuar uspel rešiti vsakogar s teleportacijo. Poleg videza v anime seriji je lik prisoten tudi v igri Pokemon, ki temelji na animirani seriji.

Sorodne publikacije